Effektiviteten af ​​heterojunktionsceller er så høj som 24,39%, og den solcelleindustri kan komme ind i etnyt stadium

Udgivelses dato:2021-06-15

12632392241_1894924126.jpg

neCuTy, annoncerede Anhui Huasheng forsøgsproduktionsresultaterne af sit eget heterojunction batteri. Det viser, at den højeste effektivitet af heterojunktionscellen på 500 MW masseproduktionslinjen officielt sat i produktion harnået 24,39%, og den gennemsnitlige effektivitet kan ogsånå 23,8%, hvilket har gjort betydelige fremskridt.


-previously, ofweek Solar Photovoltaic Network introducerede heterojunction-cellen, som har en unik dobbelt-nsidet symmetrisk struktur og fremragende passivationseffekt af det amorfe siliciumlag, så den øvre grænse for konverteringseffektiviteten er højere, og dens produktionsproces er mindre og den teoretiske Omkostningerne er også lavere. Den heterojunction-celle blev opfundet af Sanyo, da den solcelleindustri i Japan blev udviklet. Mit lands fotovoltaiske virksomheder har mestret kerneknologien i de sidste ti år, fokuserer på BSF- og PERC-batteriteknologi. Derfor skal kerneudstyret af heterojunktionsbatteriet stadig importeres. Derudover har det også brug fornon

minstream lav

temperature sølvpasta. Sammenlignet med PERC-batteriet er det meget dyrere.

--after fotovoltaik er kommet ind i pariteten, selvom fotovoltaiske virksomheder har lagt stor vægt på at reducere omkostningerne og øge effektiviteten, idet de førende virksomheder lægger større vægt på at reducere Omkostninger ved at øge produktionskapaciteten af ​​eksisterende PERC-celler sammenlignet med heterojunction-celler, som ernæsten dobbelt så dyre. I stedet er virksomheder mere villige til at udviklenye teknologier.


it er rapporteret, at de fleste af de heterojunction batterier af Anhui Huasheng brugt udstyr fra indenlandske virksomheder, såsom Maiwei, Zhongchenhao osv., Hvilket kontrollerede koste godt. Med den yderligere stigning i produktionsskalaen og optimeringen af ​​produktionsforbindelserne vil omkostningerne blive reduceret yderligere og tiltrække flere virksomheder til at deltage i produktionen af ​​heterojunction-celler, yderligere reducere omkostningerne og forbedre konverteringseffektiviteten, der danner en dygtig cirkel.

\\ På grundlag af at opretholde sine egne effektivitetsfordele er omkostningerne ved heterojunction-cellernæsten det samme som for Perc-celler, som gør det muligt for mit land

39; s fotovoltaisk industri at indtaste en Nyt scene.


Send din besked til denne leverandør

  • Til:
  • UCWDK Solar Technology Co. Ltd.
  • *Besked:
  • Min email:
  • Telefon:
  • Mit navn:
Vær forsigtig:
Indsend skadelig post, blev gentagne gange rapporteret, vil fryse brugeren
Denne leverandør kontakter dig inden for 24 timer.
Der er ingen forespørgsel for dette produkt nu.
top