De ønsker at deltage i udstillingen, men har ikke tid til at gå, kan se her. Her vil jeg introducere til dig udstillerne og produkterne i detaljer. Del 4.

Udgivelses dato:2021-06-28

  log maskine vil introducerenæste. Logmaskine er i 12 hall, og kabinen er 12P41.

  Det første produkt er clamping dele.

  og dets højdepunkter er connected forbindelsesstang, den forreste forbindelsesstang Vedtager forbindelsesstruktur for at forbedre stivstængernes stivhed, sørg for, at forbindelsesstangens forarbejdningsstørrelse, reducere det matchende mellemrum mellem stiftakslen og stålhylsteret, sikrenøjagtigheden af ​​forbindelsesstangsmekanismen og forbedre forbindelsen af ​​forbindelsen af ​​forbindelsesstangsmekanismen og forbedre forbindelsen Rod Mechanism Service Life.  DE DIE-locking hovedplade vedtager en kasse-type struktur design, og tykkelsen af ​​skabelonen og de indre stærke ribber er fortykket, hvilket forbedrer stivheden af ​​hovedpladen og reducerer mere effektivt Bøjning deformation af slipstangen,når den er stresset.    den unikke halepladeflange design af mellemstore og store modeller,når halepladen deformeres under kraft, understøttes halepladflangen og slipsstangen af ​​samarbejdet af halepladeflangen og Slipsstangen til fremstilling af et øjeblik mod halepladeformation, hvorved halepladet deformationen reduceres.  it vedtager gearmformjusteringsstruktur med gentagelsesnøjagtighed, højformjusteringskraft og kompakt struktur, som er praktisk for kundernenøjagtigt at justere MODULUS I MANUAL ELLER AUTOMATISK FORM JUSTERING.

stålhylsteret i klemmekanismen af ​​mellemstore og store modeller vedtager enny struktur. Grafithullerne er rimeligt anbragt i stålhylsteret for at forbedre smøreffekten af ​​stålhylsteret selv, forbedre stålhylsterens slidstyrke og reducere antallet af tider med tilsætning af smøreolie til stålhylsteret.   Det andet produkt er

inneringsdele.

   -og dens højdepunkter er-use en kort og kraftfuld to cylinder injektion. Injektionsdelene vedtager et dobbelt cylinderbalanceret design med højere injektionstryk, enkel og stabil struktur, kortere designrum og lav fejlfrekvens.--Design af Balanced Double Shooting oliecylinder til mellemstore og store modeller. Forstør injektions- og skiftcylinderen, og den store model vedtager den dobbelte shooting og skiftende cylinderstruktur, som effektivt forhindrer dysen i at lække på grund af maskinvibrationer,når maskinen kører ved høj hastighed.-  non-lubricated grafitbøsning. Gummiindsprøjtningsguide Bush vedtager grafitbøsning for at forbedre bøsningens slidstyrke, reducere hyppigheden af ​​at tilsætte smøring til bøsningen og effektivt forbedre renheden af ​​injektionsdelene.  use lavtryksforseglinger. Injektionscylinderen og injektionscylinderen forsegles med lav friktion, hvilket forbedrer injektionsresponshastigheden og forbedrer injektionsstabiliteten under komplekse procesbetingelser.--movable brobugebase. Det overordnede design af broen-type shooting piedestal er egnet til bløddele med forskellig længdeTO

diameter forhold.

   Det tredje produkt er

hydraulic smøre dele.

   -og dets højdepunkter er-it vedtager høj-tressure og høj-efficiency variabel pumpe, godt-known mærke hydrauliske dele, høj-Precision oliefilter enhed, høj press slangebeskyttelsesenhed og høj precision tynd olie smøring system.  low støj. Den hydrauliske styrestruktur design er rimelig, integrationen er høj, og den unikke støjreduktionsbehandling gør maskinen kørt glat og stille, hvilket gør arbejdsmiljøet mere behageligt.  -low brændstofforbrug. Reduktionen af ​​olietemperaturen forlænger stærkt forseglingens levetid. Olierensningssystemet kan hurtigt og effektivt filtrere olien for at sikre levetiden for de hydrauliske dele.- nquick respons. Den oprindelige importerede high Response proportional variabel pumpe har en hurtig action responshastighed, som er 20%-25% større end en kvantitativ pumpe drevet af en motor af samme effekt.

water besparelse. Fordi den variable pumpe ikke vil producere overløbsvarme, er det vand, der kræves til afkøling af hydraulikolien, kun 20% 50% af den almindelige faste pumpe. Det specielt designet olie rengøringssystem kan effektivt forbedre levetiden for hydraulikolien, op til 5 år lang.  


Send din besked til denne leverandør

  • Til:
  • Dongguan Haiteng Precision Machinery Co., Ltd.
  • *Besked:
  • Min email:
  • Telefon:
  • Mit navn:
Vær forsigtig:
Indsend skadelig post, blev gentagne gange rapporteret, vil fryse brugeren
Denne leverandør kontakter dig inden for 24 timer.
Der er ingen forespørgsel for dette produkt nu.
top