Tiantai Rongyue Auto Tilbehør CO., LTD

Udgivelses dato:2021-04-13

tiantai Rongyue Auto Accessories Co, Ltd

establet i 1995, Tiantai Rongyue Auto Acessories Co, Ltd. er involveret i produktet, design, salg og service af bil solskygge og snenuancer og er specialiseret i fremstilling af solskynder med en bred vifte af kvalitetsniveauer.

rongyue er beliggende i Tiantai City, Zhejiang-provinsen, som er berømt Som base af auto tilbehør. Vi ernær Ningbo og Shanghai Port.all af vores produkter eksporteres til internationale markeder. Vi har mere end et årti erfaring med at sælge varer til kunder i Europa, USA, Japan, Australien, Sydøstasien, den Mellemøsten og Afrika.

-

due til vores konkurrencedygtige priser og strenge kvalitetsstandarder, vinyder i øjeblikket lange forretningsforhold med vores kunder verdensomspændende. Customized Manufacturing er en af ​​vores specialiteter, og vi er mere end glade for at oprette prøver eller produkter til dine unikke krav.

if du er interesseret inogen af ​​vores produkter, så tøv ikke med at kontakte os og sende os dine detaljerede henvendelser. Vi ser frem til at samarbejde med dig snart.

welcome to rongyue!


\\n

Send din besked til denne leverandør

  • Til:
  • Tiantai Rongyue Auto Accessories co.,ltd
  • *Besked:
  • Min email:
  • Telefon:
  • Mit navn:
Vær forsigtig:
Indsend skadelig post, blev gentagne gange rapporteret, vil fryse brugeren
Denne leverandør kontakter dig inden for 24 timer.
Der er ingen forespørgsel for dette produkt nu.
top