Tips til elektropletterede diamantværktøjer

Udgivelses dato:2022-07-02

hvad er elektroplettet diamant:

electroplated diamant er baseret på princippet om elektroplettering. Diamondsandpartiklerne er indpakket og indlejret på emnet mednikkel. Den ene del af diamanten vil blive indpakket og indlejret på underlaget, og den anden del vil blive udsat på overfladen for at danne et fast og slid-resistent arbejdslag. Evne ved at indlejre tætte diamantpartikler på overfladen af ​​metalarbejde. Forskellige slibningsværktøjer fremstilles ved elektroplettet diamantproces.


features of Electroplated Diamond:

De produkter lavet af elektroplet diamant er sammensat af arbejdsemne og diamantbelægning. Derfor, med denne elektroplerede diamantaflejringsproces, kan forskellige slibningsværktøjer med uregelmæssig struktur, lille og tynd og høj præcision fremstilles.

electroplated diamant brugernormaltnikkel som binding mellem diamantpartikler og matrix, som vil omslutte 1 \

2 eller 2

3 af diamant på emnet, og belægningen vil være meget hård, hvilket vil gøre elektroplettet diamant meget slid/resistant og diamant er ikke let at falde af./-due til den høje hårdhed af diamant, som kan Oprethold skarpheden af ​​diamantpartikler i lang tid, arbejdseffektiviteten af ​​forskellige slibningsværktøjer lavet af elektroplettet diamant vil være markant højere, og de vil være mere slid. Elektroplateret diamant:

-it bruges i vid udstrækning i optiske, elektroniske, møbler, konstruktion og andre industrier


Send din besked til denne leverandør

  • Til:
  • Dongguan Guangchuan Abrasives Technology Co., Ltd
  • *Besked:
  • Min email:
  • Telefon:
  • Mit navn:
Vær forsigtig:
Indsend skadelig post, blev gentagne gange rapporteret, vil fryse brugeren
Denne leverandør kontakter dig inden for 24 timer.
Der er ingen forespørgsel for dette produkt nu.
top