Ultra-præcisionsbehandlingsmetoder og vanskeligheder ved behandling af hardwaredele

Udgivelses dato:2023-10-19

Processing af præcisionsdele af centreringsmaskiner:

ultra-precision -behandlingsmetoder og vanskeligheder ved behandling af hardwaredele

 I henhold til behandlingsmetoden: Det er opdelt i fire kategorier: skærebehandling, slibende behandling, speciel behandling, specialbehandling, speciel behandling, speciel behandling, speciel behandling, speciel behandling, speciel behandling, speciel behandling, speciel behandling, speciel behandling, speciel behandling, speciel behandling, speciel behandling, speciel behandling og sammensat behandling; I henhold til mekanismen og karakteristika for behandlingsmetoden: den er opdelt i tre kategorier: Fjernelse af behandling, kombineret behandling og deformationsbehandling. Pånuværende tidspunkt dominerer traditionelle behandlingsmetoder repræsenteret ved skæring, slibning og slibning og polering stadig

difficulties: ultra-micro -behandling er som at skære en diskontinuerlig krop, og stresset er vanskeligt at fjerne; Stivheden og den termiske deformation af processystemet er stor, hvilket har en stor indflydelse på behandlingsnøjagtigheden; Den mikroskopiske deformation af værktøjet og emnets overflade er tilfældig, ognøjagtigheden er vanskelig at kontrollere.

realiseringsbetingelser: præcisionsbearbejdningsmekanisme; Udstyr til bearbejdning af præcision; Præcisionsbearbejdningsværktøjer; Arbejdsmateriale; Præcisionsmåling og fejlkompensationsteknologi; Arbejdsmiljø, forhold osv.

an ultra-precision bearbejdningssystem til behandling af hardwaredele, der inkluderer en base, en første støttearm, Rotatabelt leveret på den første supportarm, et behandlingsværktøj, der leveres på den anden understøtningsarm og glidbar i forhold til understøttelsesarmen, en detektionsindretning placeret over rotationsakslen og en kontrolindretning.

kontrolindretningen bruges til at beregne forskydningen af rotationsaksen baseret på detekteringsresultatet af detektionsenheden og udstede en kontrolinstruktion til at justere behandlingsværktøjet i henhold til forskydningen for at modregne behandlingsfejlen forårsaget af forskydningen af ​​rotationsaksen. Det ultra-precisionsbearbejdningssystem bruger en detektionsenhed til at detektere placeringen af ​​rotationsaksen, som kan detektere positionsafvigelsen for rotationsaksen i realtid og udligne behandlingen forårsaget af positionsafvigelsen af ​​rotationsaksen ved at bevæge behandlingen værktøj. Fejl, så bearbejdningsnøjagtigheden kan forbedres.


Send din besked til denne leverandør

  • Til:
  • Dongguan Xukang Industrial Co., Ltd
  • *Besked:
  • Min email:
  • Telefon:
  • Mit navn:
Vær forsigtig:
Indsend skadelig post, blev gentagne gange rapporteret, vil fryse brugeren
Denne leverandør kontakter dig inden for 24 timer.
Der er ingen forespørgsel for dette produkt nu.
top