Hvad er wolframpulveret

Udgivelses dato:2022-09-16

Spherical_Tungsten_Powder.png

refractory metaller er en gruppe af metalliske elementer, der er meget modstandsdygtige over for varme, slid. Disse metaller er populære og vidt brugt på grund af deres unikke og ønskelige egenskaber og adfærd, især deres modstand mod korrosion og deres ekstraordinære modstand mod slid og varme. Disse ildfaste metaller bruges for det meste inden for teknik, videnskab og metallurgi. De fem (5) store eksempler på metaller, der hører til denne kategori af metal, inkluderer molybdæn (MO), rhenium (RE),niobium (NB), wolfram (W) og tantal (TA). Andre eksempler på ildfaste metaller er chrom (CR), Hafnium (HF), Iridium (IR), osmium (OS), Rhodium (RH), Ruthenium (RU), Titanium (Ti), Vanadium (V) og Zirconium (ZR ).

more Så kan ildfaste metaller klassificeres efter deres unikke fysiske og kemiske egenskaber. Disse metaller er alle kendetegnet ved et smeltepunkt, der er højere end 2000OC (3.632OF). Mere så er disse metaller meget modstandsdygtige over for faktorer som termisk chok i den forstand, at disse klasser af metaller ikke strækker sig, forstørrer eller revner, selvnår de konstant og kontinuerligt udsættes for varme. Det er kendsgerning, at det, der også gjorde disse metaller så specielle, er deres høje smeltepunkter, der gør det muligt for dem at være gode varmeeledere, hvilket gør dem perfekte til industrier, der har brug for metaller, der er i stand til at modstå ekstreme temperaturer. I modsætning til andre metaller, der har en tendens til at deformere,når de udsættes for varme, er disse ildfaste metaller resistente over for et sådant pres.

Spherical_Tungsten_Powder-2.png

sfærisk wolframpulver

This artikel lægger opmærksomhed på wolfram (w), en af De vigtigste eksempler på de ildfaste metaller og dens forskellige produktionsformer såvel som deres anvendelser.

first, wolfram (W) som et kemisk element er også kendt som Wolfram. Det har atomnummeret 74 og fra kilder over internettet er Tungsten den sværeste og mest almindeligt anvendte blandt de ildfaste metaller. Det har det højeste smeltepunkt ved 3420OC og en af ​​de højeste metaldensiteter blandt ildfaste metaller. Når det er sammen med andre elementer som kulstof, bliver det ekstremt svært, at det også er meget modstandsdygtigt over for korrosion. I henhold til den ildfaste metalforening bruges Tungsten ofte til gløde, fluorescerende og billampefilamenter, anoder og mål for x-ray -rør, halvlederstøtter, elektroder til inert gasbue svejsning, katoder med høj kapacitet, elektroder til xenon er lamper , Biltændingssystemer, raketdyser, elektroniske røremittere, uranforarbejdning af digler, varmeelementer og strålingsskærme, legeringselementer i stål og superlegeringer, forstærkning i metal Dens høje smeltepunkter og soliditet,-tungsten

lignende andre ildfaste metaller behandles oftest i en pulvermetallurgiproces i forskellige former, herunder høj

density wolframpulver, wolframcarbidpulver, tungsten carbide metalpulver, tungsten carbide og så videre.  tungsten pulver bruges som et fyldstofstof til at producere en stærk og holdbar proprietær legering såvel som andre færdige PR odukter. Wolframpulver produceres hovedsageligt ved brintreduktion i-high renheds wolframoxider. Det bruges som råmateriale til fremstilling af wolframcarbid og som råmateriale til produktion af sintret wolfram og andre wolframlegeringer. Wolframpulveret er også velegnet til applikationer i metalsprayindustrien.

the high

density wolframpulver

is wolfram reduceret til pulveriseret form. Wolframpulveret er rent over 99,99% er, at intet andet element tilsættes til det. Wolframpulver i sin rene form bruges for det meste til elektriske kontakter, katalysatorer, mølleprodukter, ammunition, strålingsafskærmning og plastikforbindelse. -also, Tungsten metalpulverne er wolframpulver, der er blandet med en metalmatrix for det meste kobber eller kalden til Opret en pseudo alloy af wolfram, såsom wolfram molybdæn -legering, wolfram -rheniumlegering, wolframkobberlegering og høj

density wolframlegering og så videre som indeholder lige store dele af wolfram og carbonatomer. Det er den vigtigste wolframforbindelse, som det bemærkes for dens styrke. Wolframcarbid (WC) bruges alene eller i kombination med andre metaller til at give slidstyrke modstøbejern og skærekanterne på sav og øvelser. Mere, Tungsten Carbide bruges i forskellige forskellige applikationer. Baseret på dens form og tekstur kan wolframcarbidet presses og dannes i forskellige former gennem sintring til brug i minedrift og konstruktionsværktøjer, skæreværktøjer, termisk sprøjtepulver, svejsestænger, infiltrerede diamantværktøjer og smykker. Faktisk sikrer brug af wolframcarbidværktøjer højere skærehastighed og længere værktøjs levetid.

-in Konklusion, wolfram og dets forarbejdede metallurgiprodukter såsom høje-densitet wolframpulver, wolframcarbidpulver, wolframcarbidmetalpulver, tungsten carbide alt sammen Har de unikke træk ved wolfram som et element. Disse produkter bruges også til deres høje styrke, høj densitet og tyngdekraft såvel som andre unikke kapaciteter, dvs. deres fremragende korrosionsmodstand og deres enestående slid og vestresistens.

  

-












Send din besked til denne leverandør

  • Til:
  • MiXiao Tech
  • *Besked:
  • Min email:
  • Telefon:
  • Mit navn:
Vær forsigtig:
Indsend skadelig post, blev gentagne gange rapporteret, vil fryse brugeren
Denne leverandør kontakter dig inden for 24 timer.
Der er ingen forespørgsel for dette produkt nu.
top