Hvad er fordelene ved PP Film?

Udgivelses dato:2021-06-28

Om PP film

PP film er en slags maling-dekorativ film med fri møbeloverflade fremstillet af polypropylen.Dens visuelle effekt er sammenlignelig med trævenens.Det er meget velegnet til fladpresning, indpakning og betinget 3D blister.Bagsiden kan være belagt med klæbestof, og behandlingen af klæbestof kan fremme klæbning mellem filmen og forskellige dele, hvilket gør produktet mere holdbart.Den største fordel ved miljøvenlig PP-film er, at den er nedbrydelig, når den genanvendes, og kun udleder vand og kuldioxid, når den brændes, og ikke producerer giftige gasser, hvilket bringer gode nyheder til miljøet.


Fordel:

1. Sund og ikke-toksisk: ikke-toksisk, ingen mærkelig lugt, ingen tungmetaller skadelige stoffer som bly, chrom osv. kan være i direkte kontakt med fødevarer, fremragende miljøpræstationer, afbrænding ikke frigør giftgas"dioxin"Ingen skade på miljøet og den menneskelige krop.

2. Vandtæt og fugtigt-Bevis: Det har fremragende tætningsmæssige egenskaber, har funktioner som at blokere vanddamp og blokere frigivelsen af formaldehyd og udestående vandtæt fugt-dokumentation og miljøbeskyttelse.

3. Koldtresistens og varmeresistens: stærk kuldemodstand, ingen mønsterdannelse om vinteren med minus 30-graderingen deformation under høj temperatur 130 grader.

4. Anti-kradsets- og slidbestandighed: Perfekte mekaniske egenskaber, stærk modstand mod bøjning af træthed, stærk anti-friktionskoefficient, 5 Newton tyngdepunkt ridser uden at efterlade spor.

5. Olieresistens og let rengøring: høj massefylde, stærk varmeresistens, let at rengøre oliepletter og god pletfremkaldende resistens.

6. Lysende farver: God kemisk stabilitet, reagerer ikke med de fleste kemikalier, og opretholder varige lyse farver.

7. Smuk tekstur: stærk overfladekonsistens og realistisk berøring, som kan realisere forskellige design koncepter for designere.

8. Isolationsresistens: høj-Isolering af frekvenser er fremragende, fordi det næsten ikke absorberer vand, isoleringsresultationen påvirkes ikke af temperatur, den dielektriske koefficient er høj, og modstanden mod spænding og bue er god.

9. Stærk plasticitet: Den efterfølgende forarbejdning er enkel og bekvem, fladklæbning, indpakning, blister kan anvendes, og foldningsmodstandsdygtighed.

10. On-brugertilpasset efterspørgsel: det kan opfylde kunden'er personlige designbehov og skræddersyet produktion.


PP filmplacering

1. Avanceret teknologi: industrien's første anvendelse af vand-baseret trykfarve, overfladebehandlingsteknologi for membranprodukter, membranprodukt kalanderingsteknologi, høj-teknologisk indhold og faktiske investeringer i miljøbeskyttelsesteknologi.

2. Grøn miljøbeskyttelse: Ink, klæbemiddel, teknisk proces, emballage, miljøbeskyttelseskrav betragtes som gennemførelsesvurderingsstandard i alle sammenhænge for at sikre, at produktet kan være helt sikkert, grønt og miljøvenligt.

3. God kvalitet: Produktet er sundt, ikke-toksisk, kradsel-resistent, slid-resistent, vandtæt, fugt-Bevis, kold-resistent, let at rengøre, og har stærk plasticitet.


Send din besked til denne leverandør

  • Til:
  • Dongguan Bopu Plastic Electronics Co.,Ltd.
  • *Besked:
  • Min email:
  • Telefon:
  • Mit navn:
Vær forsigtig:
Indsend skadelig post, blev gentagne gange rapporteret, vil fryse brugeren
Denne leverandør kontakter dig inden for 24 timer.
Der er ingen forespørgsel for dette produkt nu.
top