Hvad præcist er "metallurgi", vil du forstå efter at have læst dette!

Udgivelses dato:2021-06-28

powder metallurgi er processteknologien til fremstilling af metal eller ved anvendelse af metalpulver (eller en blanding af metalpulver og ikke-metalpulver) som råmaterialer, formning og sintring, fremstilling af metalmaterialer, kompositmaterialer og forskellige typer produkter. Powder Metallurgi produkter industrien i bred forstand omfatter jern- og stenværktøjer, hårde legeringer, magnetiske materialer og pulvermetallurgi produkter. Pulvermetallurgi-produktindustrien i den snævre forstand refererer kun til pulvermetallurgi produkter, herunder pulvermetallurgi dele (regnskab for flertallet), olie-bearing lejer og metalindsprøjtningsstøbning produkter.

 

 

Process egenskaber

1. Tætheden af ​​produkter er styrbar, såsom porøse materialer, højedensitetsmaterialer mv.;-

2. Fine korn, ensartet mikrostruktur og ingen komponent segregering;

3. NærShape formning, råmaterialudnyttelsesgrad-95%;>

4. Mindre og ingen skæring, skære kun 4050%;~

5. Materialekomponenterne er styrbare, hvilket letter fremstillingen af ​​kompositmaterialer;

6. Forberedelse af uopløselige metaller, keramiske materialer ognukleare materialer.

basisk processtrøm

1. Melfræsning

Pulverizing er processen med at gøre råvarer til pulver. Almindeligt anvendte fræsningsmetoder omfatter oxidreduktion og mekaniske metoder.

 2. Blanding

Mixing er processen med at blande forskellige krævede pulvere i en vis andel og homogenisere dem for at gøre grønt pulver. Der er tre typer: tør, semidry og våd, som bruges til forskellige krav.

-3. Formning

forming er processen med at sætte en homogen blanding i en presseform og trykke den i en parison med en bestemt form, størrelse og densitet. Støbemetoden er dybest set opdelt i trykstøbning og trykløse støbning. Kompressionsstøbning anvendes mest i kompressionsstøbning.

4. Sintring

sintering er ennøgleproces i pulvermetallurgiprocessen. Den dannede kompakte er sintret for at opnå denødvendige endelige fysiske og mekaniske egenskaber. Sintring er opdelt i enhedssystem sintring og multisystem sintring. Ud over almindelig sintring er der også specielle sintringsprocesser, såsom løs sintring,nedsænkningsmetode og hot pressemetode.

-

5. POST Processing

The behandling efter sintring kan vedtage forskellige metoder i henhold til forskellige produktkrav. Såsom efterbehandling, olienedsænkning, bearbejdning, varmebehandling og galvanisering. Derudover er der i de senere år ogsånoglenye processer som rullende og smedning også blevet anvendt til behandling af pulvermetallurgiske materialer efter sintring, at opnå ideelle resultater.-

 

MAIN ansøgning--

The ansøgningsskort for pulvermetallurgi produkter er meget bred, fra generelle maskiner fremstilling til præcisionsinstrumenter; fra hardware værktøjer til store

scale maskiner; fra elektronikindustrien til motorfremstilling; fra civilbranchen til militærindustrien Fra generel teknologi til at skæreedge højteknologi, kan du se figuren af ​​pulvermetallurgi proces.>>>>-

typical applikationautomotive industri

a stort antal af pulvermetallurgi dele anvendes i automobiler

1. Motordele

in bestilling For at forbedre brændstoføkonomi og kontrolemissioner er arbejdsvilkårene for automobilmotorer blevet mere alvorlige. Brugen af ​​pulvermetallurgi-ventilsæder, ventilstyringer, vcts og tandhjul mv. Kan have høj styrke, høj slidstyrke og fremragende varmebestandighed.

intake og udstødningsventil sæde 

2. Transmissionsdele--&combining thenæsten#dannede synkroniseringsring ring gear med dobbelt friktionsmaterialer og høje-strength materialer, verden-39; s første clutch hub er lavet. Hertil kommer, at høj

The hovedkomponenter af pulvermetallurgi transmission i biler omfatter: synkroniseringsnav, synkroniseringsring, parkeringskomponenter , Kolonne skiftkomponenter og kontrolhåndtag mv.

 

3. Støddæmper dele

.nin støddæmperne af biler og motorcykler, stempelstænger og stempelstyringsventiler er alle vigtige dele. Under hensyntagen til den stabile dæmpningskraft af støddæmperen kan brugen af ​​pulvermetallurgi-dele med høj-Precision ark overflade reducere friktion, sikre stabiliteten af ​​håndtering og forbedre kørekomfort.

shock absorber dele

a video introducerer kort hele processen med traditionel pulvermetallurgi, fra bilmateriale til pulver, presning og sintring, og endelig bliver bil dele, som er lavet af GKN.

>>>>-typical applikation

aerospace industri

-among pulver metallurgi materialer, der anvendes i luftfartsindustrien, er specielle funktionelle materialer, såsom friktionsmaterialer, antifriktionsmaterialer, tætningsmaterialer, filtermaterialer osv., Hvilket bruges hovedsagelig til fly- og motorhjælpemidler, instrumenter og luftbårne udstyr. Den anden er høj-temperature og højstrength strukturelle materialer, som hovedsagelig anvendes til vigtige strukturelle dele af flymotor mainframes.

-aviation bremsepar-by21587

aviering filter

>>>>-typical applikation

household apparater

---Some husholdningsapparater materialer og dele kan kun fremstilles af pulvermetallurgi, som f.eks porøse selfubricating lejer i køleskabe, kompressorer, vaskemaskiner, elektriske fans osv.; Nogle husholdningsapparater materialer og dele er fremstillet af pulvermetallurgi med bedre kvalitet og lavere priser, såsom komplekse

hapired gear og magneter i husstandsflyvning

conditioning udstødningsfans og støvsugere.

\\n \\n \\n

Send din besked til denne leverandør

  • Til:
  • Shanghai LANZHU super alloy Material Co., Ltd.
  • *Besked:
  • Min email:
  • Telefon:
  • Mit navn:
Vær forsigtig:
Indsend skadelig post, blev gentagne gange rapporteret, vil fryse brugeren
Denne leverandør kontakter dig inden for 24 timer.
Der er ingen forespørgsel for dette produkt nu.
Shanghai LANZHU super alloy Material Co., Ltd.

Jobtitel: Product manager

Afdeling: Market Department

Firma Telefon: +86 021-59150215

E-mail: Kontakt os

Mobiltelefon: +86 13817160919

Internet side: lanzhusuperalloy.danb2b.com

Adresse: No. 2800 Caoxin Road, Xuhang Town, Jiading District, Shanghai

Smart telefonur, Bluetooth-ur
Fuld skærm smart telefon
Stue super cool fisketank
Kvinders Ultra Long Sexy Øjenvipper
Ernæringsmæssig Super Vitamin C Juice Drink
Praktisk udendørs bord
Ultra-smart farveprinter
Udendørs stor fan
Premium rødvin
Ultra-lille praktisk USB-lagringsdisk
top