Hvad man skal overveje,når man vælger de bedste udendørs strengelys

Udgivelses dato:2022-10-21

A Simple Strand of String Lights kan omdanne en almindelig baghave til et indbydende udendørs rum. Sammenlignet med mange andre typer udendørs og gårdhave lys er strenglamper blandt de mest overkommelige ognemmest at installere. Når du vælger de bedste strengelys til din plads, skal du overveje den lette type, størrelse og form, lysstyrke og farve. Et vejr-resistant design, en lang ledning og fjern- eller appkontrolfunktioner kan gøre udendørs strengelys mere sikre og lettere at bruge.

type

most udendørs strenglys funktion LED, gløde, solenergi eller batteri-operaterede pærer . Hver type varierer i holdbarhed, energieffektivitet og levetid. Overvej hvilken type belysning,når du handler efter udendørs strengelys. på. Fordi de er køligere at røre ved, er der ledet gårdhave lys lavet med plastpærer

meaning, de vil ikke let sprænge, ​​hvis de falder. Mange LED -pærer kan vare op til 50.000 timer, hvilket svarer til op til 10 års daglig brug.

incandescent pærer er billige og lette at finde. Disse pærer er mindre energieffektive og har en meget kortere levetid end LED -pærer, somnormalt varer omkring 1.000 timer eller op til et års regelmæssig brug. De kan blive varme med brug, så glaspærer ernormen for denne type. Deres varme farve og overkommelige op -omkostninger gør dem til et populært valg til udendørs belysning.

solar

powered lys føjer ikke til din energiregning eller kræver en afsætningsmarked, så de ernyttige til lejligheder eller huse, der don har ikke jordfejlkredsløbsafbrud (GFCI) forretninger. Placer blot det inkluderede solcellepanel på et sted, der ser meget sollys i løbet af dagen, og pærerne lyser op omnatten. De fleste solenergi-powered strenglamper har en runtime på 6 til 8 timer, hvilketnormalt er længenok til at være vært for en baghaven grill eller en middagsselskab.

battery-opererede lys er en anden mulighed-

Send din besked til denne leverandør

  • Til:
  • Dongguan Xuan Caixin Photoelectric Technology Co., Ltd.
  • *Besked:
  • Min email:
  • Telefon:
  • Mit navn:
Vær forsigtig:
Indsend skadelig post, blev gentagne gange rapporteret, vil fryse brugeren
Denne leverandør kontakter dig inden for 24 timer.
Der er ingen forespørgsel for dette produkt nu.
Dongguan Xuan Caixin Photoelectric Technology Co., Ltd.

Firma Telefon: +8618676011203

E-mail: Kontakt os

Mobiltelefon: +8618676011203

Internet side: colorfuledlights.danb2b.com

Adresse: Room 302, Building 2, No. 41, Luobian Road, Hengli Town, Dongguan City, Guangdong Province

Smart telefonur, Bluetooth-ur
Fuld skærm smart telefon
Stue super cool fisketank
Kvinders Ultra Long Sexy Øjenvipper
Ernæringsmæssig Super Vitamin C Juice Drink
Praktisk udendørs bord
Ultra-smart farveprinter
Udendørs stor fan
Premium rødvin
Ultra-lille praktisk USB-lagringsdisk
top