Hvorfor præcisionsmetaldele behandlingsnøjagtighed kan være værre?

Udgivelses dato:2023-05-25

den bearbejdningsnøjagtighed af delene selv er dårlig. Generelt set, hvis den dynamiske fejl mellem akslerne ikke er justeret godt,når man installeres, eller fordi skaftets transmissionskæde ændres på grund af slid, vilnøjagtigheden af ​​delene blive påvirket.

generalt set kannøjagtigheden af ​​denne type fejl justeres for at løse kompensationsbeløbet.Hvis fejlen er for stor eller endda hvis alarmen genereres, er detnødvendigt at kontrollere servo -motoren for at observere, om Hastigheden er for høj.

is Maskineværktøjet i drift overskridelse vil også påvirke behandlingsnøjagtigheden, kan fordi acceleration og decelerationstid er for kort, passende udvidelse af Ændringstiden ernaturligvis også meget sandsynligt, fordi forbindelsen mellem blyskruen og servomotoren er løs.

BECAUS CAUSE RUNDNESS AF DE TO AXES er ude af Den aksiale deformation af den cirkel dannet ved den mekaniske justering er ikke godt, den blyskrue -clearance -kompensation af skaftet er ikke korrekt, eller skaftets positionering er forskudt, hvilket kan påvirkenøjagtigheden af ​​præcisionsdelene.


Send din besked til denne leverandør

  • Til:
  • Dongguan Xindeli Technology Co., LTD
  • *Besked:
  • Min email:
  • Telefon:
  • Mit navn:
Vær forsigtig:
Indsend skadelig post, blev gentagne gange rapporteret, vil fryse brugeren
Denne leverandør kontakter dig inden for 24 timer.
Der er ingen forespørgsel for dette produkt nu.
top