Windsurfing med støvler eller barfod?

Udgivelses dato:2022-08-19

Windsurfing med støvler eller barfod? For halvdelen af windsurfingsamfundet er der intet dilemma-enten du windsurfer barfodet i alle måneder undtagen vinteren, eller du windsurfer altid i dine støvler. Andre windsurfere har dilemmaer om vandet allerede er varmt nok, om klipperne på stranden og i havet ikke vil skære dine fødder, og om der er nogen forskel på, hvordan du føler brættet uden støvler eller med dem. Windsurfing med eller uden støvler har sine fordele og ulemper.


1. Temperatur

Vand- og lufttemperatur er de meget vigtige faktorer, der afgør, om fodtøj er obligatorisk eller ej. Denne faktor er især vigtig i de koldere måneder af året (december, januar, februar), hvor vi virkelig kan' Forestil dig at surfe uden 5 eller 6 mm støvler. Efterhånden som temperaturen stiger, er behovet for fodtøjp s. For de fleste er vandet varmt nok i maj til at tage dine støvler af og opbevare dem i din garderobe i oktober eller november. De af jer, der har lidt mere følsomme fødder, vil gøre det omkring en måned senere.


2. Adgang til vandet hvore vi surfer

Adgang til stranden, selve stranden og havbunden i lavvandet vand er de faktorer, der afgør hele året, om vi har brug for støvler eller ej. Hvis adgang til vand sker via en smuk stenstrand, der også strækker sig til havbunden, er der virkelig ingen grund til støvler i form af fodskader. Skarpe klipper, søpindsvin osv. er forhindringer, nåre Vi anbefaler, at du tager støvlerne på for at sikre, at din dag ikke slutter for hurtigt, og at du ikke behøver at holde dig væk fra vandet i et par dage for at helbrede skaderne.


3. Mulighed for fodskader på brættet

Især når vi windsurfer i stærk vind og bølger, øges chancerne for uventede skader. Hvis vi windsurfer barfodet, sker det hurtigt, at vi glider på brættet, rammer kanten af finnen og hurtigt skærer huden på vores fødder. Denne skade kan være ganske akavet og smertefuld. I bølgerne ved vandstarten kan vi også ramme mastbasen hvore Vi kan skære os selv. Fodstropperne på brættet er den næste del, som kan forårsage skader på tæerne, hvis vi skubber foden akavet ind i fodstropperne. Disse skader kan ikke ske (eller der, hvis der er langt mindre chance for at ske), hvis vi bærer Støvler.


4. Feedback fra bestyrelsen

Jo tykkere støvlen er, jo mindre mærker vi brættet under os, og jo sværere er det at genkende, hvad den fortæller os. Uden støvler, vil vi være i stand til at reagere på bestyrelsen' s feedback blødere, mere præcist og hurtigere under kørsel. De af jer, der er vant til at windsurfe barfodet, vil have svært ved at tage støvlerne på. Mens de af jer, der er vant til støvler vil føle sig usædvanlige uden dem.

 

5. Grib om selve brættet

Våd windsurf board kan være ret glat område (især hvis anti--glidegrebet er allerede slidt). Med neopren støvler har du gummi på fødderne, så det er sværere at glide. Selvfølgelig kan du også vænne dig til windsurfing med mangel på greb, som du i sidste ende ikke vil gå glip af overhovedet.

 

6. Hudens sundhed på fødderne

Sundhed er en af de vigtigste ting i vores liv. Ligesom støvler beskytter os på en eller anden måde (mod kulde og skader), på den anden side skader de os. Dette sker især om sommeren, når det er varmt, og vi er i vandet i en masse tid. Det sker ofte, at vi ikke tager vores windsurfingstøvler af hele dagen, helst hele ferien. Efter et par dage kan vi opleve hudproblemer, som hovedsageligt skyldes, at fødderne konstant er"lukket"I fugtig neopren og må ikke tørre ud. Hvis vi bruger støvler, er det derfor selvfølgelig tilrådeligt at tage dem af i en lidt længere pause og derefter tage dem på igen lige før vi går tilbage til vandet.


Ved genopfyldning

Send din besked til denne leverandør

  • Til:
  • Kingforce Sports Ltd.
  • *Besked:
  • Min email:
  • Telefon:
  • Mit navn:
Vær forsigtig:
Indsend skadelig post, blev gentagne gange rapporteret, vil fryse brugeren
Denne leverandør kontakter dig inden for 24 timer.
Der er ingen forespørgsel for dette produkt nu.
top