Hot Selling Justerbare Dumbbbell Set Gym Equipment Dumbell Vægt

Hot Selling Justerbare Dumbbbell Set Gym Equipment Dumbell Vægt

Grundlæggende information Køn               Unisex Tilstand           Ny Specifikation       44.5*22.5*21cm Alder                     Voksne ...
Mænds rustfrit stål tofarvet CZ indlæg hundemærke vedhæng halskæde

Mænds rustfrit stål tofarvet CZ indlæg hundemærke vedhæng halskæde

Produktnavn:   Mænd8217s Stainless Steel Two-Tone CZ Inlay   Hundetag Pendant Halshånd Juvelery Type:   Halshånd af rustfrit stål Serienummer:   TP0488 Jewelry Main Material:   316L eller 304 rustfrit stål Farve p...
Kildefabrik CBB60 motorvandpumpe, der kører kondensator

Kildefabrik CBB60 motorvandpumpe, der kører kondensator

Kondensatorer af CD-typen bruger elektrolytiske kerner parallelt til at danne en startkondensator.harpiks af høj renhed indsprøjtes i aluminiumsskallen for at holde den i vakuumtilstand, og produktet kan modstå bedre høj temperatur og længere levetid. Anvendelsesomr...
Røde Dongling jade side hul Qipao knap hoved naturlige ædelsten semi perle smykker tilbehør tilpasset forarbejdning fabrik

Røde Dongling jade side hul Qipao knap hoved naturlige ædelsten semi perle smykker tilbehør tilpasset forarbejdning fabrik

Vores virksomhed på lang sigt R & amp; D og fremstilling af forskellige naturperler, skaller, metaller, smykker, juvelknapper, tilbehør.Gem udskæringssmykker, smykke, glastilbehør, tilbehør til møbler.Det anvendes i vidt omfang og er stærkt plastisk.Velkommen til sp...
HIFI Bass In Ear Monitor Hybrid teknologi Jordtelefoner Støj Annullering af øre Sport Heathrons

HIFI Bass In Ear Monitor Hybrid teknologi Jordtelefoner Støj Annullering af øre Sport Heathrons

Specifikationer: Høretelefontype             I øret Interface                 3,5 mm forgyldt Kabellængde             1,25 m + -5 cm Stiktype &nbs...
FM-500 (6) - 12 polyurethan-hældningsforseglingsmidler

FM-500 (6) - 12 polyurethan-hældningsforseglingsmidler

1 ...Indledning: FM-500 (6) -12 er en 2-komponent polyurethan-tætningsmiddel med fremragende elektriske egenskaber, kollisionssistens og vejrbestandighed.Det er egnet til isolering, emballering og beskyttelse af elektroniske komponenter. 2 .Generelle præstationer: ...
L12 trådløse øretelefoner

L12 trådløse øretelefoner

Specifikation: 9679; Produktnavn: L12 9679; Bluetooth Version: 5.1 9679; Bluetooth Transmission Range: 15m{50fod} 9679; Vægt: 3.5 g 9679; Power Bank Capacity: 300mAh (med beskyttelse) 9679; Jordknopper Battery Capacity: 45mAh *2 9679; Input: 5 / 1A 9679; Tra...
Rund bølgepap

Rund bølgepap

Det kan sælges i sæt Store silikone-krukke, fortykkede ikke-skridsikker varmeisoleringsplade rundt om bølget nordisk køkkenmåtte med høj temperatur bordsmåtte med ovnskort Karakteristika: 24cm i diameter og stor varmeisoleringsplade for at opfylde behovet for daglig...
Paihe] fabrikssalg af polyesterbånd, terylenbånd

Paihe] fabrikssalg af polyesterbånd, terylenbånd

Bånd til salg af polyester (terylen) alt bånd til bomuld, kemisk fiberbånd, nylonbånd, nylonbånd, bånd til polyester, bånd til kufferter, bånd til rygsæk, hæmsbælte, beklædningsgenstande Ribbon, bånd til beklædningsgenstande, spændingsanordning, strop, løftsele...
PETG gennemsigtig plastkasse

PETG gennemsigtig plastkasse

Funktionen af PVC, PTE og PP bestemmer kvaliteten af tryksværte.Kun råmaterialer med gode egenskaber kan opnå bedre farvegengivelseseffekt.Det er derfor af stor praktisk betydning at forstå forholdet mellem gummikassens ydeevne og farven på tryksager og med rimelighed sel...
TRÅDLØS DØRKLokke AG8533K

TRÅDLØS DØRKLokke AG8533K

DEN WIRELESS DOORBELL   med LED-lygte   Medody:8akkord 32musics Lyd: 85db Modtager:AC 110V/60Hz220V/50Hz TrAnsmitter:12V 23A(vedlagt) Afstand:120 meter IndividueltPakning:Dobbelt blisterr+pap Pakke:20pcs/indrekarton, 40pcs/ydre karton  
SOUL40W elektronisk cigaret

SOUL40W elektronisk cigaret

SOUL 40W MOD POD Specifikation af parametre: Produktnavn:             SOUL40W Power Ra nge:               5-40W Batteri- kapacitet:           X300mAh Type Coil:     &n...

Fordele ved 1500W-spraydesinfektionsmaskine: Den kan anvendes på regeringer, hospitaler, lokalsamfund, parkeringspladser og andre kommercielle områder til ekspresdesinficering.Der er tale om en koldforstøvning, som er sikker og pålidelig (ikke som andre desinfektionsprøjt...
Maskeemballage farveæske

Maskeemballage farveæske

Maske farvekartonemballage, maske emballage karton ordrepapir   Laser hulkende produkter sikrer, at papiret ikke bliver gult eller sort ved udskæring Fokus på trykkeriindustrien i mere end tyve år, produktkvaliteten er mere sikret
Kraftfuld renere gulvvinkler Fleksibel håndholdt 180 graders automatisk roterende elektrisk moppe

Kraftfuld renere gulvvinkler Fleksibel håndholdt 180 graders automatisk roterende elektrisk moppe

"Vores kraftige dobbeltsporede motorer rene med en utrolig hurtig hastighed for at fjerne snavs, snavs, pletter fra din   gulv.Coaster arbejder på alle overflader, herunder marmor, træ, fliser eller laminerede gulve. Man kan gøre rent uden at vække hele samfunde...
2020 Ny topsalg Elektrisk roterende lodret bilparkering, roterende smart parkeringssystem

2020 Ny topsalg Elektrisk roterende lodret bilparkering, roterende smart parkeringssystem

Anvendelse af produktet Lodret roterende parkeringssystem, som anvender den nyeste teknologi til at sikre og beskytte køretøjet i parkeringspladser udenfor.I Rotary Parkeringssystemet kan du få adgang fra 5- og op til 20-biler efter behov og er installeret i rum med ...
PP Nonwoven Agriculture Cover Geotextile Planting Grow Bags Stof til haveprodukter

PP Nonwoven Agriculture Cover Geotextile Planting Grow Bags Stof til haveprodukter

Produkter af fiberdug i havebrug og landbrug Materiale: 100% polypropylen Teknik: Spun-bundet                   Vægt: 8§260gsm   eller   Brugertilpasset Bredde: 1CM-240CM Længde: i henhold til kunden...
højtryksrenser forlængelsesstang 18ft 4000psi

højtryksrenser forlængelsesstang 18ft 4000psi

Til vores specialrengøringsenheder har vi et stort udvalg af velrenommerede tryllestave til dine højt tilgængelige områder. Vores teleskopiske forlængerstænger udfører fejlfri resultater, specielt bygget som: * Udvid til 18 FT * Let og let udvidelig * M...
top