Medicinsk traume First Responder Emergency EMS-taske SR-TB0501

Medicinsk traume First Responder Emergency EMS-taske SR-TB0501

Traumataske med logo & reflektorer, tre polstrede rum, to sidelommer med lynlås og elastiske løkker til ekstra opbevaring. Størrelse: 17 " x9 " x7 " Farve: Orange Materiale: Polyester
Hardware CNC bearbejdning maskine behandling

Hardware CNC bearbejdning maskine behandling

Dongguan City Ben Xun præcisions hardware Products Co., LTD., er en professionel beskæftiget med præcisions metaldele maskinindustri og støbevirksomheder! Projekt vedrørende tjenesteydelser Håndpladefremstilling, CNC-forarbejdning, 3D-trykning, bearbejdning af pla...
CE-certificeret høj ydeevne flageis maskine

CE-certificeret høj ydeevne flageis maskine

Tekniske parametre Model:   PB-02TX Daglig output: Køleevne: Samlet effekt: Kompressorkraft: Køle måder: Kølemiddel: Dimensioner på M.unit Dimensioner med skraldespand Standard arbejdsbetingelser Omgivels...
RJ45,2X6 (filter), LED, skjoldetui

RJ45,2X6 (filter), LED, skjoldetui

100Mb og 1G, 2,5G , 5G Ethernet-hastighed Robust kontaktdesign Understøtter 750 gange stik Design til applikationer med høj vibration Sørg for automatisk lodningsløsning    
IC-pakningsrør

IC-pakningsrør

  Rør til IC-emballage Form: Abnorm, kvadrat, cirkel Materiale: PVC, PS, ABS, PENG Farve: Gennemsigtig Længde: i henhold til kundekrav Ifølge kundernes behov kan der foretages antistatisk behandling, behandling af stik og trykning ANVENDELSER: Produkter...
Tilpasset plast injektionsform

Tilpasset plast injektionsform

Beskrivelse af produktet:   OEM/ODM Plastic Indsprøjtning Smed Materialer af plast:   ABS, PP, PVC, PBT, PC, POM, PA66, PA6+GF, PBT+GF, PC/ABS, HDPE, TPU, PET, Etc. Andre materialer:   Gummi, Slilcone gummi, LSR, Aluminum, Zink, Kob...
KATSKRÆKERE 1

KATSKRÆKERE 1

380GSM chenille stof, behageligt, blødt og holdbart.5mm grøn sisal, mere sundhed, varigt og smukt. Forskelligt fra almindelig katteridsbræt, indeholder dette kaktus katteridsbræt 1.2carb bræt, som gør hele katteridsbrættet tykkere, mere tekstureret og mere bekvemt at...
Køleplade aluminiumsprofil

Køleplade aluminiumsprofil

Radiatoren med smukt udseende, let vægt, god varmespredningsevne, god energibesparende virkning og god forarbejdning.Stråleradiatorens overflade er anodiseret for at øge modstandsdygtigheden over for korrosion, slidresistens og æstetik af aluminiumsmaterialet.
Rullecylindrisk kværne

Rullecylindrisk kværne

Velkommen til OEMVelkommen til OEMVelkommen til OEMVelkommen til OEMVelkommen til OEMVelkommen til OEMVelkommen til OEMVelkommen til OEMVelkommen til OEMVelkommen til OEMVelkommen til OEMVelkommen til OEM
Træindlæg ~ 001

Træindlæg ~ 001

Træart:Cottonwood. Formål:Dekorativ trådfor træmøbler, gaveæske, ur og billardbord. Farve:Farvelig. Intetificering:Længde 1220MMTykkelse 0.6MM. Der er 50'er af dem i en pakke. Nøgleord:træ indlejret,Veneer cord,træ magisk linje,falsk farve linje,bark linje,...
100 ml rund flaskeør diffusor med rullehætte

100 ml rund flaskeør diffusor med rullehætte

Flaskens kapacitet: 100ml -300ml Type: rund form Funktion: diffuser af aroma Skibsfart: støtte søtransport MOQ: 10000pcs Leveringstid: 30 dyas Fødested: Jiangsu provinsen, Kina Port: shanghai port
EU/US/UK Plug 2.1A 4 Port USB Wall Charger AC Travel Charger Adapter bærbare oplader 18W 3.0 hurtig oplader

EU/US/UK Plug 2.1A 4 Port USB Wall Charger AC Travel Charger Adapter bærbare oplader 18W 3.0 hurtig oplader

1. Fri   Design af OEM-pakker 2. Gratis logo   om mobile opladere ved første samarbejde, hvis de når OEM MOQ. 3. 100%   QC inspicerer før levering. Fire. Betaling Alibaba trade assurance, betalingspal, T/T, Western Unio&UU-;110;. ...
TONY Producent EFB Oil Palm Pellet Making Machine \/ Fabrikspris Biomasse træpelletsmaskine

TONY Producent EFB Oil Palm Pellet Making Machine \/ Fabrikspris Biomasse træpelletsmaskine

TONFabrikant EFB Oil Palm Pellet Making Machine/Factory Price Biomasse Wood Pellet Machine   TONS- og35;39; PELLET MASKINE FORSKELLIGE FRA ANDRE LEVERANDØRER:                               &...
Brugerdefineret låg og base gaveæsker emballage

Brugerdefineret låg og base gaveæsker emballage

Magnetiske gavebokse engros Oplysninger om produktet 1.Funktion:   Mode, høj kvalitet 2.Materiale:   Et holdbart grå bræt. 3.Størrelse:   Tilpas er velkommen   4.Farve:   Alle farver e...
håndbøjle truck(KT-20A)

håndbøjle truck(KT-20A)

produktionkode:KT-2020A Kapacitet: 90kg     Alu- ramme   Udvidet størrelse: 42x40 U\350;108cm     Slæbt størrelse: 23x40 og UUUUHT350;71cm     Alu platform: 24x35.5cm     Produktnettovægt: ca. 9.5kg     G...
vandtæt SMD-oversvømmelseslys 50w 100w 200w 300w

vandtæt SMD-oversvømmelseslys 50w 100w 200w 300w

Input   Spænding (V): AC 85-265 CRI (Ra > ): 80 Arbejdstemperatur (℃): - 25 - 50 Arbejdstid (time): 50000   Bedømmelse: IP65 Certificering: CE, ROHS, LVD, SASO Garanti (år): 3 Oprindelsessted: GUANGDONG, Kina &nbs...
ECE R65 KLASSE2 18W LED Slim Strobe Light

ECE R65 KLASSE2 18W LED Slim Strobe Light

18W LED Slim Strobe Light Del nr. BR0400607/8 ECE R65 og R10 certificeret   Enkelt/dobbelt farve tilgængelig Specifikation: Power18W 6pcs 3W SMD- plader Dimension:100*28.5*11.9mm Spænding:10-30V DC Farve:A/B/R/W/AB/AR/AW/BR/BW LynMønster:12...
SARS-CoV-2 fluorescerende PCR-sæt

SARS-CoV-2 fluorescerende PCR-sæt

2019-nCoV Om programmet Siden midten af december 2019 er der forekommet tilfælde af uforklarlig lungebetændelse med feber, træthed, hoste og dyspnø som de vigtigste symptomer i Wuhan, Kina   kort tid.Regeringer på alle niveauer og administrative afdelinger i  ...
top