Kildefabrik CBB60 motorvandpumpe, der kører kondensator

Kildefabrik CBB60 motorvandpumpe, der kører kondensator

Kondensatorer af CD-typen bruger elektrolytiske kerner parallelt til at danne en startkondensator.harpiks af høj renhed indsprøjtes i aluminiumsskallen for at holde den i vakuumtilstand, og produktet kan modstå bedre høj temperatur og længere levetid. Anvendelsesomr...
METALLRAM CIGARETTE OG TOBAKFIKSTURER

METALLRAM CIGARETTE OG TOBAKFIKSTURER

Beskrivelse af produktet Størrelse: 3012*2200mm Materialer: Metal, rustfrit stål, glas osv.   Overfladebehandling: Malet,skinnende,hærdet, etc.   Tilbud: OEM, ODM, Shop Design Æbler, der tilpasser sig op og ned i 1 " Forhøjelser. ...
Røde Dongling jade side hul Qipao knap hoved naturlige ædelsten semi perle smykker tilbehør tilpasset forarbejdning fabrik

Røde Dongling jade side hul Qipao knap hoved naturlige ædelsten semi perle smykker tilbehør tilpasset forarbejdning fabrik

Vores virksomhed på lang sigt R & amp; D og fremstilling af forskellige naturperler, skaller, metaller, smykker, juvelknapper, tilbehør.Gem udskæringssmykker, smykke, glastilbehør, tilbehør til møbler.Det anvendes i vidt omfang og er stærkt plastisk.Velkommen til sp...
FM-500 (6) - 12 polyurethan-hældningsforseglingsmidler

FM-500 (6) - 12 polyurethan-hældningsforseglingsmidler

1 ...Indledning: FM-500 (6) -12 er en 2-komponent polyurethan-tætningsmiddel med fremragende elektriske egenskaber, kollisionssistens og vejrbestandighed.Det er egnet til isolering, emballering og beskyttelse af elektroniske komponenter. 2 .Generelle præstationer: ...
Forsyning sort poron skridsikker måtte, stødsikker miljøbeskyttelsesskum, audio poron skum tilpasset behandling

Forsyning sort poron skridsikker måtte, stødsikker miljøbeskyttelsesskum, audio poron skum tilpasset behandling

Anti-glidemåtter omfatter hovedsageligt bilsantiglidemåtter, toiletantispasmåtter, hotel-antis-slipsemåtter, gulvmåtter, dørmåtter, trapper anti-slipsemåtter, yoga antis-måtter, gulvtæpper anti-slipse måtter, værktøjskasse anti-slipsemåtter og så videre. ydeev...
L12 trådløse øretelefoner

L12 trådløse øretelefoner

Specifikation: 9679; Produktnavn: L12 9679; Bluetooth Version: 5.1 9679; Bluetooth Transmission Range: 15m{50fod} 9679; Vægt: 3.5 g 9679; Power Bank Capacity: 300mAh (med beskyttelse) 9679; Jordknopper Battery Capacity: 45mAh *2 9679; Input: 5 / 1A 9679; Tra...
Paihe] fabrikssalg af polyesterbånd, terylenbånd

Paihe] fabrikssalg af polyesterbånd, terylenbånd

Bånd til salg af polyester (terylen) alt bånd til bomuld, kemisk fiberbånd, nylonbånd, nylonbånd, bånd til polyester, bånd til kufferter, bånd til rygsæk, hæmsbælte, beklædningsgenstande Ribbon, bånd til beklædningsgenstande, spændingsanordning, strop, løftsele...
Kasse med konstant temperatur og fugtighed

Kasse med konstant temperatur og fugtighed

Produktnavn: Sædvanlig temperatur og luftfugtighed   Produktmodel: tilpasset   Måleenhed: Tai   Anvendelsesområde: Anvendes til kvalitetskontrol af elektroniske apparater, plastprodukter, metal og andre produkter Introduktion til konstant tempera...
PETG gennemsigtig plastkasse

PETG gennemsigtig plastkasse

Funktionen af PVC, PTE og PP bestemmer kvaliteten af tryksværte.Kun råmaterialer med gode egenskaber kan opnå bedre farvegengivelseseffekt.Det er derfor af stor praktisk betydning at forstå forholdet mellem gummikassens ydeevne og farven på tryksager og med rimelighed sel...
SOUL40W elektronisk cigaret

SOUL40W elektronisk cigaret

SOUL 40W MOD POD Specifikation af parametre: Produktnavn:             SOUL40W Power Ra nge:               5-40W Batteri- kapacitet:           X300mAh Type Coil:     &n...
spænde til specielle sko

spænde til specielle sko

Materiale: Zink Type: skospænde Oprindelsessted: Kina Delivery mode: luft, hav eller ekspres, f.eks. EMS, UPS, TNT osv. Fordel: konkurrencedygtig pris på direkte salg fra producenter

Fordele ved 1500W-spraydesinfektionsmaskine: Den kan anvendes på regeringer, hospitaler, lokalsamfund, parkeringspladser og andre kommercielle områder til ekspresdesinficering.Der er tale om en koldforstøvning, som er sikker og pålidelig (ikke som andre desinfektionsprøjt...
Kraftfuld renere gulvvinkler Fleksibel håndholdt 180 graders automatisk roterende elektrisk moppe

Kraftfuld renere gulvvinkler Fleksibel håndholdt 180 graders automatisk roterende elektrisk moppe

"Vores kraftige dobbeltsporede motorer rene med en utrolig hurtig hastighed for at fjerne snavs, snavs, pletter fra din   gulv.Coaster arbejder på alle overflader, herunder marmor, træ, fliser eller laminerede gulve. Man kan gøre rent uden at vække hele samfunde...
Automatisk intelligent sensorvandhane-SBF1605

Automatisk intelligent sensorvandhane-SBF1605

Punkt nr.: SBF1605 Cartridge Lifetid: 500,000 gange åbent og lukket Certificering:   CPC: AB1953 (Lavt bly) Vandtryk:   0.1-1.6MPa Vandgennemstrømning:   cUPCstandard:1.2GPM(4.54 L/Min)@60PSI Funktion:   Blander af varmt/koldt vand...
2020 Ny topsalg Elektrisk roterende lodret bilparkering, roterende smart parkeringssystem

2020 Ny topsalg Elektrisk roterende lodret bilparkering, roterende smart parkeringssystem

Anvendelse af produktet Lodret roterende parkeringssystem, som anvender den nyeste teknologi til at sikre og beskytte køretøjet i parkeringspladser udenfor.I Rotary Parkeringssystemet kan du få adgang fra 5- og op til 20-biler efter behov og er installeret i rum med ...
højtryksrenser forlængelsesstang 18ft 4000psi

højtryksrenser forlængelsesstang 18ft 4000psi

Til vores specialrengøringsenheder har vi et stort udvalg af velrenommerede tryllestave til dine højt tilgængelige områder. Vores teleskopiske forlængerstænger udfører fejlfri resultater, specielt bygget som: * Udvid til 18 FT * Let og let udvidelig * M...
Automatisk limsprøjtemaskine

Automatisk limsprøjtemaskine

    Systemet til sprøjtning af koldlim er kendetegnet ved høj effektivitet, fleksibilitet, god stabilitet og let vedligeholdelse.Det er nødvendigt, at alle former for papirkasser, firehexagonske kasser, hamburger-kasser, chips-kasser, foldesider, dokumentposer, sp...
Medicinsk traume First Responder Emergency EMS-taske SR-TB0501

Medicinsk traume First Responder Emergency EMS-taske SR-TB0501

Traumataske med logo & reflektorer, tre polstrede rum, to sidelommer med lynlås og elastiske løkker til ekstra opbevaring. Størrelse: 17 " x9 " x7 " Farve: Orange Materiale: Polyester
top