[En anden nyskabelse] Genanvendelse af plastaffald i grafhenplastprofiler

Udgivelses dato:2020-11-24


Med ACDC kan plastaffald omdannes til sort rå graphene.Plasticprofiler fremstillet af PVC-råmaterialer kan også gøre affald til en skat gennem denne metode og blive nyttige og uskadelige miljøvenlige materialer for mennesker.


Det er det, forskere på Rice University i USA siger, de bruger til effektiv brug af plastaffald.I dette eksempel ændrede laboratoriet for Rice University Chemical James Tour (James Tour) sin metode til at lave flash graphene for at øge sin evne til at genbruge plastic i grafen.


Resultaterne af laboratoriets forskning blev offentliggjort i ACS Nano, det amerikanske Chemical Society.

2184fdc627a7d41b1dd31319604f3be.png


Kort sagt brugte laboratoriet ikke direkte strøm til at øge kulstofkildens temperatur som i den oprindelige proces, men eksponerede først plastaffaldet for høj-intenst alternativ strøm i omkring otte sekunder, og påførte derefter et direkte strømchok.


Produkterne er turbinegrafen af høj kvalitet (som er et værdifuldt opløseligt stof, der kan anvendes til at forbedre elektronik, kompositter, beton og andre materialer) og kulstofoligomer (molekyler kan udledes fra grafen til anden brug).


" Vi producerer meget hydrogen under flashfordampningsprocessen, hvilket er et rent brændstof. " Den ledende forfatter, Wala Algozeeb, en student ved Rice University.


Tour anslår, at ACDC-processen i industriel målestok kan producere grafen til en elektricitetspris på ca. 125 pr. ton plastaffald.


Thor sagde: " Vi demonstrerede i det originale papir, at plastic kan konverteres, men grafens kvalitet er ikke så god, som vi forventede.Ved at bruge forskellige elektriske pulssekvenser kan vi se en stor forskel. " Plasticprofiler, der er blevet anvendt bredt i alle samfundslag, vil også blive ændret på den rigtige måde og i høj grad reducere miljøforureningen.


Han påpegede, at de fleste teknologier til genanvendelse af plast i verden er ineffektive, og kun ca. 9% af plast genanvendes.Den mest berygtede er den Texas-størrelse plastic ø, der dannes i Stillehavet.


Han sagde: " Vi er nødt til at løse dette problem. " " Der er et andet problem: Mikroorganismer i havet, der omdanner kuldioxid til ilt, hæmmes af plastiske nedbrydningsprodukter.De vender denne proces, absorberer ilt og omdanner det til kuldioxid.Det er virkelig skidt for mennesker. "


Tour gjorde opmærksom på, at Joule U 35;39;at varm flash-teknologi eliminerer mange af de omkostninger, der er forbundet med genanvendelse af plast, herunder behovet for klassificering og rengøring af energi og vand.Han sagde: 8220; i stedet for at genanvende plastic til partikler, der er værd US$2,000 pr. ton, er det bedre at opgradere og genanvende det til grafen.Dette er et bedre valg, fordi grafen har en meget højere værdi.Det er både økonomisk.Incitamenter, men også miljømæssige incitamenter. "


Thor sagde, at selv om der er for mange plastråmaterialer, er der ikke noget problem med for meget graphene.Han sagde: " Uanset hvordan man håndterer kulstof, når man tager det ud af jorden fra olie, naturgas eller kul, kommer det ind i CO2-cyklussen.Fordelen ved grafen er, at den bionedbryder meget langsomt under mange forhold.Derfor vil grafen i de fleste tilfælde ikke igen komme ind i kulstofcyklussen i hundredvis af år. "


Han påpegede, at forskere arbejder på at forbedre flash graphene-processen for andre materialer (især madaffald).Han sagde: " Vi arbejder hårdt på at skabe en god impulssekvens for at omdanne madaffald til grafen af høj kvalitet, samtidig med at emissionerne minimeres. "


Denne nye forskning er baseret på et andet nyere dokument, der beskriver flash graphene fremstillet af carbon black ved direkte strøm af Joule-opvarmning.Denne rapport blev også offentliggjort på " AKS Nano " kombinere mikroskop og simulering, der viser to forskellige former: turbinelag med grafen og bølgegrafik.Undersøgelsen beskriver, hvordan og hvorfor de omlejrede kulstofatomer optræder i den ene eller den anden form, og forholdet kan styres ved at justere den blinkende tid.

Det ser ud til, at den videnskabelige og teknologiske innovation kan blive den mest effektive løsning på menneskets store brug af plastprodukter.Yderligere oplysninger om plastprofiler kan fås ved henvendelse til:www:shangyusujiao.com


Send din besked til denne leverandør

  • Til:
  • Dongguan Shangyu Plastic hardware Products Co. LTD
  • *Besked:
  • Min email:
  • Telefon:
  • Mit navn:
Vær forsigtig:
Indsend skadelig post, blev gentagne gange rapporteret, vil fryse brugeren
Denne leverandør kontakter dig inden for 24 timer.
Der er ingen forespørgsel for dette produkt nu.
Dongguan Shangyu Plastic hardware Products Co. LTD

Jobtitel: Manager

Afdeling: Overseas Marketing Department

Firma Telefon: +86-133 7770 7018

E-mail: Kontakt os

Mobiltelefon: +86-133-7770-7018

Internet side: shangyu.danb2b.com

Adresse: No. 243, Wenzhou North Road, ZhuanYao Wentang Industrial Zone, Dongcheng District, Dongguan City, Guangdong Province, China

Smart telefonur, Bluetooth-ur
Fuld skærm smart telefon
Stue super cool fisketank
Kvinders Ultra Long Sexy Øjenvipper
Ernæringsmæssig Super Vitamin C Juice Drink
Praktisk udendørs bord
Ultra-smart farveprinter
Udendørs stor fan
Premium rødvin
Ultra-lille praktisk USB-lagringsdisk
top