Hvad er fordelene og egenskaberne ved simuleringsbonsai

Udgivelses dato:2024-09-21

Fordelene ved simuleret bonsai

For det første er der ingen grund til at vande, gøde, ikke bekymre dig om plantevisne, spare mange omkostninger til fremtidig pleje;

For det andet er de simulerede bioniske landskabsplanter ikke begrænset afnaturlige forhold såsom sollys, luft, vand og årstider, og de kan vælge plantetyper i henhold til stedets behov, uanset om dennordvestlige ørken eller den øde Gobi kan skabe en grøn verden med fire årstider som foråret;

For det tredje, med den hurtige udvikling af byggematerialer teknologi, design ideer og kreativitet har været hidtil uset befrielse, flere og flere høje indendørs rum vises i vores liv, simulation plante landskab landskab effekt fremragende palmeplanter introduceret i indendørs, bare for at opfylde behovene hos sådan rumlandskab, for at skabe en landskabseffekt, som almindelige planter ikke kan opnå.

Simuler egenskaberne ved bonsai

1, lille miljøpåvirkning, kan bruges i lang tid, lang levetid.

2. Nem vedligeholdelse. De simulerede planters grene og blade bliver ikke mugne, rådner ikke, behøver ikke vandes og avler ikke myg og fluer.

3, stærk plasticitet, miljøbeskyttelsesmateriale. Råvarer er hovedsageligt: ​​plastprodukter, silke klud, PU, ​​umættet harpiks, ud over brugen af ​​metalstænger, PVC slange, friske planter, osv., disse materialer er forurening-fri eller forureningen er meget lille. På grund af elasticiteten af ​​materialet kan matches med speciel højde, form af modellen, og kan være stedsegrønne, bryder grænserne for det virkelige produkt, produktionsevnerne er meget delikat, delikat, realistisk.

4. Overkommelig. Materiale kvalitet. Prisen på simulerede planter er ikke høj, ognogle er meget lavere end rigtige blomster og græs, bekvem transport ognem håndtering.


Send din besked til denne leverandør

  • Til:
  • Dongguan tuyu cultural tourism development co., ltd
  • *Besked:
  • Min email:
  • Telefon:
  • Mit navn:
Vær forsigtig:
Indsend skadelig post, blev gentagne gange rapporteret, vil fryse brugeren
Denne leverandør kontakter dig inden for 24 timer.
Der er ingen forespørgsel for dette produkt nu.
top