Alt hvad du behøver at vide om varmeoverførselspapir

Udgivelses dato:2022-12-08

customiserede genstande er blevet en enorm tendens. Vi kan alle lide at tilpasse alt, hvad vi kan med voresnavne eller tilpasse produkter, der matcher vores personligheder. Varmeoverførselspapir giver dig mulighed for at oprette brugerdefinerede stofdesign, som t-shirts med dit hjem, inkjetprinter og et håndjern. 


Hvad er varmeoverførselspapir?

tænk af varmeoverførselspapir Som en type stofmærkat kan du udskrive ethvert design på papiret med din hjemmein inkjet -printer og derefter anvende det på stoffer med 100%naturligt indhold. Papiret har speciel varmeoverførselsteknologi, der bruger varme til at smelte dit trykte design til dit stof ved at trykke på det med en varmepresse eller håndjern.


Hvad kan du designe og tilpasse med varme Overføringspapir? 

You kan udskrive alt på papiret som billeder, citater, ordsprog,navne og derefter anvende det på 100%naturlige stoffer. Tilpas jakker, hættetrøjer, skjorter, bukser, sokker og så mange andre genstande. Du kan bruge varmeoverførselspapir på ethvertnaturligt stof til enhver lejlighed. 


maybe har du et barn i sport? Sportsmødre elsker at lave skjorter, der viser støtte til deres foretrukne atlet og hans/her -team; Når alt kommer til alt er vi deresnummer 1 -fannu og altid!


Hvad er den bedste type stof, der skal bruges med varmeoverførselspapir?

you skal overføre til et stof, der indeholder 100%naturlige fibre. For eksempel silke, linned eller bomuld. Varmeoverførselspapiret fungerer ikke godt på polyesterstoffer eller stoffer med stretchy indhold, som Lycra eller Spandex -blandinger. Sørg for at pre-wash dit stof inden brug for at undgå strækning,når overførslen er smeltet sammen. Når dit stof er rent og tørt, skal du give det et hurtigt jern, før du påfører varmeoverførselspapiret. Spekulerer du på, hvordan du finder indholdssammensætningen af ​​dit stof? Find blot stofmærket på tøjet, og det fortæller dig sammensætningen, for eksempel 100% bomuld eller 100% linned. 


Hvad er forskellen mellem gennemsigtig og hvid varmeoverførselspapir?

there er to typer varmeoverførselspapir: gennemsigtig varmeoverførselspapir til lette stoffer og hvidt varmeoverførselspapir til mørke stof på hvide stoffer; Det kan dog også påføres på andre meget lette farvede stoffer. Gennemsigtig varmeoverførselspapir er en meget tynd og gennemsigtig film. Når det påføres farvede stoffer, vises farven på stoffet gennem den gennemsigtige varmeoverførselsfilm.


 white varmeoverførselspapir bruges,når der påføres mørkere farvede stoffer. Hvidt overførselspapir er et tyndt uigennemsigtigt hvidt. Når den påføres på farvede eller mørke stoffer, forhindrer den uigennemsigtige hvide overførsel de mørke stoffarver fra at vise gennem overførslen.


,når du bruger hvidt varmeoverførselspapir, det er vigtigt at skære så tæt på billedet som muligt. Årsagen er, at enhver hvid, der er tilbage omkring billedet, vil være synlig,når du varme på din overførsel. For de bedste resultater anbefales det at bruge en skæremaskine, såsom en silhuet como eller en cricut.


,når vi bruger gennemsigtigt varmeoverførselspapir, vi anbefaler stadig at skære så tæt på billedet som muligt. Igen ved hjælp af en skæremaskine såsom en silhuet eller en cricut giver de mest præcise snit. Du kan dog skære dine mærkater ud med hånden ved også

both -metoder fungerer. Vi anbefaler en varmepresse for de bedste resultater, fordi den producerer konstant tryk og endda varme. En varmepresse er dog ikkenødvendig. Mange mennesker vælger at bruge deres håndholdte tøjjern. Vores varmeoverførselspapir er fantastisk tilnybegynderhåndværkere helt til en avanceret crafter.


we anbefaler at eksperimentere med en lille off
cut fra papiret på et skrot stykkenaturligt stof for at teste Varmtemperatur og tryk på enten dit håndjern eller varmepresse. Vi har fulde instruktioner i, hvor længe du skal trykke på dit design på vores faneblad på vores instruktioner. Klik her for gennemsigtige varmeoverførselsinstruktioner eller her for hvid varmeoverførselsinstruktioner.

 

do Jeg har brug for at spejle mit billede, før du udskriver? 

if du bruger gennemsigtig varmeoverførsel Papir, du blivernødt til at spejle dit billede, da den trykte side af mærkaten vil blive placeret på det stof, du arbejder med. Når man påfører det klare varmeoverførselspapir, forbliver bagsiden på, indtil varmeoverførslen er blevet påført. Men hvis du bruger hvidt varmeoverførselspapir, behøver du ikke at spejle dit billede, da den trykte side af dit mærkat vil blive udsat for,når du påfører det stof, du arbejder med. En anden ting at huske,når du arbejder med hvidt varmeoverførselspapir, er, at du fjerner opbakningen fra det trykte mærkat, før du trykker på dit stof.

how ved jeg hvilken side af Papir til at udskrive på?

when du ser på varmeoverførselspapiret, hvis der er et blåt gitter, ved det, at det vil være bagsiden af ​​papiret. Men hvis du får en pakke varmeoverførselspapir, der ikke har et blåt gitter på bagsiden, vil du kigge efter den silkeagtige matte finish. Den silkeagtige matte finish side vil være fronten af ​​papiret og den side, du vil udskrive dit billede på. Den anden side får et skinnendenæsten blankt look til det. Dette vil indikere, at det er bagsiden af ​​varmeoverførselspapiret og ikke vil være den side, du udskriver på.

 

good held!

Send din besked til denne leverandør

  • Til:
  • Suzhou Huarong Paper Products Co., Ltd
  • *Besked:
  • Min email:
  • Telefon:
  • Mit navn:
Vær forsigtig:
Indsend skadelig post, blev gentagne gange rapporteret, vil fryse brugeren
Denne leverandør kontakter dig inden for 24 timer.
Der er ingen forespørgsel for dette produkt nu.
top