2024 Sikkerhedsfærdighedskonkurrence på Xingguo Production Base of Haven Biological

Udgivelses dato:2024-06-24

For yderligere at forbedre sikkerhedsbevidsthed og selvredskab og gensidig redningsevne for alle medarbejdere og opbygge en solid sikkerhedsforvarslinje organiserede afdelingerne i Havin Biological Xing Guo Production Base 2024 sikkerhedsproduktion Måned sikkerhed færdigheder konkurrence foran pladsen i kontorbygningen, og i alt 71 personer deltog i konkurrencen fra 8 afdelinger, herunder produktion og fremstilling afdelingen, kvalitetsstyring afdelingen, produktion og drift afdelingen og biologisk ingeniør center.


Denne konkurrence har tre elementer: brug af brandslange af to personer, korrekt brug af 4KG brandslukker af en person og bæring af gasmaske. Disse projekter er designet til alle medarbejdere i faktiske arbejdsscenarier, der sigter mod at teste medarbejdere' evne til nødhåndtering og sikker drift i nødsituationer.


På marken, de er rolige, stiltiende samarbejde, hurtig reaktion, med en streng og seriøs holdning, vilje til at kæmpe for den første i overensstemmelse med kravene i"standardisering, faktisk kamp", fuldt ud demonstrere den solide forretningskendskab og fremragende færdigheder som produktionslinje operatør. Dommerne overvåger også strengt disciplinen i arenaen, overvåger omhyggeligt operationen detaljer for hver spiller, og scorer mod måling scoring standard for at sikre, at konkurrencen er fair og retfærdig. Atmosfæren i konkurrencen var varm og bifaldet fortsatte. Efter tre runder af intens konkurrence vandt Zhong Wenming fra Manufacturing Department (NMN værksted) førstepladsen i korrekt brug af en enkelt 4KG brandslukker; Liang Zhilun og Kuang Rongqun fra produktionsafdelingen (værkstedet for offentlige arbejder) vandt førstepræmien i gruppen ved hjælp af brandslangen i tandem; Li Feng fra den intelligente udstyr afdeling vandt førstepladsen i at bære en gasmaske med en fremragende score på 25,20 sekunder.


Efter at have gennemført denne sikkerhedsfærdighedskonkurrence testede det ikke kun effektivt driftsmuligheden af virksomhedens nødhåndteringsmekanisme, hærdede koordineringsevnen af nødhåndteringsholdet, forbedrede forbindelsen mellem ulykkeshåndteringsprocessen, forbedrede personalets sikkerhedsbevidsthed og nødhåndteringsevne, men viste også deltagernes udsøgte færdigheder og åndelige udsigt. Det giver en platform for alle at lære af hinanden, lære af hinanden og vise deres færdigheder og virkelig nå formålet med at fremme læring og fremme anvendelse gennem konkurrence.


Selvom begivenheden er sluttet, er rejsen aldrig stoppet. Havenbiologi vil benytte denne konkurrence som en mulighed for at styrke sikkerhedens bundlinje tænkning, væve en tæt sikkerhed"beskyttelsesnet"opbygge en stærk sikkerhed"firewall"og fortsætte med at udføre forskellige former og rige indhold af sikkerhedsaktiviteter, så alle roligt kan reagere på det kritiske øjeblik, dygtig operation, effektiv redning, og være forberedt. Læg et solidt fundament for virksomhedens produktionssikkerhed og medarbejdernes livssikkerhed.


Send din besked til denne leverandør

  • Til:
  • Long Life Group Co., LTD
  • *Besked:
  • Min email:
  • Telefon:
  • Mit navn:
Vær forsigtig:
Indsend skadelig post, blev gentagne gange rapporteret, vil fryse brugeren
Denne leverandør kontakter dig inden for 24 timer.
Der er ingen forespørgsel for dette produkt nu.
top