Da markedet udvider, vil indenlandske sprøjtestøbemaskiner erstatte import?

Udgivelses dato:2021-04-09

   inviewing molding maskine, også kendt som sprøjtestøbning maskine eller injektionsmaskine, er en af ​​grenene af plast maskiner. Det er det vigtigste støbningsudstyr til fremstilling af termoplastisk eller termohærdende plast i forskellige former af plastprodukter ved anvendelse af plaststøbning af støbeforme. Injektionsstøbemaskinen kan opvarme plastik og påføres højt tryk på den smeltede plastik for at gøre det skyde ud og fylde formhulrummet.

  injektionsstøbemaskiner anvendes i øjeblikket i vid udstrækning i bilindustrien, hjemmeapparatindustrien , 3C industri, emballageindustrien og miljøbeskyttelsesindustrien mv. I mit land' s plastmaskiner markedet tegner sig for injektionsstøbningsmaskinmarkedet for mere end 70%. I 2018nåede omfanget af sprøjtestøbemaskinemarkedet 36,59 milliarder yuan, og det indenlandske salg af sprøjtestøbemaskinernåede 68.000. I fremtiden, med accelerationen af ​​industrialisering og den hurtige udvidelse af plastikanvendelsesfelter, vil omfanget af mit land' s sprøjtestøbningsmaskinmarked sikkert stige. Høje trin.

-nin ovenfra af, at der stadig er en bestemt kløft mellem mit landsnuværende sprøjtestøbningsmaskineteknologi sammenlignet med fremmede lande, især injektionsstøbningsmaskineteknologien i Tyskland og Japan, dets præcisionssprøjtestøbemaskiner og stor injektion Støbemaskiner har højt teknisk indhold og høj merværdi, ognæsten monopoliserer High-end-markedetnæsten. Indenlandske sprøjtestøbningsmaskineteknologi skal også arbejde hårdere for at indhente udenlandske høje kvalitetskvalitet, lære af hinanden' s styrker og stræbe efter perfektion.

   -because plast maskiner er Næsten relateret til andre industrier er detnæsten umuligt at opnå langvarig high-Speed ​​vækst i virkeligheden af ​​markedsudvidelse. Pånuværende tidspunkt er efterspørgselsmønsteret i mit land' s sprøjtestøbningsmaskinmarked stadig domineret af små og mellemstore-zed injection molding maskiner, med store maskiner, der tegner sig for kun 17% af markedsandelen og høje-Precision-modeller stole på import. Imidlertid øger traditionelle indenlandske virksomheder i mit land deres investering i forskning og udvikling af sprøjtestøbemaskiner, der sætter innovativ teknologi i første omgang og er forpligtet til at gøre op for de tekniske mangler ved indenlandske sprøjtestøbemaskiner. Da det teknologiske kløft mellem mit land og importerede maskiner har været indsnævret i de senere år, er markedsandelen af ​​indenlandske maskiner steget år for år på grund af prisfordele, og det vil blive en irreversibel tendens, at indenlandske sprøjtestøbemaskiner med høje omkostningsydelser vil Udskift importen.

   it er underforstået, at antallet af importerede sprøjtestøbemaskiner, der købes af kinesiske virksomheder, er faldet år for år. I første halvdel af 2020 er kun 2.713 sprøjtestøbemaskiner blevet importeret. Når det er hjemme, der er produceret substitutter for import, vil koncentrationen af ​​mit land' s markedsindustri fortsætte med at stige. I de senere år er salgsudsigterne for indenlandske sprøjtestøbemaskiner, ledet af Haitian Plastics Machinery, endnu lysere. Ud over Haitian Group er lederen inden for plastikmaskiner, Bole Plastic Machinery, også i hjembyen af ​​Ningbo Plastic Machinery, vinder momentum. Stole på de unikke fordele ved den centrale klemstruktur og ved hjælp af"german teknologi+lavet i Kina"har den givet fuld spil til sine tekniske fordele og har en global tilstedeværelse. Under indflydelse af epidemien er salget stadig stigende.

Send din besked til denne leverandør

  • Til:
  • Dongguan Haiteng Precision Machinery Co., Ltd.
  • *Besked:
  • Min email:
  • Telefon:
  • Mit navn:
Vær forsigtig:
Indsend skadelig post, blev gentagne gange rapporteret, vil fryse brugeren
Denne leverandør kontakter dig inden for 24 timer.
Der er ingen forespørgsel for dette produkt nu.
top