Kina Hurtig opladningsstandard udgivet

Udgivelses dato:2021-06-28

På maj 28., 2021 Telecommunications Terminal Industry Association frigivet den konvergerede hurtig opladning standard"Technical specifikationer for Converged hurtig opladning af mobile terminaler."Denne standard har til formål at løse de komplekse og foranderlige og uforenelige problemer i dennuværende hurtig opladning standarder på Markedet, og det spiller også en positiv rolle i forbedringen af ​​brugeroplevelsen, energibesparelse og miljøbeskyttelse.



the fuldenavn på UFCS Hurtig opladningsspecifikation er universel hurtig opladning Specification. Standarden ledes af Green Energy Working Group (WG10), ledet af Institut for informations- og kommunikationsteknologi, Huawei, OPPO, vivo, og Xiaomi, og er blevet hædret af Honor, Silicon Power, Rockchip, og Lihui Technology, Angbao Elektronik, Dianku Netværk og mange andre terminal, chip selskaber og industrielle partnere stærkt støtte.


Det er værd atnævne, at der under udviklingen af ​​UFCS hurtig opladning standard, hoved producenter som Huawei, OPPO, vivo , og Xiaomi har brudt de iboende tekniske standarder og gjort store bidrag til formuleringen af ​​en samlet teknisk standard for hurtig opladning af mobile terminaler. På samme tid takket være den fælles indsats fra disse førende producenter, kan UFCS Hurtig opladningsstandard opfylde behovene i Long-term udvikling af hurtig opladning økologi.



According til indholdet af UFCS hurtig opladning specifikation, standarden vedtager en løbende justering tilstand, og udgangsspændingen er opdelt i fire programmerbare redskaber med 5V, 10V, 20V, 30V og (svarende til USB PD3.0 PPS spændingsregulering), hvoraf 5V gear kan være programmeringen spændingsområde er 3.4V-5.5V den programmerbare spændingsområde af 10V gear er 5.5V-12V den programmerbare spændingsområde af 20V gear 12V-21V, og den programmerbare spænding vifte af 30V spænding er 21V-36V.


I tillæg til klart at fastsætte udgangseffekten af ​​strømforsyningen udstyr, UFCS hurtig opladning standard fastsætter også, at strømforsyningen udstyr og opladning udstyr fællesskab fuldføre købet af kabel elektronisk label information, og tvinge charg ing udstyr til at øge kabel impedansdetektionsindretningen funktion



Når strømmen er større end 6.5A, de UFCS kabel elektronisk etiket behov, der skal tilsættes.; Når 4A<Path strøm \u003C6.5A, anbefales det at tilføje UFCS-kabel elektronisk etiket, som også kan understøtte andre kabelidentifikationsordninger;når kablet strøm er mindre end eller lig med 4A, ikkenødvendigt at identificere kablet, bruge kablet impedans, der svarer tilnuværende kapacitet af kablet.




Eftersom 2014 har den indenlandske hurtig opladning teknologi udviklet sig hurtigt, og det har været på internationalt førendeniveau i form af opladning hastighed og opladning sikkerhed; den hurtige opladning erfaring er blevet bredt anerkendt af markedets brugere og er blevet en standardfunktion i mobiltelefoner.


However, på grund af den lange-standing problem med protokol uforenelighed i den hurtige opladning industri, især blandt store mobiltelefon mærker, der er mange hurtige opladning protokoller og er uforenelige med hinanden, og mobiltelefoner af forskellige mærker og opladere kan kun opnå grundlæggende lav-power opladning. . Dette påvirker ikke kun alvorligt brugeren' s hurtig opladning erfaring og affald ressourcer; Det øger også i høj grad risikoen og omkostningerne ved R&i opstrøms ognedstrøms for industrikæden.


Visionen af ​​UFCS Hurtig opladningsspecifikation er at ændre uforeneligheden af ​​forskellige opladningsprotokoller og at blive den universelle hurtig opladning standard i hurtig opladning branchen, og at indse foreningen af ​​den hurtige opladning markedet.


\\n

Send din besked til denne leverandør

  • Til:
  • Dongguan Hanjing Electronics Co., Ltd.
  • *Besked:
  • Min email:
  • Telefon:
  • Mit navn:
Vær forsigtig:
Indsend skadelig post, blev gentagne gange rapporteret, vil fryse brugeren
Denne leverandør kontakter dig inden for 24 timer.
Der er ingen forespørgsel for dette produkt nu.
top