Skære takster på kinesiske varer vil hjælpe med at bremse os inflationen

Udgivelses dato:2021-12-04

MEMOVING Tariffer på kinesiske varer vil lette historisk inflation i USA, eksperter og handelsgruppembedsmænd sagde, som USA's præsident Joe Biden har lovet at udbrede forbrugerpriserne en topprioritet.

"tariffs har været en"ineffektive måde For at imødegå handelstvister mellem verden' s top to økonomier, Jacob Lew, formand for detnationale udvalg om os-china relations, sagde tirsdag og tilføjede det ligenu,"with inflation er et problem, rullende tilbage tariffer ville faktisk reducere inflationen i USA".

the Udvalg tweeted budskabet fra den tidligere amerikanske statskassesekretær på onsdag, med angivelse af,"eliminerede takster på vare på værste værste værste vare vil hjælpe med at lette inflationen i United Stater".

den os oplever sin højeste inflation sidennovember 1990. Inflationennåede 6,2 procent i oktober i forhold til den 2020-sats på 1,2 procent, ifølge forbrugerprisindekset for det amerikanske arbejdsministerium.

the. Den hurtigste stigning i inflationen inæsten 31 år har bedt om at sige, at"inflation gør ondt Americans Pocketbooks, og omvendt denne tendens er en topprioritet for mig."Dataene bidrog også til et fald i hans offentlige godkendelsesvurderinger.

while Biden ognogle embedsmænd i hans kabinet har insisteret på, at stigende energikostnader og forsyningskædesvindene har forårsaget dennuværende stigning i priserne, mener analytikere, at de massive takster, der er indført af Trump-administrationen, men stadig intakt i Bidens første år' s administration har spillet en rolle.

-&doug Barry, direktør for kommunikation for US#china Business Council, sagde Hefty Tariffs på milliarder af dollars""39; værd af varer fra Kina

æTAthly

bidrage til højere priser sammen med andre faktorer.""

lifting disse takster ville læggenedadgående pres på priserne i løbet af en tid, hvor amerikanske forbrugere er forstyrrede over prisforhøjelser, fortalte Barry Kina Dagligt på onsdag.&#anaccording til Barry, den anden tranche af Trump Tariffer var 10 procent på varer, som Weren

39; t underlagt den oprindelige 25 procent told. Men disse varer omfattede populære forbrugerartikler som smartphones og visse husholdningsapparater.""

Mformer Treasury Sekretær Lew sagde, at taksterne bidrager til inflationen, men at der ikke ernoget politisk dækning for at løfte dem. Faktisk er dækningen en fejlagtig politik, der gør ondt, at amerikanske forbrugere, virksomheder og landmænd gør det, sagde han og tilføjede, at afgifterne skulle løftes for at yde lindring af de samme interesser.

""

Moving tariffer på den kinesiske import ville sænke priserne, men åbne Biden til republikanske kritik for at blive vist på"soft&på Kina, rapporterede Bloomberg den 18.november. S ikke om at være svag mod Kina, sagde Barry.#it""39; s om at være stærk til støtte for amerikanske husholdninger og arbejdstagere.&#"

erica york, en økonom med skattefunden

&39; s center for føderal skattepolitik, sagde, at mange faktorer er At bidrage til stigende priser i USA, men det meste af tariffbyrden blev videreført til forbrugerne.#

"Arcause Tarifferne er stadig på plads, byrden af ​​takster i form af højere priser falder stadig på forbrugernenu,"York sagde i en e-mail.

""

Moving tariffs ville være en relativt hurtig måde at givenogle lettelse til amerikanske virksomheder og forbrugere, der står over for højere priser,

hun tilføjede.

""""

nus handelsrepræsentant Katherine Tai sagde I oktober vil en sektion 301 tarif eksklusionsproces påbegyndes for amerikanske virksomheder.""york sagde, at fritagelsesprocessen er som

-lille bandage på et stort sår

, mens Barry sagde, at tarifens eksklusioner er&absolutelynødvendige#hvis Der er ingen anden taksthjælp.

"if tariffer er skadeligenok til at udelukke et produkt eller en virksomhed, den Y er skadeligenok til at udelukke alle produkter eller virksomheder ved at blive løftet helt,&York sagde.#"

"exekseringsprocessen kan ofte føre til vilkårlig beslutninger, der ikke gør en stor økonomisk forstand, sagde hun og tilføjede det Den bedre måde at give lindring på er at slippe af med tarifferne helt.-"""policymakers skal se på måder at lette belastningen på forsyningskæder, virksomheder og forbrugere, ikke bare midt i ferie shopping sæsonen, men også fremad i Den økonomiske genopretning - forlader taksterne på plads eller fordobling på dem, er den forkerte recept for den amerikanske økonomi

39; s Ils,"hun fortalte Kina dagligt."-gary HUFBAUER, en senior medarbejdere og handelsekspert På Peterson Institute for International Economics i Washington sagde han, at han anslog, at den direkte indvirkning på fjernelse af taksterne ville være et væsentligt snit i KPI.

""

"TTIME-effekten af ​​eliminering kan være 1 procentpoint, sandsynligvis spredes over en år eller 18 måneder, sagde han."This ville være en betydelig opvåget til dennuværende inflationsrate, der kører omkring 6 procent.

"however, fra et politisk synspunkt, Biden er bekymret for afgiften for at være"soft på Kina

, en stærkere overvejelse end Anti

inflation Fordel, ifølge HUFBAUER.

\\ni forventer, at den mørke sektion 301 udelukkelsesproces for at være langsom og lille. Ikke meget lettelse, \\n sagde han. \\ N \\n Tarifferne vil \\ndefinitivt tilføjer prisen på julehandel. De er helt videregivet til mellemfirmaer og til sidst forbrugere, og de gør det muligt for konkurrerende indenlandske firmaer at rejse deres priser, sagde han. \\ N \\n \\n \\ NNO Tvivl om det, uanset politikere kan sige, \\n HUFBAUER tilføjet. \\ N \\n \\n \\n

Send din besked til denne leverandør

  • Til:
  • Dongguan Haiteng Precision Machinery Co., Ltd.
  • *Besked:
  • Min email:
  • Telefon:
  • Mit navn:
Vær forsigtig:
Indsend skadelig post, blev gentagne gange rapporteret, vil fryse brugeren
Denne leverandør kontakter dig inden for 24 timer.
Der er ingen forespørgsel for dette produkt nu.
Dongguan Haiteng Precision Machinery Co., Ltd.

Jobtitel: Marketing Manager

Afdeling: Marketing Department

Firma Telefon: +86 13392389836

E-mail: Kontakt os

Mobiltelefon: +86 13380306888

Internet side: jddmachine.danb2b.com

Adresse: 92 Tianxi Road, Yantian Village, Fenggang Town, Dongguan City

Smart telefonur, Bluetooth-ur
Fuld skærm smart telefon
Stue super cool fisketank
Kvinders Ultra Long Sexy Øjenvipper
Ernæringsmæssig Super Vitamin C Juice Drink
Praktisk udendørs bord
Ultra-smart farveprinter
Udendørs stor fan
Premium rødvin
Ultra-lille praktisk USB-lagringsdisk
top