X 'mas indretning genopretter, men usikkerheder stadig linger

Udgivelses dato:2021-12-04

hangzhou-med julesæsonen her, de relevante industrier i Kina, som blev ramt af den globale spredning af Covid-19 sidste år, blevet genoprettet. Men udfordringer forbliver.

&about 80 procent af verden#

39; s juleprodukter eksporteres fra Yiwu, et globalt førende lille råvaremarked i Zhejiang-provinsen. I år har juledekorationsfabrikanterne oplevet en stigning i ordrer.

--The Yiwu Christmas Products Industry Association, med mere end 200 medlemmer, sagde ordrer steg 30 procent år \\ ikke

year sammenlignet med 2020-tallet.

-total Antal ordrer tegnede sig for ca. 80 procent af det i 2019, hvilket indikerer opsving fra COVID-19 Fallout, sagde Cai Qinliang, sekretær

general af foreningen.

&dongyang weijiule håndværk co ltd, en julevand lanterner producent, rapporterede sin Salgsvolumen hoppede tilbage til 2019-niveauet på 30.000.000 renminbi (4,7 mio. USD).#-exeport tegner sig for omkring 80 procent af Weijiule

39; s forretning. For at afbøde pandemiske"induced afbrydelser, har virksomheden holdt i tæt kontakt med de oversøiske kunder for at sikre leveringen af ​​ordrer siden 2020."

Overseas efterspørgsel gradvist genoplivet, og ordrer strømmede til os i februar, en måned tidligere endnormalt,"sagde Qiu Xuemei, generel salgschef i selskabet, tilføjer hun fandt det en lettelse, men også en kilde til tryk."""Den pandemien gjort oversøiske købere for forsigtig til at genopbygge deres lager sidste år, så mange af dem sav forsyning mangler efterspørgsel, sagde

qiu.

However, jo tidligere placerer de ordrerne, jo tungere det pres, vi står over for på grund af stigende råmateriale og søtransportomkostninger.

""Rationering af elforsyning har også udvidet produktionscyklusen, der forårsager mulige leveringsforsinkelser, sagde Qiu . Produkter, der undlod at indhente julesæsonen, ville blive en overskydende opgørelse over oversøiske kunder, hvilket kan trækkened deres efterspørgselnæste år.

"also, jo længere produktionstid presset vores tid til at udviklenye produkter til at imødekommenye præferencer,"sagde

nævnte--

sagde Qiu.

"-nsome virksomheder sænket deres tempo i produktionen, mens de står over for disse usikkerheder, men jeg tror, ​​at den modstandsdygtige forsyningskæde i Kina altid kan være et fyrtårigt af håb,"sagde Cai.

china har en masse opstrøms virksomheder i juledekorationsbranchen, som kan give en stor bekvemmelighed for Yiwu&based producenter, mens effektiv kontrol af COVID#19 også væver et sikkerhedsnet, tilføjet CAI.""

with med de usikkerheder, der blev anlagt Ved pandemien behøver virksomheder at udvikle e
Commerce- og informationsteknologier til at holde trit,

sagde Cai, tilføjer opgraderingsprodukter er også vigtigt. \\n \\n \\nchristmas træ vedhæng, santa figurer og sne glober trængte hylder og tællere af qiu \\n \\n39; s butiknea r Yiwu International Trade Market som sædvanlig. \\nno betyder hvad der sker, folk har altid brug for en festlig atmosfære, \\n sagde han. \\n \\n \\n \\n

Send din besked til denne leverandør

  • Til:
  • Dongguan Haiteng Precision Machinery Co., Ltd.
  • *Besked:
  • Min email:
  • Telefon:
  • Mit navn:
Vær forsigtig:
Indsend skadelig post, blev gentagne gange rapporteret, vil fryse brugeren
Denne leverandør kontakter dig inden for 24 timer.
Der er ingen forespørgsel for dette produkt nu.
top