Kender du disse fire fælles årsager til dårlig kontakt af Connector?

Udgivelses dato:2021-06-08

pin eller terminal inde, som bruges til at overføre signal og strøm er kernedelen af ​​et stik. Derfor skal konnektordesignet værenødvendigt at være godt-sstruktureret, med pålidelig stabilitet og god elektrisk ledningsevne.

Poor kontakt er almindelig, og der er mange grunde til dette. Der er fire almindelige grundenævntnedenfor.

1). Kontaktdelene af stikket er ikke designet korrekt.

2).Material selection er ikke på plads, metal materiale eller plastmateriale er ustabilt

    

3).   poor kvalitet. Toleranceværdien af ​​produktet til indsatsstørrelsen er urimelig, hvilket resulterer i dårlig kontakt. 4).afslutningen af ​​m

etal overflade peeling eller oxidation

  

--
When en elektronisk enhed mislykkes, den første faktor at overveje

er kontaktproblemet. Kontroller alle stik og overvej andre problemer, hvis tilslutningerne er stramme.


\\ Ingen af ​​de problemer, der skal bemærkes, er, at det også er vigtigt at beskytte stikket under brug. Fordi ukorrekt beskyttelse under brug kan forårsage delvist beskadiget eller korroderet. Kontaktfejl forårsaget af denne situation er generelt svært at reparere. Det ernødvendigt at udskifte stikket, hvilket ikke kun er besværligt, men forårsager også spild af ressourcer og økonomisk tab. Arbejdsmiljøet og temperaturen på forskellige stik er også forskellige, og kun rimelige præstationer kan være mere stabile.


ovenstående er delingsindholdet i dag, den dårlige kontakt af konnektoren kan være kvaliteten Problemer fra producenten, eller det kan skyldes ukorrekt brug i processen. Sammenfattende er detnødvendigt at vælge en god stikproducent, men også for at beskytte stikket. Det kan bruges i længere tid og er mindre tilbøjelig til fejl.

\\n \\n \\n \\n \\nwin \\nwin Electronics a tilbyder de bedste kvalitetskontakter så mange kendte mærker. Kontakt os for mere information på vores hjemmeside: \\nwww.dgwin \\nwin.com. \\ N Vores salgsteam vil hjælpe dig med at vælge den rigtige stik til dig. \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n

Send din besked til denne leverandør

  • Til:
  • DONGGUAN WIN-WIN ELECTRONICS CO.,LTD
  • *Besked:
  • Min email:
  • Telefon:
  • Mit navn:
Vær forsigtig:
Indsend skadelig post, blev gentagne gange rapporteret, vil fryse brugeren
Denne leverandør kontakter dig inden for 24 timer.
Der er ingen forespørgsel for dette produkt nu.
top