Imponeretnuværende katodisk beskyttelse teknologi til dybt godt anodeplads seng

Udgivelses dato:2021-06-07

den dybe brønd anode jordbade er placeret på stedet where Overfladets jordens resistivitet er relativt høj og falder med dybden. Denne installationsform er egnet til lokal katodisk beskyttelse i tætbefolkede områder og lille rum, lille spændingskegle og ingen indblanding i eksterne strukturer.

DEEP Well Anode Ground Bed består af flere enkelt anoder forbundet parallelt, hvilket er installeret i et borehul med en dybde på 50-100m og en diameter på 0,3m. Forskellige metoder kan bruges til at bore huller, og den almindeligt anvendte"air lift metode"har vist sig at være særligt velegnet.

om at teste detnaturlige korrosionspotentiale, magt-off potentiale og jordpotentielt gradient af begravet Metalkonstruktioner Inærheden af ​​Dybens anodeseng, det er vist, at de begravede metalkonstruktionernær anodens brønd er blevet alvorligt påvirket, og det ernødvendigt at styre den elektriske feltinterferens, der genereres af den dybe brønd anode godt, og det elektriske tryk bør være mindre end 500 polariseringspotentialet i anodepolariseringszonen forårsaget af påvirkning af underjordiske metalstrukturer bør kontrolleres for at være mindre end 100 mv.

Im det tilladte område af pipelinbeskyttelse, spændingsforskydningen af Anode polarisationszone kan elimineres ved korrekt at øge det givne potentiale for strømforsyning og forbinde beskyttelsesrøret og anodepolariseringsområdet (eller mellem isolerende flange) ved at forbinde dioden og 0,2~2 Ω Variabel modstand for at justere den variable modstand.

pipeline vedligeholdelse bør forbedre kvaliteten af ​​anti-ncorrosion belægning af underjordiske metalstrukturer og regelmæssigt opdage røret til jordpotentiale af anodområde, find ud af det Fordeling af anodepolariseringsområde i stationen og styrer interferensvirkningen af ​​dybt godt anode.-
pipeline vedtager imponeretnuværende katodisk beskyttelse, som har karakteristika ved høj pålidelighed, lang levetid, justerbar udgangsspænding og Nuværende og enkel vedligeholdelse. Anode Ground seng, en vigtig del af imponeretnuværende system, kan opdeles i overfladisk begravet type og dybe brøndstype.


at til stede, dybt anodekonstruktion udføres efter tegningerne. Generelt er designet baseret på den lokale jordresistivitet. Grundlæggende modstandsværdien af ​​anodens jordbund er først indstillet, og derefter er en bestemt dybde designet. Den præmonterede anode anvendes mest. Når anoden er installeret, måles jordforbindelsen af ​​anodens jordbund for at sammenligne med designet.

Mematiske model af katodisk beskyttelsessystem af dybbrønd anode til tank bundplade er etableret. En typisk strengtæthedsfordeling antagelse bruges til at løse beskyttelsespotentialet, og beskyttelsespotentialet for tank bundplade svarende til forskellige begravet dybde af dybt anode beregnes.

1. Forholdskurven mellem begravet dybde af anode og beskyttelsespotentiale kan opdeles i tre dele: Når den begravede dybde er mindre end 15 mio., Øger beskyttelsespotentialet kraftigt med stigningen af ​​begravet dybde; Når den begravede dybde er større end 45m, falder beskyttelsespotentialet kraftigt med stigningen i begravet dybde; Når den begravede dybde er mellem 1545m, falder beskyttelsespotentialet langsomt med stigningen af ​​begravet dybde.-
2. For enkelttank og enkelt dybt godt anode er den rimelige begravede dybde af dybt velanode 25
45m.-
3. Indflydelsen af ​​den begravede dybde af anode i dybt godt på beskyttelsespotentialet i dennærmeste positive ekstreme er større end det for det fjerne positive ekstreme, og indflydelsen på tankcentrets beskyttelsespotentiale er mellem detnæsten positive ekstreme og langt positiv ekstreme.

Send din besked til denne leverandør

  • Til:
  • Linyi Bosi Conductive Material Co., Ltd
  • *Besked:
  • Min email:
  • Telefon:
  • Mit navn:
Vær forsigtig:
Indsend skadelig post, blev gentagne gange rapporteret, vil fryse brugeren
Denne leverandør kontakter dig inden for 24 timer.
Der er ingen forespørgsel for dette produkt nu.
top