Imponeretnuværende katodisk beskyttelse teknologi: titanium anode (1)

Udgivelses dato:2021-07-29

titanium anode er en fælles hjælpelektrode til imponeretnuværende katodisk beskyttelse. Titaniumanodens levetid er relateret til beskyttelseslevetiden for hele katodisk beskyttelsessystem. Det er en lang-term bekymring for forskere at evaluere servicens levetid korrekt. I dette papir gives flere testmetoder til styrkelse af Titanium anode i fælles mediummiljø. På samme tid, gennem sammenligningen af ​​flere almindeligt anvendte hjælpelektroder til imponeret strømkatodisk beskyttelse, er det vist, at titan anode er den mest lovende hjælpelektrode i imponeret strømkatodisk beskyttelse.

1. Fremstilling af titanium anode

titanium anode er en slags uopløselig elektrode med ædelmetaloxidbelægning på dens overflade. Ifølge mellemmiljøet kan titan anode for imponeretnuværende katodisk beskyttelse være omtrent opdelt i tre kategorier: jord- eller ferskvandsmediummiljø, forstærket betonmiljø, havvandsmediummiljø. Belægningssystemet af titanium anode er anderledes på grund af de forskellige miljømedier. I jorden eller ferskvandsmediet, fordi der ikke ernogen chlorion eller indholdet af chloridion, forekommer relativt lav, forekommer oxygenudviklingsreaktionen hovedsageligt i anoden, og iridiumoxid er hovedbelægningssystemet af titan anode. I det forstærkede betonmedium er chloridionindholdet generelt ikke høj, og oxygenudviklingsreaktionen forekommer hovedsageligt på anoden. Titanium Anode-belægningssystemet er også hovedsageligt iridiumoxid. Iridiumoxid har god elektrokatalytisk aktivitet og fremragende korrosionsbestandighed i oxygenudviklingsmiljø. I havvand er indholdet af chloridion høj, hovedreaktionen er chlorudvikling, og anodebelægningssystemet er hovedsageligt rutheniumoxid.

Elektrodefremstillingsprocessen er som følger: Industrial Pure Titanium TA1 eller TA2 er Udvallet som basismaterialet, som tørres efter affedtning, sandblæsning og pickling, iridiumchlorid eller rutheniumtrichlorid og andre metalsalte opløses i N-butanol og isopropanolopløsningsmiddel ifølge en vis andel, og derefter bør børsten børstes på den behandlede Titaniumsubstrat, tørret ved 200 ℃, og derefter sintret i en modstandsovn ved 400-500 ℃ min, gentag ovennævnte proces, indtil malingen er færdig.

2.test metode til styrkelse af titantanodens levetid

generally, Titanium Anode's levetid for imponeretnuværende katodisk beskyttelse er mere end 20 A, så det er meget vigtigt at opdage anodenes liv. Fordi anodens faktiske levetid er mere end 20 A, og anoden harnæsten ingen massetab, så anodenes levetid kan ikke beregnes ved ekstrapoleringsmetode med den faktiske strømtæthed, og anodenes liv kan kun måles ved høj strøm, indtil det passerende ladningsbeløbnår standarden. Nedenstående beskriver detekteringsmetoderne for titaniumanode, der styrker levetiden i jord eller ferskvandsmedium, forstærket betonmiljø, havvandsmediummiljø.

(1)Testmetode for forbedret liv Af titanium anode i jord eller ferskvandsmiljø

The Forøget livstestmetode for titanium anode i jord eller ferskvandsmiljø er som følger: 1 mol/L Na2SO4 opløsning anvendes som elektrolyt, strømtæthed er 10 000 a/m2, og vandbad temperaturen holdes ved (30 ± 5) ℃. Ved 10 000 a/m2 strømtæthed er forholdet mellem anodens samlede ladningstæthed og den samlede ladningstæthed af anodeoverfladen under anodens faktiske levetid som følger: JATA ≥ JSTS.

in Formlen: Ja er dennuværende tæthed af anodeoverfladen i forbedret livstest, A/m2;

js er dennuværende tæthed af anodeoverfladen i den faktiske brug, A/m2;



ta er det styrkende liv, h;

ts er den faktiske levetid, H.

(2detektionsmetode for armeret beton Anoden levetid i titaniummiljø

accelerated anode Life Test kan ikke anvendes i beton, høj strøm vil føre til tidlig skade på beton, accelereret test skal udfyldes i vandig opløsning. Ifølge NACE-standarden udføres anodens levetest i 3% NaCl-opløsning, 4% NaOH-opløsning og simuleret porevæske. Sammensætningsforholdet mellem simuleret porevæske er som følger: NaOH 26,3 g, KCl 10,74 g, CA (OH) 2 2,15 g pr. Liter opløsning. Før testen af ​​det simulerede porevæskemiljø, bør sandet i overensstemmelse med ASTM C 788 først injiceres, og derefter skal den fremstillede simulerede porevæske injiceres. Der er ikke behov for at tilføje sand i påvisning af NaCl og NaOH-miljøet, og de anvendte kemikalier er af kemisk ren reagenskvalitet. Deioniseret vand bruges til at supplere fordampningstabet af opløsningen i detekteringsprocessen. Forholdet mellem den samlede ladningstæthed, der passerer gennem anodens overflade, og den samlede ladningstæthed, der passerer gennem anodens overflade under den faktiske levetid af anoden under den eksperimentelle strømtæthed, er vist i ovenstående formel.

//-(/3)

Forbedret livstest af titanium anode i havvand \\n \\n \\n \\nT testbetingelserne for forbedret levetid for havvandsmedium er som følger: 0,5 mol \\n l H2SO4 opløsning som elektrolyt, elektrolyttemperatur som (40 ± 5) ℃ og strømtæthed som 20 ka \\n m2. I havvand er den faktiskenuværende tæthed af titanium anode 300 \\n600 a \\n m2, og servicens levetid for titanium anode er påkrævet for at være henholdsvis ca. 10 A og 150 timer. \\ N \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n

Send din besked til denne leverandør

  • Til:
  • Linyi Bosi Conductive Material Co., Ltd
  • *Besked:
  • Min email:
  • Telefon:
  • Mit navn:
Vær forsigtig:
Indsend skadelig post, blev gentagne gange rapporteret, vil fryse brugeren
Denne leverandør kontakter dig inden for 24 timer.
Der er ingen forespørgsel for dette produkt nu.
Linyi Bosi Conductive Material Co., Ltd

Jobtitel: Sales Manager

Afdeling: Overseas Business Department

Firma Telefon: +86-0539-3712117

E-mail: Kontakt os

Mobiltelefon: +86 15610665825

Internet side: mmoanode.danb2b.com

Adresse: No. 26, Qiyang Road, Lanshan District, Linyi City, Shandong Province, China

Smart telefonur, Bluetooth-ur
Fuld skærm smart telefon
Stue super cool fisketank
Kvinders Ultra Long Sexy Øjenvipper
Ernæringsmæssig Super Vitamin C Juice Drink
Praktisk udendørs bord
Ultra-smart farveprinter
Udendørs stor fan
Premium rødvin
Ultra-lille praktisk USB-lagringsdisk
top