Industrielle mekaniske arme kan bevæge ethvert objekt efter behov

Udgivelses dato:2020-08-31

Industriel mekanisk arm er en mekanisk og elektronisk enhed med antropomorfe arm-, håndleds- og håndfunktioner. Mekaniske og elektroniske apparater, der fungerer som antropomorfe arme, håndled og hænder; Det kan flytte ethvert objekt eller værktøj i henhold til de tidsvarierende krav til den rumlige position (position og holdning) for at opfylde driftskravene i en industriel produktion. Hvis klemme eller svejse pistol, bilen eller motorcykel karosseriet til plet svejsning eller lysbue svejsning; Håndtering af støbegods eller stempling af dele eller komponenter; Laserskæring; Belægning; Saml mekaniske dele og så videre.

ROBOT-armen er den kinesiske oversættelse af ordet " ROBOT " . På grund af indflydelse fra film- og tv-reklame og science fiction tænker folk ofte på robotarme som mekaniske og elektroniske enheder, der ligner mennesker. Men dette er ikke tilfældet, især med industrielle mekaniske arme, der ofte minder meget om menneskeligt udseende. I henhold til nationale standarder defineres industrielle mekaniske arme som " deres operatører styres automatisk, repeterbar programmering, multifunktionel og kan programmeres til mere end 3 aksler. Det kan være fast eller mobil. Bruges til industriel automatiseringsapplikationer " . En operatør er også defineret som " en maskine, hvis mekanisme sædvanligvis er sammensat af en række sammenlåsede hængslede eller relative glidedele. " Det har normalt flere grader af frihed til at gribe eller flytte genstande (værktøjer eller artefakter). " Så en lille robotarm kan muligvis forstås som en mekanisk og elektronisk enhed, der efterligner funktionerne af en menneskelig arm, håndled og hånd. Det kan flytte ethvert objekt eller værktøj i henhold til de tidsvarierende krav til den rumlige position (position og attitude) for at opfylde driftskravene til en industriel produktion. Hvis klemmen eller svejsepistolen, bilen eller motorcykelhuset til punktsvejsning eller lysbuesvejsning; Håndtering af trykstøbning eller udstansning af dele eller komponenter; Laserskæring; Belægning; Saml mekaniske dele og så videre.

For at løse de problemer, der er forbundet med at skrive applikationer på maskinsprog, kom folk først på ideen om at bruge mnemoniske symboler i stedet for maskininstruktioner, der ikke var lette at huske. Sprog, hvor disse mnemoniske symboler repræsenterer computerinstruktioner, kaldes symbolsk sprog, også kendt som samlingssprog. På samlingssprog svarer hver monteringsinstruktion repræsenteret af et symbol til en computerinstruktionsinstruktion. Ikke alene er det lettere at kontrollere og ændre programfejl, men placeringen af ​​instruktioner og data kan automatisk tildeles af computeren. Programmet skrevet på forsamlingssprog kaldes kildeprogrammet. Computeren kan ikke genkende og behandle kildeprogrammet direkte. Det skal oversættes til maskinsproget, at computeren på nogle måder kan forstå og udføre. For at skrive computerprogrammer på samlingssprog skal programmereren stadig være bekendt med hardwarestrukturen i computersystemet, så programmeringen i sig selv er stadig ineffektiv og besværlig. Fordi monteringssprog er tæt knyttet til computerhardwaresystem, er det dog stadig et meget effektivt programmeringsværktøj i nogle specifikke lejligheder, såsom systemets kerneprogram og realtidskontrolprogrammet, som kræver høj effektivitet i rum og tid.


Send din besked til denne leverandør

  • Til:
  • Dongguan Runpard Automation Technology Co., Ltd
  • *Besked:
  • Min email:
  • Telefon:
  • Mit navn:
Vær forsigtig:
Indsend skadelig post, blev gentagne gange rapporteret, vil fryse brugeren
Denne leverandør kontakter dig inden for 24 timer.
Der er ingen forespørgsel for dette produkt nu.
top