Invar36 Alloy Powder.

Udgivelses dato:2021-10-18

halloy 36 er en speciel lav-expansion jern-nickel legering med en ultra-low ekspansionskoefficient. Kolddeformation kan reducere termisk ekspansionskoefficient og stabilisere termisk ekspansionskoefficient inden for et specifikt temperaturområde. Dens polære termiske ekspansionskoefficient er mellem-250 ° C og+200 ° C.

has god plasticitet og sårhed

 

shanghai lanzhu speciel legering Material Co, Ltd blev grundlagt i 2005. Det har været afsat tilnikkel legering og kobolt legeringsmateriale procesforskning og udvikling af formningsteknologi og er forpligtet til at løse den praktiske anvendelse af materialeværdi-added teknologi i komplekse miljøer. Det er en førende producent af legeringsmaterialer i Kina. Gennem smeltning, smedning, præcisionsstøbning og pulvermetallurgi, giver det brugerne et-stop udstyrsmaterialer til terminal legering smedninger, profiler, støbegods, pulvermetallurgi produkter og andre produkter. Har et solidt fundament for materielle udviklings- og materielle løsningskapaciteter. Den rige produktlinje giver brugere en multi-channel forsyningsmodel for at maksimere produktværdi-added.

 

our inily36 legering pulver har en sfærisk form og funktioner: god fluiditet , ensartet partikelstørrelsesfordeling, ingen materiel segregering og lavgasindhold; Pulverspecifikationerne kan fremstilles i området 5-150 mikron; I Kina kan de minimale pulverspecifikationer for vores virksomhednå 5 mikron, det aloy pulver, der i øjeblikket udvikles, er det mest praktiske.

 

the pulver kan bruges i laserelectron Beam Additiv Manufacturing (SLM/ebm), pulvermetallurgi (PM), sprøjtning og andre processer. Iron/baserede metalpulver anvendes i vid udstrækning i 3D-udskrivning tynde-walled-enheder og komplekse dele, termisk sprøjtning, laserbeklædning, biomedicin og andre felter.-

 

nour kernefordele :

1. Teknisk styrke: Har tekniske serviceydelser fra materialet design, pulveranalyse, pulveransøgning og postmaterial processing-

2. År med succesfuld erfaring i udviklingen af ​​Highend metal materialer-

3. Meget kompatibel med metalpulver og printer

4. Pålidelighed af metalpulverkvalitet


1. Udskrivning af proceseksperiment

2. Pulverudvikling

3. POST

MATISmaterial Behandling

4. Procesdannelse Teknisk Service-

1. Strengt styrer kvaliteten af ​​råmaterialer

2. Vakuumsmeltning vedtager vimGasbeskyttelse Vacuum Atomization

3. Strengt implementere procesparametrene i processen

4. Strengt implementere inspektionsprocessen+

Send din besked til denne leverandør

  • Til:
  • Shanghai LANZHU super alloy Material Co., Ltd.
  • *Besked:
  • Min email:
  • Telefon:
  • Mit navn:
Vær forsigtig:
Indsend skadelig post, blev gentagne gange rapporteret, vil fryse brugeren
Denne leverandør kontakter dig inden for 24 timer.
Der er ingen forespørgsel for dette produkt nu.
top