Fusion af investeringer

Udgivelses dato:2021-02-25

Fusion af investeringer   Udvikling af nye bladlegeringer for at opnå høj temperatur har krævet en parallel udvikling inden for legeret forarbejdning.Før 1940'erne, var gasturbinemotorblade   Jernbaserede legeringer gennem koldbearbejdet.I 1940'erne og 1950'erne blev der indført investeringsstøbning og vakuumsmeltning til fremstilling af motorblade.I 1970'erne blev den retningsbestemte faststofproces (DS) opfundet og gjort et stort fremskridt med hensyn til savnes termiske kapacitet.Korngrænserne er faldet betydeligt   og den   krystaller var   Alle er indstillet i retning af centrifugal stress.Baseret på DS-støbeprocessen, Enkelt krystal (SX)   Der blev udnyttet blade, som er fri for store korngrænser i vinkel og derfor øger smeltepunktet for turbineblade dramatisk.Indtil videre har alle den moderne Trent-familie af motorer et enkelt krystal materiale.   Nu til dags er turbineblade konstrueret med komplekse geometrier og indviklede kanaler, som gør det muligt at køle luftgennemstrømningen inden for   og   langs   den   Blade   under   operation.   Derfor   turbine   komponenter   er   sædvanligvis   produceret   ved investering støbning.  


  Investeringscasting-processen (også kaldet tabte voksstøbning) omfatter følgende trin:  

1.Et mønster af støbningen fremstilles ved at injicere smeltet voks i en metalstøbeform.Om nødvendigt (f.eks. kølepassager i turbineblade), kan keramiske kerner præfikseres i støbeformen til indviklede hulrum til støbeemner.Voksmønstrene kan samles i klynger, så flere blade kan fremstilles i en enkelt støbning.  

2.Derefter dyppes voksskimmel og lignende.   i keramisk slam bestående af bindemidler og blandinger af zircon (ZrSiO4), alumina (Al2O3) og silica (SiO2), efterfulgt af stuvning med større partikler af ovennævnte materialer.Denne proces skal gentages flere gange, indtil skallens tykkelse er tyk nok til at modstå det mekaniske chok ved at modtage det smeltede metal.

  3.Når skallen er konstrueret, fjernes voksen i en autoklaver eller ovn.  

Fire.Den keramiske støbeform affyres derefter til høj temperatur for at øge dens styrke og gøre den klar til at modtage den smeltede superlegering.  

5.Når støbningen er færdig, lukkes investeringsskallerne af, og keramiske kerner udvandres ud ved hjælp af en højtryks autoklave med kemiske midler.




Send din besked til denne leverandør

  • Til:
  • SHANGHAI CONLY VALVE CASTING CO., LTD
  • *Besked:
  • Min email:
  • Telefon:
  • Mit navn:
Vær forsigtig:
Indsend skadelig post, blev gentagne gange rapporteret, vil fryse brugeren
Denne leverandør kontakter dig inden for 24 timer.
Der er ingen forespørgsel for dette produkt nu.
top