Hvordan forme virker

Udgivelses dato:2021-02-26

Indsprøjtningsmedning er den største del af plastindustrien, og anvendes normalt til både termoplastiske og termohærdende plastmaterialer.Materiale tilføres i en tønde-\ 35;101; en blanding af centrifugerings- eller væddemalinjektor og tvinger materialet ind i et støbehulrum.Til fremstilling af termoplastiske injektioner, som er den mest almindelige proces, afkøles og hærdes den i formen. 1.jpg

Traditionelle sprøjtestøbeforme kan modstå høje temperaturer, så forarbejdningsvirksomhederne kan arbejde med harpikser med høje smeltepunkter.

Kvaliteten af den støbeform, der anvendes i sprøjtestøbning, er lige så vigtig som selve processen.En støbeform, der er en ejendom konstrueret, vil sikre effektive cyklusser for at sikre produktion af kvalitetsdele og reducere affald.At arbejde på forme af høj kvalitet er den eneste måde at sikre de støbte dele af høj kvalitet.

En støbeform, der er bygget til industristandarder, kan fremstille en million skud.Hvis en mug har seks huller, skal den producere seks millioner dele uden problemer.Det er ikke ualmindeligt for en mug at vare over en million dele.Hvis en del er kompleks, og materialet er en slibrig harpiks, vil slid på formen være hurtigere.

I rotationsmedning er formen fyldt med et polymer pulver.Den opvarmede støbeform roterer derefter på to vinkelrette akser, så pulveret klæber til hele formen.Efterhånden som den fortsætter med at rotere, afkøles formen til sidst og fjernes, hvilket i sidste ende danner en hult, lige vægget komponent.

Ved kompressionsstøbning anbringes en opvarmet plast i en opvarmet form, hvorefter den lukkes for at komprimere plastikken i den ønskede form.Når den er afkølet, fjernes den fra formen.Varmeprocessen, kaldet curing, bidrager til at sikre, at det endelige produkt bevarer sin integritet og form.

Ved termoformning opvarmes et plastfolie til en temperatur, der gør det bøjeligt.Det dannes i en bestemt form på en støbeform og trimmes for at skabe et brugbart produkt.Bladet kommer i forskellige målere og opvarmes i en ovn, så det kan strækkes over eller på en støbeform, hvorefter det afkøles i en færdig form.

Når en støbemaskine går ud på at bygge en ny form, er det første spørgsmål, der skal besvares, ofte dette: Stål eller aluminium?

Hvordan dette spørgsmål besvares, navnlig for kunder, der fremstiller injektioner, afhænger generelt af projektkrav, forventninger og hvad der i sidste ende definerer et vellykket projekt.

QC10 aluminiumsmaskiner ret let (40 procent hurtigere end dem, der er fremstillet af P20 stål).Dette kan føre til besparelser, med dele, der er færdige på mindst to uger.

Aluminium overfører varme næsten 5 gange større end stål, og dette giver støbere et stort vindue til forarbejdning.Typisk kan processorer køre 5,000 til 15,000 dele af en aluminium-mug, før de dukker op igen.

Støvler af aluminium er mest effektive for små dele, men for nylig er bilproducenterne begyndt at bruge aluminium af høj styrke også for nogle af deres større dele af bilen, da det har vist sig at være lige så effektivt som dem, der er fremstillet af stål.

Aluminiumforme skal konstrueres omhyggeligt og rengøres efter brug for at forlænge deres levetid.Hvis aluminiumsforme ikke fremstilles og færdigbehandles korrekt, kan huller og fejl indføres tilfældigt til delene, hvilket gør, at de ikke passer sammen med andre dele.

Stål har altid vist sig at være et effektivt metal til støbeforme.Det er holdbart, det kan håndtere høj varme og tryk uden nogen ændring i formen af støbeforme, og det kan bruges til millioner af dele fra samme mug.Stænger af stål holder sig op mod elementerne uden rust og giver gode finish til hvert produkt.

I modsætning til aluminiumsforme kan støbeforme af stål gøres let og vedligeholdes.Men stålets styrke er også dens svagheder.Stænger af stål opvarmer ikke og afkøler hurtigt, hvilket forårsager længere produktionstider, og de kan ofte bidrage til mere skrumpende og snoende dele.

Stadigvæk, stål støbeforme kan håndtere enhver størrelse af produkt uden bekymring.Det forbliver det foretrukne materiale i støbeindustrien.


Send din besked til denne leverandør

  • Til:
  • Jiangmen Billow Peak Technology Co., Ltd.
  • *Besked:
  • Min email:
  • Telefon:
  • Mit navn:
Vær forsigtig:
Indsend skadelig post, blev gentagne gange rapporteret, vil fryse brugeren
Denne leverandør kontakter dig inden for 24 timer.
Der er ingen forespørgsel for dette produkt nu.
top