Materiale anvendelse af rør og ventiler (1)

Udgivelses dato:2021-04-22

Nickel legeringer, som er legeringer mednikkel som hovedbestanddel,Måske anvendes til rørsystemer samt forskellige dele af industrielle ventiler sådanas krop, motorhjelm, bold, sæde, stammer, boltning, forår, Etc.

 

Valves er dele af rørsystemer, og de defineres som komponenter i væskestrømmen, som anvendes til forskellige formål. Disse formål kan indebære standsning af strømmen, styring af strømningshastigheden, omdirigere strømmen, hvilket forhindrer rygstrøm og frigivelse af trykket [1] [2]. Figur 1 illustrerer en kugleventil, som er en roterende ventil, hvori kuglens lukkeelement drejes 90 ° for at gå i indgreb eller frigøre ventilens porthul [2]. Kuglen i figur 1 er i indgreb med porthullet, som holder ventilen åben./

 14.jpg

figur 1. kugleventil i åben position.


introduktion til ventiler og komponenter

 

de forskellige dele af ventilennævnt i dette papir defineres som følger [3]:

 

body: Ventillegemet

Også kaldet ventilskallener som den vigtigste del af ventilenheden, der holder alle dele sammen som en ramme. Ventilens krop er den første trykgrænse, der modtager væsketrykket. Ventilkroppen slutter er designet til at forbinde ventilen til rørledningen.--

 bonnet: Ventil motorhjelm er detnæststørste tryk, der indeholder del; Det dækker ventillegemet og er fremstillet i samme materiale som ventilens krop.

 ball: Kuglen af ​​ventilen, også kaldet 'Closure-medlem' [ 4] eller 'trykstyrende del' [4] stopper eller starter væsken. Når ventilen lukker, gælder det fulde væsketryk på den ene side af bolden, så denne del betragtes som det tredje vigtige tryk, der indeholder en del af ventilen [3].

 SEAT (S): Sæder giver siddeflade til lukningselementet.

stem: Ventilstammen er stikket mellem ventillukningsmedlemmet og operatøren og Giver dennødvendige bevægelse til bolden til lukning og åbning af ventilen. Stammen er forbundet til håndhjulet, håndtaget eller aktuatoren fra den ene side og til ventillukningselementet fra den anden side. En aktuator er en komponent, der er ansvarlig for at flytte ventilen intern automatisk. Stængler kræver høj mekanisk styrke, især i tilfælde af aktivering, for at modstå de belastninger, der anvendes fra aktuatorsiden. 

bolting: Bolte er også tryk indeholdende dele af ventilerne , bruges til at forbinde ventilhus eller motorhjelmestykker sammen. 

carbon steel pipe 

figur 2. Inconel 625 clad inde i et carbon stålrør.

figur 2. Inconel 625 clad inde i et carbon stålrør. figure2-new.jpg

why angivnikkellegeringer?

There er forskellige grunde til at angivenikkellegeringer til ventilerne og internerne. Disse er opsummeret som følger: 

Internal Korrosion: I et korrosivt miljø kulstofstål rørsystem måske pletterede (overlejret internt) med 3mmnikkellegering (f.eks Inconel 625) til mindske risikoen for korrosion [5]. 

Corrosion angreb på rørene 

Figure 3. CO2 (venstre) og H2S (højre) korrosion angreb på rør.

 figure3.jpg2

figurer 3. CO(venstre) og h2s (højre) korrosionsangreb på rør.

The intern overlejring afnikkel legering kan implementeres for væsketjenester indeholdende høje mængder ætsende forbindelser, såsom CO2 og hydrogensulfid (H2S). CO2 og H2S korrosionsangreb åbenbart i form af metal tab og revner, som illustreret i figur 3.

 

Solidnikkellegering, Inconel 625 rør, er også almindelig i Offshore-sektoren for olie- og gasindustrien i kulbrinteydelser med høje mængder af H2S.

 

consequently, i de dele af verden som Mellemøsten, hvorn&101; Råolie indeholder høje koncentrationer af H2S, ventillegemer, der anvendes i offshore olie- og gasprojekter, kan vælges i Inconel 625 i stedet for 22CR Duplex. Imidlertid er 22CR-duplex et meget almindeligt valg for rørledninger og ventiler i dennorske offshoreindustri, hvor der#&101; Olie og gas er enten H2S fri ellerniveauer er minimal [6]. Derudover kan tætningsområderne og sædelommerne af kugleventiler fremstillet i kulstål være overlejret med Inconel 625 for at undgå sprækkekorrosion. Crevice korrosion refererer til et lokalt angreb på metaloverfladen, hvor der#&101; der er et mellemrum, sprække eller rille#

 

External korrosion:. Super duplex bolte er et fælles valg af materiale til ventiler fremstillet i 22Cr duplex i detnorske offshore industrien.

 

Duplex organ ventil

Figure 4. Et 22Cr duplex organ ventil med Inconel 625 bolte og prop

 figure4.jpg

Figure 4. Et 22Cr duplex organ ventil med Inconel 625 bolte og prop

 

Den maksimalt tilladte driftstemperatur for ubestrøget super duplex Materiale (f.eks. Boltning) i offshore-miljøet er 110 ° C [7] for at undgå ekstern chloridspændingsprakkorrosion i havmiljøet. Derfor opgraderes super duplexboltning (bolte og møtrikker) til Inconel 625 for 22CR-duplexventiler i driftstemperaturer over 110 ° C som illustreret i figur 4.


Send din besked til denne leverandør

  • Til:
  • SHANGHAI CONLY VALVE CASTING CO., LTD
  • *Besked:
  • Min email:
  • Telefon:
  • Mit navn:
Vær forsigtig:
Indsend skadelig post, blev gentagne gange rapporteret, vil fryse brugeren
Denne leverandør kontakter dig inden for 24 timer.
Der er ingen forespørgsel for dette produkt nu.
top