Vores håndtagspapirposer: Dit bedste valg

Udgivelses dato:2024-06-27

Hos Upack er vi stolte af at kunne tilbyde det nyeste inden for miljøvenlige og holdbare papiremballageløsninger. Vores sortiment af produkter med en vandtæt belægning uden plast sikrer langvarig beskyttelse mod fugt til dine produkter og holder dem friske og sikre.

Forbedret holdbarhed:

For yderligere at øge levetiden af vores poser, anvender vi dobbeltsidet klæbebånd på indersiden af posen' s åbning. Dette sikrer, at posen forbliver robust og sikker og beskytter dine produkter mod eventuelle utilsigtede spild eller lækager.

Trykning af fødevarekvalitet:

Vi forstår, at sikkerhed er altafgørende, når det kommer til fødevareemballage. Dette' Derfor bruger vi vandbaseret blæk til fødevarekvalitet til alle vores trykbehov. Dette sikrer, at blækket er sikkert til direkte kontakt med fødevarer og won' t skade dine kunder. Med op til 8 levende farver tilgængelige, kan du skabe iøjnefaldende designs, der vil skille sig ud på hylderne.

FSC-certificeret&Genbrugbar:

Vi er engageret i bæredygtighed og miljøansvar. Dette' Derfor bruger vi FSC-certificerede, fødevarekvalitets- og fuldt genanvendelige materialer i vores emballage. Dette sikrer, at du ikke kun får et produkt af høj kvalitet, men du&' også bidrage til en grønnere planet.

Supermarked&Frugtmarkedets favoritter:

Papirposer fremstillet med vores særlige vandtætte belægning er et populært valg i supermarkeder og frugtmarkeder. Deres overlegne fugtbestandighed garanterer, at dine frugter, grøntsager og andre letfordærvelige genstande forbliver i førsteklasses stand i længere tid.

Håndtag forstærket med tysk lim:

Vores håndtag er forstærket med lim fra det berømte tyske mærke Henkel. Dette sikrer, at håndtagene er sikkert fastgjort og i stand til at modstå betydelig stress, hvilket giver dig ro i sindet, når du bærer tunge laster.

Med Upack får du det bedste fra begge verdener - kvalitetsemballage, der også er miljøvenlig. Vores forpligtelse til at bruge FSC-certificerede, fødevarekvalitets- og genanvendelige materialer sikrer, at hver pose, vi producerer, bidrager til en grønnere planet. Gennemse vores udvalg af miljøvenlige papiremballageløsninger og find den perfekte pasform til din virksomhed. Sammen, lad' s skabe en bæredygtig fremtid!


Send din besked til denne leverandør

  • Til:
  • Guangdong Union Eco-Packaging Scien-Tech Co., LTD
  • *Besked:
  • Min email:
  • Telefon:
  • Mit navn:
Vær forsigtig:
Indsend skadelig post, blev gentagne gange rapporteret, vil fryse brugeren
Denne leverandør kontakter dig inden for 24 timer.
Der er ingen forespørgsel for dette produkt nu.
top