2024 China Brand Goods (Central- og Østeuropa)-udstillingen åbnede i Budapest

Udgivelses dato:2024-06-28

Udstillingen Kina Brand Goods (Central- og Østeuropa) i 2024 åbnede mandag i Budapest, Ungarn. Mere end 270 virksomheder fra 10 provinser og byer i Kina, såsom Shandong, Shanxi og Liaoning, deltog i udstillingen.


Fabian Gergai, statssekretær for industripolitik og teknologi i det ungarske ministerium for nationaløkonomi, sagde ved åbningsceremonien, at Kina er et af Ungarn' Kinas vigtigste partnere og største investorer, og kinesiske investeringer i Ungarn har fremmet innovation og vækst i mange brancher. Det håbes, at virksomhederne i de to lande vil finde partnere af høj kvalitet gennem denne udstilling og yderligere styrke det økonomiske og handelsmæssige samarbejde mellem Ungarn og Kina.


Deng Bo, vicedirektør for Kinas Udviklingsbureau for Udenrigshandel' s Handelsministeriet, sagde, at den bilaterale handel mellem Kina og Ungarn har opretholdt en stabil udvikling momentum trods indflydelsen af geopolitik, energikrise, global forsyningskæde turbulens og andre faktorer. Med den uddybende synergi mellem Bælt- og Vejinitiativet og Ungarn' s"åbning mod øst"Udvekslingen og samarbejdet mellem Kina og Ungarn er blevet tættere, og samarbejdsområderne og samarbejdsmåderne er blevet udvidet.

zmkm-800_800 (46)_proc.jpg


Chen Yiwei, ministerrådgiver for den kinesiske ambassade i Ungarn, sagde, at Kina-Ungarn forbindelserne for nylig blev opgraderet til et omfattende strategisk partnerskab i en ny æra, og de to parter vil styrke docking af udviklingsstrategier og uddybe samarbejdet inden for økonomi, handel, investeringer og andre områder. Det menes, at Kina Brand Goods Exhibition vil sprøjte nyt momentum i praktisk økonomisk og handelsmæssigt samarbejde mellem Kina og Ungarn og mellem Kina og Central- og Østeuropæiske lande.

zmkm-800_800 (47)_proc.jpg

Det er forstået, at udstillingen varer i 3 dage, sponsoreret af Udenrigshandelsudviklingsbureauet i Kinas handelsministerium, og vært for Sino-European Trade Logistics Cooperation Park.Udstillingerne dækker mekaniske og elektriske produkter, hardware og byggematerialer, ny energi, lette industrielle produkter, tekstiler og beklædning og landbrugsprodukter. Blandt dem udgjorde mekaniske og elektriske produkter såsom mekanisk udstyr, elektrisk udstyr og reservedele 50%. Under udstillingen vil der være næsten 8.000 professionelle købere fra Ungarn, Polen, Slovakiet, Serbien og andre central- og østeuropæiske lande.


Tid: 13.-15.juni 2024





Send din besked til denne leverandør

  • Til:
  • Fujian Yilong New Material Tech. Co., Ltd
  • *Besked:
  • Min email:
  • Telefon:
  • Mit navn:
Vær forsigtig:
Indsend skadelig post, blev gentagne gange rapporteret, vil fryse brugeren
Denne leverandør kontakter dig inden for 24 timer.
Der er ingen forespørgsel for dette produkt nu.
top