Stigende råvarepriser \\ \"tage flyvning \\\" Indien \\ 's inflationsniveau

Udgivelses dato:2021-07-28

in maj og juni, Indiens forbrugerprisindeks (KPI) var 6,3% og 6,26%, som har overskredet den øvre grænse på 6% fastsat af Bank of India i to på hinanden følgende måneder. Samtidig forudsiger Bank of India indenlandske priser i de kommende måneder. Niveauet forbliver højt. Analytikere mener, at Indien' s økonomiske resultater i anden halvdel af året vil i vid udstrækning afhænge af forebyggelse og bekæmpelse af dennye krone lungebetændelse epidemi i Indien og trenden af ​​inflationen.


domestiske priser er steget igen og igen, og de høje priser på spiselig olie, mælk, gas og andre daglige fornødenheder har lavet indiske forbrugere under dennye krone pneumoniepidemi værre. Dette problem er blevet en forhindring på vejen til Indien' s økonomiske opsving. Det høje inflationsniveau i Indien denne runde er resultatet af de to-way kraft af eksterne og interne faktorer. De eksterne faktorer kommer hovedsageligt fra det internationale råvaremarked, og de interne faktorer er relateret til Indien' s indenlandske politiske overvejelser.


The seneste udgave af centralbanken i Indiens finansielle stabilitetsrapport viser, at priserne på internationale råvarer, såsom råolie, stål, jernmalm, kobber og aluminium, steget signifikant fornylig, mens råolie, olieprodukter og kulbriketter, der har større indflydelse på Indiens engrospriser, de tegnede sig for 21,6% , 5,8% og 4,7% af INDIA' s totalimport. Desuden er Indien ekstremt afhængig af råolieimport, og så meget som 82,8% af råolie kommer fra importen. Det kan siges, at høje oliepriser på det internationale marked er direkte blevet A"BOOSTER"for Indien' s inflationsniveau. Samtidig har stigende brændstofpriser også betydeligt øget logistikomkostninger og forårsager priserne på daglige fornødenheder som mælk til at svæve i Indien, hvilket gør det daglige liv vanskeligere for de fattige og midterste-income grupper.


den stigning i råvarepriserne"takes up"India' s inflationsniveau, og den indiske regering har altid været tvetydig i at kontrollere priserne for at fremme økonomisk vækst. Dette er også en vigtig grund til, at det er svært at priserne tilpasses. Den tidligere guvernør i Bank of India, Langarajan, sagde, at de, der opfordrer til øgede offentlige udgifter til fremme af den økonomiske vækst, bør have en højere tolerance for inflationen. Det kan ses, at den indiske regering til en vis grad har betragtet stigende inflation som en pris, der skal betales for at sikre økonomisk vækst. Siden udbruddet af epidemien har INDIENs centralbank reduceret renten efter hinanden, indtil dennår det lavesteniveau i historien på 4%, hvilket ikke har flyttet i lang tid, hvilket har skubbet op inflationen. Dette er også et eksempel.


Asian Development Bank sænket Indiens økonomiske vækstprognose for regnskabsåret 2021/2022 igen, fra 11% til 10% før og anførte, at dette skyldes Alvorlig epidemi, der har påvirket indenlandske økonomiske aktiviteter. Presset fra Indiens økonomiske opsving er stadig enormt, og i lyset af det tornede problem med at opretholde vækst eller stabiliserende priser, i den indiske regerings øjne og mange økonomer i landet, kan den førstnævnte være ennoget hjælpeløs mulighed, men de har For at stole


however, efter udbruddet af dennye krone lungebetændelse epidemi, er de fattige og midterste

income grupper i Indien de første til at bære brosten. I dag forbliver inflationen højt, og denne gruppe er den mest sårede. Et betydeligt antal mennesker i de økonomiske kredse i Indien har advaret om, at der i fremtiden kan være en K-shaped Recovery Trend i Indien, hvor der-&101;#rige rige bliver rigere og de fattige bliver fattigere". Hvis kløften mellem de rige og de fattige udvider, vil den allerede svage indenlandske efterspørgsel være vanskeligere at stimulere. For Indien med en så stor befolkning vil dens økonomiske vækst blive forhindret i det lange løb. Dette ernaturligvis ikke, hvad de indiske myndigheder ønsker at se. situation. Af denne grund skal den indiske regering alvorligt overveje, hvordan man kan søge en bedre balance mellem at stimulere den økonomiske vækst og kontrollere inflationen gennem finansielle politikker og jævnt over denne vanskelighed på vej til genopretning. (Økonomisk dagligt"china økonomisknet i Islamabad Reporter Shi Puhao)-



Send din besked til denne leverandør

  • Til:
  • Dongguan DaChang sewing thread factory Co., Ltd
  • *Besked:
  • Min email:
  • Telefon:
  • Mit navn:
Vær forsigtig:
Indsend skadelig post, blev gentagne gange rapporteret, vil fryse brugeren
Denne leverandør kontakter dig inden for 24 timer.
Der er ingen forespørgsel for dette produkt nu.
top