Fremstilling af blødgummi

Udgivelses dato:2021-03-05

1.Kobling af gummi:

        latex lagres i mejerikanalerne i barkens slimhinde, og barken er skåret op.Den mælkelignende latex vil flyde ud kontinuerligt af det terrestriske tryk i selve mælkekanalen og de tynde celler omkring den.Dræbning af gummi er normalt omkring 4 om morgenen.På dette tidspunkt er temperaturen relativt lav, vandet i gummitræet er fuldt, og cellernes gurgoreffekt er den største på en dag, og gummiudslippet er relativt glat, så produktionen af gummibanke i den tidlige morgen er høj.


2.kollektion af lim:

        Forskellige årstider, forskellige sorter, længden af limudladningstiden er meget forskellig, når de fleste gummitræer har brudt dro- 35;112.s, limen kan indsamles, og limopsamlingen skal fuldføres, før solen står op.Den limlinje, der er efterladt på træet efter indsamling af den friske latex i skålen og den resterende gel i limbægeret.Den kan generelt laves til No. 10, Nej. 20 standard gummi, tynd brun crepe film, blandet crepe film og oliegummi.


3.Rensning af Latex:

        Latex-rensning er fjernelse af urenheder i latex gennem filtrering, centrifugal separation og naturlig sedimentering.Urenheder i gummi vil reducere præstationen af gummiprodukter.Som f.eks. ikke-modstandsdygtigt over for flæng, ikke-slibning, højvarmeproduktion, fjernelse af dækrester osv. For standard gummi er urenhedsindholdet en vigtig indikator.Derfor er latex-rensning en nøgleforanstaltning for at sikre en forbedring af gummikvaliteten.


Fire.Latex koagulation:

          Den rensede latex introduceres i koagulationsbeholderen og koaguleres med syre.Denne syretilsatte koagulationsproces er i øjeblikket udbredt og er en af de vigtige forbindelser, der påvirker kvaliteten af naturgummi.koagulationsmetoden, koagulationskoncentrationen og latexets koagulationstid vil påvirke den plastiske retentionshastighed af gummiet.Plasciteten af gummi er af stor betydning for produktionen af gummiprodukter.


5.Bearbejdning og forarbejdning:

      Det koagulerede latex rulles mekanisk og dehydreres for at blive et tyndere, ensartet tykt koagulum.Dette øger overfladen af??filmen og forkorter tørretiden.Samtidig øges gummimaterialets styrke, og formålet med at opnå en foreløbig form er at sikre kvaliteten af yderligere forarbejdning af gummimaterialet og forbedre produktiviteten.


6.Granulering:

      gummimaterialet er pelleteret af en hammermølle, og de resulterende partikler har uregelmæssige former, porer og ujævne overflader, som forbedrer tørringen og emballeringen af gummimaterialet i den efterfølgende proces.Ved granulering er gummiblandingens fysiske egenskaber og massemassefylde blevet væsentligt forbedret.Gem transport, opbevaring og emballage og forbedre råvareværdien og konkurrenceevnen på markedet for forarbejdet gummi.



7.Tørring:

      Put den våde granulat lim i tørrevognen til tørring.Graden af tørring af granulatgummi under forarbejdningen vil påvirke det flygtige indhold af standard gummi.Når det flygtige indhold i gummiet er lavere, jo vanskeligere er det at dyrke mug under oplagringen, jo stærkere anvendelighed i produktionen, jo lavere er risikoen for afbrænding under forarbejdning, jo bedre er blødgøringseffekten, og jo lettere er det at fremstille gummiprodukter af høj kvalitet.


8.Vejning af lim:

      Hvis den bagte granulatlims temperatur stadig er meget høj, er det nødvendigt at vente på, at varmen spreder sig til den angivne temperatur, når limen udledes for at blive vejet og emballeret i tide.På denne måde er gummiet ikke let at absorbere fugt og returnere fugt og forårsage mugvækst, hvilket er befordrende for langtidsopbevaring og forbedrer gummiets ydeevne.På nuværende tidspunkt er nettovægten af indenlandsk fuldlatex 33.3kg eller 40kg.


9.Pakke til pressen:

      Sætte den specificerede vægt af granulatform i pakkemaskinen til tryk, vil granulatform skifte fra en løs tilstand til et kompakt gummi med en bestemt specifikation og en kvadratisk form.Det stærke gummi kan transporteres, stables og opbevares bedre.


10.Emballering:

      Plastposen er dobbelt pakket i polyethylen film taske og polypropylen vævet pose, som hjælper med at holde gummiet rent og tørt, forebygger kontaminering med fremmede urenheder under transport og opbevaring og forhindrer gummiet i at stikke hinanden og kontaminere støv, når det stables.


11.Hop ind i biblioteket:

        Opbevaring af plastposer bør stables i kategorier og niveauer.Stakelhøjden er 4-6-lag, og skorstenslængden er ikke begrænset.Det skal være godt ventileret, tørt, rent og ikke lækker for at undgå muggen og forringelse af gummiet.Brandværkerne bør være strengt forbudt i gummilageret, og der bør ikke opbevares brændbare materialer i nærheden.


Send din besked til denne leverandør

  • Til:
  • Dongguan Victory Rubber Products Co., Ltd
  • *Besked:
  • Min email:
  • Telefon:
  • Mit navn:
Vær forsigtig:
Indsend skadelig post, blev gentagne gange rapporteret, vil fryse brugeren
Denne leverandør kontakter dig inden for 24 timer.
Der er ingen forespørgsel for dette produkt nu.
top