Den japanske regering besluttede i princippet at frigive forurenet vand fra Fukushima atomkraftværket i havet

Udgivelses dato:2021-04-12

den japanske regering den 9. april besluttede i det væsentlige at frigive forurenet vand fra Fukushima Daiichi atomkraftværket i havet, Jiji Press rapporteret.Den japanske regering vil holde et kabinetmøde den 13. april for at træffe en formel beslutning.den japanske offentlige mening her mener, at dette skridt er forpligtet til at forårsage modstand fra japanske fiskere og det internationale samfund.

There har ikke væretnogen ændring i oppositionentil at frigive forurenet vand fra Fukushima Daiichi plante ind i havet, Hiroshi Kishi, formand for National Fisheries Association, sagde den 7. april, gentog sin modstand mod den japanske regering""39; s idé om at frigive forurenet vand i havet.&#nin 2015 , Tepco gav en skriftlig garanti til Japan39; s National Fisheries Association, at det ville¬ frigive vand i havet let#.""

more end 10 år efter Fukushima atomulykken i Japan, Problemet med atnukleare spildevandsaffald r Emains uløste.

last efterår, den japanske regering besluttede at frigive forurenet vand fra Fukushima-fabrikken i havet, men sætte det på vent på grund af stærk modstand og andre grunde.japanese medieanalyse sagde, at den japanske regering besluttede For at afladenukleare vand kan årsagen være, at Fukushima Daiichi-atomkraftværkets opbevaringstanke er ved atnå den maksimale kapacitet.TEPCO tilføjernu 140 tons"trehreated Water"a Day, Yomiuri Shimbun rapporterede, og rapporterede. Estimater Det vilnå loftet på 1,37 millioner tons opbevaringstanke inden september 2022.

it bør ikke holdes på vent for længe, ​​"Suga sagde om bortskaffelse afnukleart affald under et forsvar i parlamentet I marts.""a handling af handling vil blive færdiggjort i god tid.kyodonyhedsbureau sagde, at regeringen har flyttet mod den tidligste 13. april for at holde et møde mellem de relevante kabinetministrene i retning af justeringer .tanks holde forurenetnu Klart vand kunnenå deres fulde kapacitet så tidligt somnæste sommer.&#&Nytoej regeringen diskuterer frigør det i havet, der er hård modstand fra fiskere, der frygter tarnishing deres image.#in suga og kishiro&39; s møde, om du vil få Kishiro#-39; s forståelse er fokus.

Dpending på resultatet af mødet, tidsplanen for relevante skabsministre&39; møder kan være fint#tuned.

have japanske forskere påpegede, at Fukushima omkring Ocean ikke kun er til overlevelse af lokale fiskerfiskeri, er også en del af det globale og Stillehavet, atomkraftværket afladet ind i havet vil påvirke globale vandrende fisk, fiskeri, menneskers sundhed, økologisk sikkerhed og andre aspekter, så dette problem er ikke kun for japan

39; s indenlandske problemer,it er et internationalt problem med global marine økologi og Miljø Sikkerhed.""""EARLIER, Japansk Media påpegede, at Tokyo Electric Power Company sagde, at der ikke ernoget jord til at opbyggenye opbevaringstanke, men Fukushima Daiichi-atomkraftværket omkring et stort antal høje strålingsniveauer og ubeboelige områder, Hvilket kunne bruges tilnye lagerfaciliteter.


According til atomborgerskabsudvalget,

large lagertanke til opbevaring på land \\n eller \\ncconcrete behandling med mørtel \\n er de bedste måder at løse detnukleare spildevandsproblem under Dennuværende teknologi, som kan sikre, at atomkraftvandet er korrekt opbevaret på land. \\n \\n \\n \\n \\n

Send din besked til denne leverandør

  • Til:
  • Zhongshan Epers Electrical Appliances Co.,Ltd.
  • *Besked:
  • Min email:
  • Telefon:
  • Mit navn:
Vær forsigtig:
Indsend skadelig post, blev gentagne gange rapporteret, vil fryse brugeren
Denne leverandør kontakter dig inden for 24 timer.
Der er ingen forespørgsel for dette produkt nu.
top