De vigtigste fordele ved CNC fræsning

Udgivelses dato:2022-08-22

De vigtigste fordele ved CNC fræsning

71 8-8.jpg

CNC-fræsteknologi betragtes bredt som en af de mest pålidelige metoder til fremstilling af dele fra en række forskellige materialer af en række grunde.


Lad' s tage et kig på nogle af de vigtigste fordele ved CNC fræsning og bearbejdning nedenfor:


Høj produktivitet-CNC-fræsning er en automatiseret proces, og hastigheden af værktøjsbevægelse er ikke begrænset af mennesker. Dette skaber høj produktivitet uovertruffen af andre produktionsprocesser.

Uforlignelig præcision-Nøjagtigheden og præcisionen af CNC-fræsning er uovertruffen i verden, hvilket er grunden til, at den anvendes inden for områder som luftfart og medicin, hvore Hver detalje skal udføres uden den mindste fejl. Ved hjælp af digitale skabeloner og autonom bearbejdning, som CNC-fræsning er baseret på, kan menneskelige fejl i fremstillingsprocessen elimineres, og den resulterende nøjagtighed er så tæt på perfekt som muligt.

Langvarighed – Fordi CNC-fræsere faktisk kan køre på autopilot og ikke kræver meget menneskeligt engagement, kan de køre i dagevis og producere dele med konsekvent nøjagtighed. Den eneste gang en CNC-maskine skal stoppes, er når den har brug for regelmæssig vedligeholdelse, eller når der opstår en ulykke.

Færre mennesker – Den automatiserede proces, som CNC-fræsning er baseret på, betyder også, at der er brug for færre mennesker til at overvåge og køre den, hvilket ikke blot øger effektiviteten, men også reducerer produktionsomkostningerne. Kun få dygtige eksperter er nødvendige for at overvåge hele processen, hvilket betyder flere omkostninger-effektivitet for slutkunden.

Avancerede muligheder-Takket være avanceret automatiserings- og designsoftware kan CNC-fræsemaskiner overgå de mest dygtige teknikere, der betjener manuelle maskiner, selv om selve produktionsprocessen er ens. Det betyder ikke blot bedre konsistens og eliminering af menneskelige fejl, men det betyder også evnen til at producere mere komplekse designs, med forskellige størrelser, former og endda teksturer.

Konsekvens-Da processen bag CNC-fræsning stort set er automatiseret, kan den give bemærkelsesværdig konsistens, selv når de mennesker, der styrer værktøjet skifter. Når masterfilen af designet er oprettet, kan den bruges til at oprette et ubegrænset antal kopier, alle af samme kvalitet og uden afvigelser. Hver del passer perfekt til den tidligere version, hvilket er svært for selv den mest dygtige manuelle operatør at gøre.

Skalerbar-CNC-fræsning er en meget skalerbar løsning. Denne fremgangsmåde kan anvendes af industrier af alle størrelser. Hvis du bruger den til dit værksted, kan processen vokse med værkstedets størrelse. Derudover er CNC fræsemaskiner tilgængelige til dele af alle former og størrelser.

Hvor meget koster en CNC fræsemaskine?

Der er mange parametre, der påvirker omkostningerne ved en CNC fræsemaskine. Derfor er prisklassen på disse maskiner meget høj.

CNC-fræsning og 3D-udskrivning

For at se, hvordan CNC-fræsning fungerer sammenlignet med andre alternativer, lad' s sammenligne CNC fræsning i detaljer med sin nære konkurrent-3D-print.


grundlæggende

For det første er grundlæggende for CNC-fræsning og 3D-print helt modsatte. 3D-print er en additiv fremstillingsproces. Det betyder, at det skaber et stykke ved at tilføje materiale lag for lag, normalt ved at smelte linjer af materiale.


På den anden side er CNC bearbejdning proces en subtraktiv fremstillingsproces. Det betyder, at det starter med en blok materiale og skaber den ønskede del ved at fjerne materiale fra blokken.


Alsidighed

Da 3D-print virker ved at smelte strenge af materiale og bruge det til at lave dele, fungerer det kun med specielle typer polymermaterialer, der kan modstå processen. På den anden side er CNC-fræsning en meget alsidig proces, der kan anvendes på en bred vifte af materialer.


nem at bruge

Både CNC-maskiner og 3D-print kræver software til at skabe det oprindelige design af maskinen. CNC-fremstilling kræver dog et valg mellem forskellige værktøjer og indstillinger for disse værktøjer og forskellige positionsindstillinger.


Der er ingen omfattende opsætningskrav til 3D-print. Derfor betragtes 3D-print som en enklere proces, mens fræsning kræver dygtige operatører.


nøjagtighed

Den relative nøjagtighed af fræsning og 3D-udskrivning kan variere med hver model, du vælger. De fleste CNC fræsemaskiner har generelt bedre nøjagtighed end 3D-udskrivning. Der er dog mange former og geometrier, der kun kan oprettes ved 3D-udskrivning.


omkostninger

Om fræsning eller 3D-print er billigere, afhænger af dine krav til maskinen. For store-Fræsning er den billigere løsning. For prototyper og små-skalere behov, 3D udskrivning har tendens til at være mere omkostninger-effektiv.


Hvordan man vælger CNC fræsning service?

CNC fræsning er meget nyttig til en bred vifte af projekter. Men for at drage fordel af ovenstående fordele skal du tage dig tid til at finde en pålidelig virksomhed at arbejde med.


Faktisk tilbyder virksomheder fra hele verden en bred vifte af CNC bearbejdning operationer, så du skal have mindst en grundlæggende forståelse af dine behov, før du nærmer dig potentielle kandidater.


På den ene side bør du i det mindste have en idé om, hvilken type del du vil lave, eller hvilken type værktøj du har brug for. Hvis du' t, dig' vil have svært ved at indsnævre listen over virksomheder, der kan give dig de nødvendige CNC fræsning tjenester.


Da den teknologi og ekspertise, der kræves til et CNC-fræseprojekt, er høj, er det afgørende at søge en virksomhed med den nødvendige erfaring og et godt omdømme.


Gennemse udtalelser og anmeldelser fra tidligere kunder for at se, hvilke typer oplevelser de havde med virksomheden, og hvilke problemer de var i stand til at løse.


Ganske få virksomheder tilbyder CNC fræsning tjenester, men selvom det er vigtigt at finde en rimelig pris, kan det ikke ske på bekostning af dårlig kvalitet.

Afslutningsvis

Computer numerisk kontrol fræsning er en af de bedste gaver, som moderne teknologi har givet os. Det giver os hidtil usete produkter


Send din besked til denne leverandør

  • Til:
  • Dongguan Ruixin Precision Machinery Co. LTD
  • *Besked:
  • Min email:
  • Telefon:
  • Mit navn:
Vær forsigtig:
Indsend skadelig post, blev gentagne gange rapporteret, vil fryse brugeren
Denne leverandør kontakter dig inden for 24 timer.
Der er ingen forespørgsel for dette produkt nu.
Dongguan Ruixin Precision Machinery Co. LTD

Jobtitel: Business Development Manager

Afdeling: Business Section

Firma Telefon: +86-0769-85536862

E-mail: Kontakt os

Mobiltelefon: +86-13619085530

Internet side: rxcncmilling.danb2b.com

Adresse: You An, No.4, West First Street, Xingfa South Road, Wusha Liwu Sixth Industrial Zone, Chang \'an Town, Dongguan City

Smart telefonur, Bluetooth-ur
Fuld skærm smart telefon
Stue super cool fisketank
Kvinders Ultra Long Sexy Øjenvipper
Ernæringsmæssig Super Vitamin C Juice Drink
Praktisk udendørs bord
Ultra-smart farveprinter
Udendørs stor fan
Premium rødvin
Ultra-lille praktisk USB-lagringsdisk
top