Metoden til fremstilling af 3D-trykpulver skal du vide

Udgivelses dato:2021-02-01

I øjeblikket er de almindeligt anvendte metalpulvertyper inden for EBM- og SLM-teknologi:

CgAGS1gZPzSAB8nWAABI-zosUck547.jpg

Tilberedningsmetoden omfatter generelt følgende:

    1.Mekanisk knusningsmetode

12288Den mekaniske pulveriseringsmetode for fast metal er en uafhængig pulvermetode og kan anvendes som en supplerende proces for visse pulvermetoder.Det vil sige, at man kan regne med knusning, knusning og formaling for at knuse store metaller, legeringer eller forbindelser i pulver.Ifølge den endelige grad af knusning kan den opdeles i grov knusning og finknusning.

    Hvis du ønsker yderligere at reducere eller øge pulverstørrelsen, legering osv., kan du yderligere vælge mekanisk formaling (f.eks. kugle-formaling)

  Relevante materialer: Fe, Al, rent Ti pulver og Febaserede legeringer

12288; 122882.Atomiseringsmetode

  Den   Ved atomikationsmetoden forstås en proces, hvor flydende metaller og legeringer nedbrydes direkte til findro-35;112;letter, som hurtigt størknes til pulverform.Højhastighedsluft eller vandstrøm er ikke blot kraften til at bryde det smeltede metal, men også kølemidlet til den smeltede metalstrøm.Grundlæggende kan ethvert materiale, der kan danne væske, forstøveres.

  For pulvere med lavt smeltepunkt skal granulationsprocessen automatisk injicere smeltet metal i luft eller vand gennem små huller eller skærme og derefter kondensere for at opnå metalpulver.Denne metode giver en større partikelstørrelse.

12288En anden metode til tilberedning af fint pulver: forstøvning af vand eller gasforstøvning, centrifugal forstøvning og overlonisk impulsinert gasforstøvning.Ved at tage titaniumlegeringspulver som eksempel smeltes titaniumlegeringspulveret og forstøveres i små dråber af en højrenhed argon-gasstrøm, der nedstammer under tyngdekraft og passerer gennem en inaktiv gasstrøm, og samler de fine partikler i pulver under afkøling.

  Der anvendes i øjeblikket i vidt omfang metoder til vakuumforstøvning og inaktive gasforstøvningsmetoder (specielt egnet til fremstilling af aktivt metalpulver).

12288;Applicable materialer: Fe, Cu, ildfaste metaller, rustfrit stål, Ti-legering osv.

122883.Metode til reduktion

Den " metode til reduktion " er en metode, hvor metaloxider og salte reduceres med et reduktionsmiddel til at fremstille metalpulver, valle- og-351; reduktionsmidlet kan være fast, gasformig eller flydende.Herunder CO2-reduktionsmetode, gasreduktionsmetode, hydrogenreduktionsmetode, metaltermisk reduktion

12288; 12288Egnede materialer: sjældne metaller og ildfaste metalpulvere repræsenteret ved Fe, W, Ta, Zr

12288; 122884.Metode til aflejring af damp

12288; 12288; er anvendelse af metallisk dampkondensation, dampfasereducerende middel kemisk dampudfældningsmetode.Disse materialer er karakteriseret ved lavere smeltepunkter og større volatilitet.

12288; 12288Princip: Herunder kemisk dampmetode og fysisk dampmetode.Elektrisk, eksplosiv metaltråd af titan kan fremstille nanosfærisk titanpulver

CgAGS1gZP9WAFR6KAABVcvrBhqs193.jpg

122885.Elektrolyse

12288; 12288Metoden til deponering af pulver fra katoden for en elektrolytisk celle under visse betingelser.elektrolysemetoden er kun anden end reduktionsmetoden i brugshyppigheden.Selv om fremstillingsomkostningerne er høje, er produktets renhed også høj, og den har en tilsvarende rensningseffekt på metalpulver.

12288; 12288Princip: Kemisk elektrolyse

12288; 12288; Applicable materialer: Fe, Cu, Ni, Ti og andre metalpulvere samt intermetalliske forbindelser

12288; 122886.Roterende elektrode

12288; 12288; den største og mest repræsentative tilberedningsmetode for superlegeret pulver i øjeblikket: plasma roterende elektrode pulver metode (dvs. PREP-metoden), som forbereder pulveret med god form (sfærisk), mindre porpulver og lavt iltindhold.Denne metode har høje omkostninger og er generelt egnet til luft- og biomedicinske felter.

12288; 12288Principe: En plasmapistol bruges til at generere en plasmastrøm i et forseglet atommizapparat for at smelte enden af den roterende højhastighedsstruktur, og væskemetallet atomiseres i meget små dråber under centrifugalkraftens virkning og derefter afkøles i en inaktiv gas.

12288; 12288; Applicable materialer: Nibaserede og andre ildfaste metaller, Ti og andre aktive metaller

12288; 122887.Metode til færeroidisering

12288; 12288; sfæeroidiseringsmetoder omfatter hovedsagelig: radiofrekvensplasmasperoidisering, laser plasmasperoidisering og speroidisering med andre varmekilder

Princip: Tag plasmasperoidisering som eksempel: De uregelmæssigt formede titanpulverpartikler blandes med inaktiv gas i plasmafaklen, og plasmafaklen opvarmes hurtigt og smeltes.Under overfladespændingens påvirkning danner de smeltede partikler meget sfæriske dråber på meget kort tid for hurtigt at køle for at opnå sfærisk pulver.


12288; 12288; Applicable materialer: hovedsagelig anvendt til sekundær forarbejdning af uregelmæssig metalpulver.


Send din besked til denne leverandør

  • Til:
  • SHANGHAI CONLY VALVE CASTING CO., LTD
  • *Besked:
  • Min email:
  • Telefon:
  • Mit navn:
Vær forsigtig:
Indsend skadelig post, blev gentagne gange rapporteret, vil fryse brugeren
Denne leverandør kontakter dig inden for 24 timer.
Der er ingen forespørgsel for dette produkt nu.
top