Tre store misforståelser om solladere

Udgivelses dato:2021-06-28

i Nye seneste år, selv-driving ture og udendørs sport er blevet dybt elsket af alle, og kraften i elektroniske produkter som mobiltelefoner har altid været et stort problem. Selvom der er magtbanker, kan de ikke understøttes ved løbende brug af mobiltelefonkraftbanker. Den traditionelle Power Bank kan ikke løse energiproblemet, så solafgifter blev til. Af denne grund bruger flere og flere mennesker Solar opladere.

zmkm-800_800 (6).jpg

nin bestilling For at givenogle grundlæggende hjælp og henvisning til dem, der planlægger at købe solaraer, kan denne artikel lade alle vide Mere om sol opladere. Lad os tage et kig på, før du køber og bruger sol opladere. Kig på de tre store misforståelser af Solar opladere.

zmkm-800_800 (2).jpg


misforståelse 1: Lav konverteringsfrekvens

-R konverteringshastigheden for marked-oriented solpaneler er stadig relativt lav, generelt kun 14

16%, men vi bruger importerede sunpower solpaneler og LG solpaneler, konverteringsfrekvensen er så høj som 23%. Derfor liggernøglen til konverteringsfrekvensen i solpaneler.

01.jpg



misforståelse 2: Opladningshastigheden er langsom

de større område af Solpanelet, jo mere sollys det vil absorbere og jo hurtigere opladningshastigheden. Det anbefales at bruge en sammenfoldelig sol oplader tilnem bærende; Derudover vil intensiteten af ​​sollys også påvirke opladningshastigheden.

zmkm-800_800 (5).jpg



misforståelse 3: Kan ikke gemme strøm, ikke praktiske

nsome produkter gør ikke kommer med energilagring batterier. Med andre ord skal det oplades, mens de basker i solen. Uden stærkt sollys kan produktet siges at være ugyldigt. Vægten og mængden af ​​sol opladere til energilagringsbatterier vil dog også stige, så de kan oplades, selvom der ikke ernogen sol.

zmkm-800_800 (3).jpg


it anbefales at kombinere sol oplader med strømbanken. Du kan bruge sol oplader til fuldt ud at oplade POWER Bank (MOBIL POWER), før du oplader mobiltelefonen. Denne metode er specielt velegnet til lange-term stationeret på et bestemt sted.

principel

den sol oplader konverterer lysenergiindgangen fra solenergi til elektrisk energi gennem solpanelet, og derefter bruger MC-chip til at realisere DC/DC Step-own, og den elektriske energi omdannet fra solenergien omdannes til en stabil direkte strøm gennem kredsløbet for at oplade det elektriske apparat, der matcher opladningsproduktet, vil den bedste spænding ikke forårsage skade på opladningsprodukter. Hovedformålet er at reservere batterier,når de går ud, rejser, klatrer osv., Som kan bruges til at oplade mobiltelefoner, MP3, MP4, PSP, GPS, digitale kameraer, bærbart lyd-VISUAL-udstyr osv.

zmkm-800_800 (14).jpg



zmkm-800_800 (13).jpgTypes af sol opladere

Med udvikling af teknologi, der er mange typer af sol opladere, der anvendes i forskellige områder. Solar Mobile Power Supplies er primært opdelt i to kategorier:

1: Med funktionen af ​​opbevaring af strøm. Solvarsladeren er enny type strømkilde, der konverterer solenergi til elektricitet og gemmer den i et batteri, hvilket er bekvemt at bære og kan levere strøm til bærbare enheder som mobiltelefoner.


03.jpg


2: grønne miljøbeskyttelsesmidler: der er ingen funktion at spare elektrisk energi, og strømmen er mere end 6,5 w og mindre end 40W. På det kraftmodtagende udstyr, der genererer direkte opladning. For dem, der ofte er udendørs, er sol oplader et godt valg, men du kan

&39; t stole på det. Det anbefales at bruge sol oplader og strømbanken i udendørs i lang tid. Venner inød køber ikke og bruger blindt. Når du køber, skal du vælge i henhold til den faktiske situation (wattage) af det ønskede opladningsprodukt. Læs venligst produktvejledningen omhyggeligt før brug#


Send din besked til denne leverandør

  • Til:
  • UCWDK Solar Technology Co. Ltd.
  • *Besked:
  • Min email:
  • Telefon:
  • Mit navn:
Vær forsigtig:
Indsend skadelig post, blev gentagne gange rapporteret, vil fryse brugeren
Denne leverandør kontakter dig inden for 24 timer.
Der er ingen forespørgsel for dette produkt nu.
top