Tips til at bruge det klare overførselspapir

Udgivelses dato:2022-12-08

1. Foldning af det klare overførselspapir

if du vil placere eller anvende et vinyldesign, dette trick hjælper dig med at opnå det let. De fleste mennesker gør dette ved at skrælle designet på det klare overførselspapir og indsætte det direkte til den t-shirt, de vil udskrive. Du kan dog få en gammel ryg den ene kant af papirets bagside for at sikre, at kun den klæbende side af designet er udsat. at sidde fast. Hvis du er sikker på den placering, du vil opnå, kan du frembringe presset på kanten af ​​det udsatte design. Du kan bruge et jern, da dunormalt får jobbet gjort. Du vil bemærke, atnår du trykker på det, skræller det klare overførselspapir fra bagsiden glat, hvilket gør ansøgningsprocessen meget let.

2. Genanvendes overførselsbåndet

you kan fortælle os dit overførselsbånd så mange gange du vil. Du kan endda bruge dit klare overførselspapir cirka fire gange. Sånæste gang du trækker et design fra dit klare overførselspapir, skal du ikke smide det væk. Det kan hjælpe dig i detnæste projekt.-

3. Snipper overførselsbåndet,når du påføres på buede overflader

,når du bruger klart overførselspapir på overflader som kopper eller krus, er det bedst, hvis du snip overførselsbåndet for at få dit arbejde til at se pænt og enkelt under hele processen. Det gælder også,når man tager et design fra en plan overflade til en buet overflade. Hvis du ikke følger proceduren, er der en stor chance for, at det kan forårsage rynke af vinyldesignet.

to undgå dette, du kan bruge en saks til at klemme gennem overførselsbåndet, mens du undgår at klippe vinyl For at forhindre forekomst af folder og luftbobler. Derudover, hvis du snip gennem overførselsbåndet mellem vinyl, vil det gøre det lettere for dig at krumme designet på den buede overflade.

Send din besked til denne leverandør

  • Til:
  • Suzhou Huarong Paper Products Co., Ltd
  • *Besked:
  • Min email:
  • Telefon:
  • Mit navn:
Vær forsigtig:
Indsend skadelig post, blev gentagne gange rapporteret, vil fryse brugeren
Denne leverandør kontakter dig inden for 24 timer.
Der er ingen forespørgsel for dette produkt nu.
top