Hvilke faktorer skal være opmærksomme på,når du installerer frp -beskyttelsesrail?

Udgivelses dato:2023-02-17
Installation af FRP -beskyttelsesrammer kan spille en beskyttende rolle og også beskytte vores personlige sikkerhed. Når du køber og installerer FRP -beskyttelsesrammer, er der dog stadig mange problemer, der skal være opmærksomme på. For eksempel er der forskellige stilarter af FRP -beskyttelsesrammer, og brugere kan vælge FRP -beskyttelsesrammer, der opfylder deres egne krav i henhold til deres krav. Følgende vil kort tale omnogle små detaljer, der skal være opmærksomme på,når du installerer FRP -beskyttelsesrails.


1. Hvis FRP -hegnet er indgået, og delene af hegnet behandles ved at dyppe, sprøjte eller male, er dens elasticitet og påvirkningsmodstand også stærk, så det behøver ikke at svejses, hvilket er mere praktisk.

2 . I Selec

&116; ing placeringen hvor#&101; FRP -beskyttelsesrækket skal installeres, det sted, der skal påvirkes af eksterne kræfter, såsom forskellige typer domstole, kan bruges som installationsobjekt.#

3. Planlægningen af ​​veje og andre forhold varierer fra sted til sted, og der er krav til placering, højde, længde, størrelse osv. På sikkerhedshegnet, som skal forstås på forhånd.

4. Før installation skal både byggetilladelse og zoneringstilladelse opnås.

5. Om konstruktionen af ​​FRP -beskyttelsesræk er kompatibel med det omgivende miljø.


Send din besked til denne leverandør

  • Til:
  • TIANCHANG CITY PREET COMPOSITE MATERIAL CO.,LTD
  • *Besked:
  • Min email:
  • Telefon:
  • Mit navn:
Vær forsigtig:
Indsend skadelig post, blev gentagne gange rapporteret, vil fryse brugeren
Denne leverandør kontakter dig inden for 24 timer.
Der er ingen forespørgsel for dette produkt nu.
top