Forskellen mellem ægte emalje og falsk emalje

Udgivelses dato:2024-09-04

Emalje er et glas-lignende stof fremstillet af en kombination af silica, flux og farvestoffer. Det's typisk påført metal eller keramiske overflader gennem en proces med brænding ved høje temperaturer. Resultatet er en blank, holdbar finish, der kan modstå tidens tand.


Gægte emalje

Ægte emalje, også kendt som glasagtig emalje, er lavet gennem en omhyggelig proces. Det starter med pulveriseret glas, der smeltes sammen på et substrat,normalt metal, ved høje temperaturer. Denne sammensmeltning skaber en stærk binding mellem emaljen og underlaget, hvilket resulterer i en elastisk overflade.

真珐琅1.jpg

Egenskaber ved ægte emalje

Kvalitet af materialer: Ægte emalje bruger høj-kvalitets ingredienser. Farverne i ægte emalje kommer fra metalliske oxider, som giver levende og rigenuancer.

Holdbarhed: Autentisk emalje er meget holdbar. Den er modstandsdygtig over for ridser, falmer og pletter, hvilket gør den velegnet til daglig brug i smykker og husholdningsartikler.

Føle: Ægte emalje har et glat, køligt touch. Overfladen er ensartet og har typisk et glas-som glans.

Håndværk: Skabelsen af ​​ægte emalje kræver dygtigt håndværk. Hvert stykke er ofte håndlavet og kan tage timer, hvis ikke dage, at perfektionere.

Varmemodstand: Ægte emalje kan modstå høje temperaturer, hvilket gør den velegnet til brug i køkkengrej såvel som i smykker.

Kunstnerisk Anvendelse: Ægte emalje kommer i forskellige teknikker, såsom cloisonné, champlevé og plique-en-jour, der hver især giver mulighed for unikke kunstneriske udtryk.


Sådan identificeres ægte emalje

Se efter kvalitet og finish: Undersøg overfladen for jævn og glans. Ægte emalje harnormalt en fejlfri finish.

Tjek for bobler eller ufuldkommenheder: Mensnogle ufuldkommenheder kan forekomme under fremstillingsprocessen, kan overdreven bobler eller revner indikere et dårligt produkt.

Mærk efter vægt: Ægte emalje har en tendens til at have en vis vægt i forhold til imiterede typer, som ofte er lettere på grund af deres plastiskenatur.

Overhold farvedybden: Farverne i ægte emalje er rige og dybe, takket være brugen af ​​metalliske oxider.


Imiteret emalje

Imiteret emalje, ofte lavet af plastik eller harpiks, er designet til at ligne ægte emalje, men mangler mange af dets ønskelige egenskaber. Det kan findes i kostume smykker eller masse-producerede varer, hvore omkostningsbesparelser er en prioritet.

假珐琅2.png

Karakteristika for imiteret emalje

Kvalitet af materialer: Imiteret emalje bruger ofte lavere-kvalitetsingredienser, såsom plastik eller syntetisk harpiks, som kan gøre det mindre holdbart.

Holdbarhed: I modsætning til ægte emalje er imiteret emalje tilbøjelig til at ridse, falme og skår. Med tiden kan den miste sin glans.

Føle: Imiteret emalje føles typisk varmere og lettere end ægte emalje. Overfladen er måske ikke så glat eller glasagtig-ligesom.

Fremstillingsproces: Imiteret emalje skabesnormalt gennem støbe- eller støbeprocesser ved lavere temperaturer, hvilket resulterer i mindre håndværk.

Farveindstillinger: Selvom imiteret emalje kan opnå en bred vifte af farver, har disse en tendens til at mangle den dybde og rigdom, som ses i ægte materialer.

Varmefølsomhed: Imiteret emalje kan muligvis ikke modstå høje temperaturer, hvilket begrænser dens anvendelse sammenlignet med ægte emalje.


Sådan identificeres imiteret emalje

Undersøg vægten: Imiterede stykker er ofte lettere end ægte, hvilket indikerer en lavere-kvalitetsmateriale.

Tjek for glans: Overfladen kan virke mindre skinnende og mere plastisk-ligesom.

Se efter farveensartethed: Hvis farven virker for perfekt eller overdreven, især for masse-producerede varer, kan det være imiteret emalje.

Mærk overfladen: En ujævn eller ru tekstur kan give væk emaljens imitationskarakter.



Værdien af ​​ægte emalje

At forstå forskellene mellem ægte og imiteret emalje er afgørende for samlere og købere. Ægte emalje holder værdi på grund af dets håndværk, holdbarhed og kunstneriske kvaliteter, mens imiterede stykker ofte mangler lang levetid og unikke egenskaber.


Overvejelser ved køb

Når du køber emaljevarer, skal du overveje følgende:

Forskning: Se på mærket eller håndværkeren, der har skabt værket.

Ægthedscertifikater: Bed om dokumentation, hvis du're investere i høj-værdi stykker.

Prispunkt: Ægte emaljestykker vil typisk have en højere pris på grund af de involverede materialer og håndværk.


Konklusion

Emaljens tiltrækning strækker sig ud over dens visuelle appel. Uanset om du er en kunstentusiast, en samler eller blot en person, der ønsker at forstå de materialer, der bruges i dine smykker, er det uvurderligt at kende forskellen mellem ægte og imiteret emalje. Ved at genkende egenskaberne og håndværksteknikkerne ved autentisk emalje, kan du træffe informerede beslutninger og værdsætte det kunstneriske bag hvert stykke. Husk, ægte skønhed ligger i kvalitet og håndværk, der holder tidens tand.

Linkedin文章封面.png


Send din besked til denne leverandør

  • Til:
  • Dongguan hongde crafts co.,ltd
  • *Besked:
  • Min email:
  • Telefon:
  • Mit navn:
Vær forsigtig:
Indsend skadelig post, blev gentagne gange rapporteret, vil fryse brugeren
Denne leverandør kontakter dig inden for 24 timer.
Der er ingen forespørgsel for dette produkt nu.
Dongguan hongde crafts co.,ltd

Jobtitel: Sales manager

Afdeling: Sales

Firma Telefon: +86 18802610846

E-mail: Kontakt os

Mobiltelefon: +86 18802610846

Internet side: hongdecrafts.danb2b.com

Adresse: Room 601, Building 1, No. 6 Universe Road, Shipai Town, Dongguan City, Guangdong Province

Smart telefonur, Bluetooth-ur
Fuld skærm smart telefon
Stue super cool fisketank
Kvinders Ultra Long Sexy Øjenvipper
Ernæringsmæssig Super Vitamin C Juice Drink
Praktisk udendørs bord
Ultra-smart farveprinter
Udendørs stor fan
Premium rødvin
Ultra-lille praktisk USB-lagringsdisk
top