Hvad ernøglepræstationsparametrene for termisk ledende siliciumfilm?

Udgivelses dato:2021-04-26

thermalt ledende siliciumfilm har god termisk ledningsevne og højtryksresistens og er et termisk ledende materiale med stor fremstilling og praktisk. Silicon er det gamlenavn på silicium. Silikone kaldes generelt silicagel i Kina. Termisk ledende silikone ark er en af ​​de typer silicagel. I Taiwan og andre asiatiske regioner kaldes termisk ledende silikone ark stadig termisk ledende siliciumfilm.


silicon film parametre og applikationer:

Material: ul kvalificeret silicium, brandvurdering 94V-0;

Main funktioner: isolering, varmeafledning, brandforebyggelse, stødabsorption osv.

common farver: pink, grå, blå, almindelig tykkelse: 0,23, 0,3, 0,45, 0,6, 0,8 mm

inuses of silicone Tøj: Anvendes som varmeafledning og isoleringsdele i elektroniske apparater, bilmaskiner osv. Det kan bruges i lang tid uden korrosion til metalkomponenter.

DSC09984.jpg

key Points: Overholdelse af RoHS, Stående Inventory , Seriestørrelse.

The rækkevidde og stabilitet af termisk ledningsevne,

&thermalt ledende siliciumfilm har større selec#/116; ivNy med hensyn til termisk ledningsevne, fra 0,8W/k.m til 3,0W-k. m eller mere, med stabil ydeevne og pålidelig langvarig brug.

dennuværende højeste termiske ledningsevne af termisk ledende dobbelt-sided ad Hesive overstiger ikke 1.0W/k-m, og den termiske ledningsevne er ikke ideel;

thermalt ledende silikonefedt er en hærdningsproces ved stuetemperatur. Det er tilbøjeligt til overfladetørhed ved høje temperaturer, ustabil ydeevne,nem at volatilisere og flyde, og den termiske ledningsevne vil gradvist falde, hvilket ikke bidrager til langvarig pålidelig systemoperation.-


emc, Isoleringsevne:

Thermalt ledende siliciumfilm har isolering og termiske ledningsevne egenskaber på grund af sine egne materielle egenskaber og har god beskyttelse mod EMC. Silikonematerialet er ikke let at være gennemboret og revet eller beskadiget under tryk, så EMC-pålideligheden er bedre.

THERMALLY COUNTIVE DOUBLE-SIDED klæbemidler har relativt lav EMC-beskyttelsesydelse på grund af begrænsningerne af deres materialegenskaber. I mange tilfælde kan de ikke opfylde kundernes krav og er begrænset i brug. Generelt er kun chippen selv isoleret eller chipoverfladen er EMC beskyttet. Den kan kun bruges,når.

Thermal ledende silikone fedt har relativt lav EMC-beskyttelsesydelse på grund af selve materialegenskaberne. I mange tilfælde kan den ikke opfylde kundernes behov og er relativt begrænset i brug. Generelt kan det kun bruges,når chippen selv er isoleret, eller overfladen af ​​chippen er EMC-beskyttet.

ABPLIKATIONER: Strømindretninger (strømforsyning, kalkulator, telekommunikation); Automotive Electronic Modules (motorviskere) Strømmoduler, Calculator Applications (CPU, GPU, USS, Hard Drives). Silikonefilm anvendes hovedsageligt mellem transistoren og køleskabet.


\\n

Send din besked til denne leverandør

  • Til:
  • Dongguan Bopu Plastic Electronics Co.,Ltd.
  • *Besked:
  • Min email:
  • Telefon:
  • Mit navn:
Vær forsigtig:
Indsend skadelig post, blev gentagne gange rapporteret, vil fryse brugeren
Denne leverandør kontakter dig inden for 24 timer.
Der er ingen forespørgsel for dette produkt nu.
top