3D metal pulver

Udgivelses dato:2021-04-27

Im Volvemængder, Pulvermarkedet er vigtigt med hensyn til tonnage, men det meste af det pulver, der forbruges af P&s, bruger hovedsageligt standardpulver eller kommercielt pulver. Ca. 5% af hele pulvermarkedet kan betragtes som et særligt pulvermarked, der kræver mere avancerede pulvere til særlige P&S, belægninger, hofte, mim og am. For at være i forhold til andre komprimeringsteknologier, er det i forhold til andre komprimeringsteknologier vokset hurtigt, selv om de også har vist en stabil vækst, accept og udvikling på markedet. Den sammensatte årlige vækstrate (CAGR) fra 2016 til 2022 er 5,5% for belægninger, 6% for hofte, 11,6% for MIM, og30% for AM. Selv om der er en vis overkapacitet i udbuddet af særlige pulvere, afhænger dette stort set af udviklingen af ​​markedet og accept af forskellige industrier for at gøre dette overskud i et underskud inden for få år. Ifølge udviklingen af ​​markedet kan dette underskud forekomme så tidligt som 2020, selvfølgelig afhænger det også af de forskellige omstændigheder i udbudssiden.

 

>now De fleste af de installerede HIP-enheder anvendes til fortykning af støbegods og MIM-dele, såvel som POSTProcessing af AM-dele. Den vigtigste brug af PM og HIP-processer er produktion af høj

speed stål og værktøjsstål. Her føres pulveret ind i en metalbeholder (kapsel

can) med en billetform og derefter transformeret til en stang, blok eller ledning gennem konventionelle smedning, rullende og tegneprocesser. At lave hofter til NNS (nærnetformen) og NS (net form) dele er også blevet interessant. Disse produkter kan findes i olie- og gas-, energiforarbejdnings- og rumfartsindustrien. 

--compared med andre pulvermetallurgi processer,når du producerer dele af større størrelse (over 5 tons), fordelene ved hofte er indlysende, og der ernæsten ingen begrænsninger på komplekse former og geometriske egenskaber. HIP er velegnet til materialer, der er vanskelige at kompakte og dyre, såsom superlegeringer, titanium, værktøjsstål, rustfrit stål osv. Til HIPING, kan det meste af den installerede kapacitet opnås gennem serviceudbydere som Bodycote, men i de seneste år , Flere og flere virksomheder har investeret i deres egne hoftefunktioner./

 

mennævnte metoder kræver hovedsagelig specielle pulvere, der harnøgleegenskaber, såsom partikelstørrelse, partikelform, fluiditet , og korrekt partikelstørrelsesfordeling PSD (afhængigt af applikationen).

most af disse specielle pulvere fremstilles ved gasforstøvning, som er udvælgelsesprocessen af ​​et stort antal højequality pulvere. Afhængigt af pulverkvaliteten og partikelstørrelsen anvendes andre produktionsteknologier eller er blevet udviklet. 

Send din besked til denne leverandør

  • Til:
  • Shanghai LANZHU super alloy Material Co., Ltd.
  • *Besked:
  • Min email:
  • Telefon:
  • Mit navn:
Vær forsigtig:
Indsend skadelig post, blev gentagne gange rapporteret, vil fryse brugeren
Denne leverandør kontakter dig inden for 24 timer.
Der er ingen forespørgsel for dette produkt nu.
top