Hvad skal jeg udskifte, efter at plaststrå er forbudt?

Udgivelses dato:2020-09-23

    Efter forbuddet mod plastrør overvejer mange mennesker, hvad de skal bruge i stedet for plastrør. På nuværende tidspunkt er der ikke noget som forbud mod plastrør til mad og drikke, undtagen papirstrå brugt af starbucks. Det er meget vanskeligt for venner, der kan lide at drikke mælkete, hvis glæden ved halmen går tabt, hvad erstatter plastsugerøret, når det er forbudt? Faktisk er forbuddet at beskytte miljøet, plast halm for forurenende miljøet.

  a-5_副本.jpg

      Hvad skal jeg udskifte, efter at plaststrå er forbudt?

      Der er papirstrå, der er andre fiberplanter, og disse er alle biologisk nedbrydelige.

      Papirstrået er mere miljøvenligt og produceres efter sterilisering ved høj temperatur. Mønstrene på papiret Halm er grundlæggende grønt og miljøvenligt vandbaseret blæk, og der er muligvis ikke noget plaststrå i fremtiden. De erstattes alle af papirstrå, men hold det ikke i din drink for længe. Drik det så snart du kan.

      Hvorfor er der forbud mod plastik?

      Plastforbud er hovedsageligt rettet mod ikke-nedbrydelige plastprodukter, der er vanskelige at genbruge. Ikke-biologisk nedbrydeligt halm, indkøbsposer, plastfilm er det sværeste at genvinde, så behovet for at forbyde produktion og brug. Hvis du har tid til at se på forurening af plastpartikler til havet, ved du omfanget af forureningen. Virkningen af ​​plastforurening på menneskets overlevelse er på ingen måde alarmerende. Der er ikke noget stort teknisk problem med biologisk nedbrydelige alternativer, hovedsagelig på grund af de nuværende høje omkostninger, så plastforbud er ikke udelukket, du kan finde et alternativ.

      Hvordan kan jeg se slutningen af ​​forbuddet mod plaststrå?

      Almindelige forretningsmænd ønsker, at sugerør skal bruges som gratis drinks gratis på butikens egen regning, og bionedbrydelige sugerør er bundet til at øge butikens omkostninger.

a-6_副本.jpg


      Nu har du to valg.

      En : fortsæt med at være gratis og fordel omkostningerne over drinks eller andre varer. På denne måde mister dit produkt sin relative konkurrenceevne.

      To : ingen drinks, nedsat service.

      Det er klart, at slutresultatet er, at alle ikke giver det væk gratis, og derefter opkræves halmen 1 yuan. Hvorfor? Biologisk nedbrydeligt, miljøvenligt. Jeg vil ikke bruge en dollar på sugerør, så jeg bruger ikke sugerør i fremtiden.

      Men der er stadig problemer. Ikke at producere plastrør er ikke et problem for store statslige virksomheder, men de små værksteder kan ikke forbydes, og dårlige penge driver gode penge ud, hvilket heller ikke er godt for store virksomheder.

      For virkelig at opnå miljøbeskyttelse er det vigtigste reklame og uddannelse, så vi kan danne en konsensus kombineret med prisfølsomme faktorer i markedsøkonomien, og tilbagetrækningen af ​​plast er ikke uden mulighed.


     

Send din besked til denne leverandør

  • Til:
  • Guilin Crystal Code Electronic Technology Co., Ltd.
  • *Besked:
  • Min email:
  • Telefon:
  • Mit navn:
Vær forsigtig:
Indsend skadelig post, blev gentagne gange rapporteret, vil fryse brugeren
Denne leverandør kontakter dig inden for 24 timer.
Der er ingen forespørgsel for dette produkt nu.
Guilin Crystal Code Electronic Technology Co., Ltd.

Jobtitel: Technical Director

Afdeling: Development Department

Firma Telefon: +86 13307735577

E-mail: Kontakt os

Mobiltelefon: +86 13307735577

Internet side: glccet.danb2b.com

Adresse: Room 421, No.8 Innovation Road, Information Industry Park, North of Chaoyang Road, Qixing District, Guilin, Guangxi, China

Smart telefonur, Bluetooth-ur
Fuld skærm smart telefon
Stue super cool fisketank
Kvinders Ultra Long Sexy Øjenvipper
Ernæringsmæssig Super Vitamin C Juice Drink
Praktisk udendørs bord
Ultra-smart farveprinter
Udendørs stor fan
Premium rødvin
Ultra-lille praktisk USB-lagringsdisk
top