Vil folk stadig købe brugerdefinerede pins i 2024?

Udgivelses dato:2024-06-28

Brugerdefinerede stifter Siden 1960'erne har de været et ikke-konformistisk mode grundpille, og deres popularitet er kun vokset over tid. De bruges ofte som en form for selvudtryk og en måde at vise brugerens interesser eller tilhørsforhold på. Men når vi flytter ind i 2024, køber folk stadig brugerdefinerede nåle? Er de stadig den varige modeerklæring, de har været i de sidste 60 år? Lad os tage et kig på den aktuelle tilstand af brugerdefinerede pins og deres popularitet.

Vil folk stadig Køb brugerdefinerede pins i 2024?

Det korte svar er ja. Med stigningen i online markedspladser er brugerdefinerede pins blevet mere tilgængelige end nogensinde før. Du kan nu finde et stort udvalg af designs og stilarter, der passer til enhver smag eller interesse. Med teknologiske fremskridt er kvaliteten af stifter også forbedret betydeligt. Så de er ikke kun moderne, men de er også holdbare og holdbare. I en verden hvore Alt bliver digitalt, brugerdefinerede pins tilbyder en fysisk forbindelse til vores interesser og lidenskaber. Dette gør dem tidløse og usandsynligt at gå af mode snart. Her er et par flere grunde til, at folk stadig flokkes for at købe brugerdefinerede pins:

Efterfølgende appel

Lad os ikke glemme nostalgifaktoren. Mange mennesker, der voksede op i 80'erne og 90'erne, har et blødt punkt for brugerdefinerede nåle, da de minder dem om deres ungdom. Og da mode er cyklisk, er det ingen overraskelse, at brugerdefinerede pins gør comeback. For den yngre generation oplever 90'er-inspireret grunge mode en stor genopståelse, og brugerdefinerede pins minder om slutningen af 90'erne/begyndelsen af 2000'erne skater boi æstetik.

Personlig berøring

I en verden hvore Alt er masseproduceret, der er noget specielt ved at eje en brugerdefineret vare fra en mindre virksomhed. Brugerdefinerede pins er normalt lavet af individuelle kunstnere eller små butikker, hvilket giver mulighed for en mere personlig touch.

Erklæring

Nogle bruger brugerdefinerede pins som en måde at gøre en erklæring på. Uanset om det er at støtte en social sag eller vise deres interesser og lidenskaber, kan disse små tilbehør sige meget. Folk ønsker at oprette forbindelse til ligesindede personer, og iført en brugerdefineret pin kan være en samtale starter eller en måde at subtilt vise dine overbevisninger.

Indsamling

Ligesom appelen ved at indsamle klistermærker eller plastre, samler folk brugerdefinerede pins som en hobby. Med så mange designs og limited-edition udgivelser er det nemt at se, hvordan disse små pins kan blive vanedannende at samle.

Overkommelige priser

Disse små accessories er en overkommelig måde at udtrykke din individualitet på, hvilket appellerer til yngre købere, der måske ikke har budgettet til at sprøjte ud på større modekøb. Dette gør dem til et meget tilgængeligt modetilbehør til alle aldre.

Populære bæltepinde Du kan sælge

Hvis du overvejer at forgrene dig ud i verden af at sælge brugerdefinerede pins, vil du måske undre dig over, hvad der er den mest populære type at sælge. Dette afhænger af din målgruppe, men der er et par populære muligheder at overveje:

Bløde emaljenåle

Disse er de mest populære lapel pins på markedet. De er lavet ved at fylde forsænkede områder med emaljemaling og skabe en tekstureret overflade.

Hårde emaljepinde

Ligesom bløde emaljenåle er disse også fyldt med emaljemaling. Men overskydende maling slebes derefter ned for at skabe en glat, flad overflade. Disse stifter har et mere poleret og professionelt udseende.

Brugerdefinerede logopins

Loyale kunder elsker at vise deres loyalitet frem med brandede logo pins. Disse kan fremstilles ved hjælp af en række forskellige fremstillingsstilarter såsom emalje, trykstrejet eller trykt epoxy.

Bærestål af metal

Lapel pins til mænd er big business og die-strejke metal pins er en populær type lapel pin. De bruges ofte til firmaarrangementer, professionelle organisationer og som salgsfremmende merchandise.

Hvordan man Lav din egen pin

Hvis du vil designe din egen pin og sælge den online, er det første, du skal gøre, at finde en produktionspartner, som du kan hjælpe dig med at gøre dit pin design til en virkelighed.

Her hos The/Studio er vi specialiserede i at skabe brugerdefinerede pins til virksomheder, organisationer og enkeltpersoner. Vi tilbyder en bred vifte af pin stilarter og finish at vælge imellem, hvilket gør det nemt at skabe det perfekte design til dit brand eller marked.

Beslut blot følgende:

Hvilken type nål vil du have? Blød emalje, hård emalje, trykt epoxy?

Hvad pin design har du i tankerne? Lav en mock-up af dit foreslåede design og vedhæft det til bestillingsformularen.

Hvilken type støtte vil du have til din pin? Vælg mellem sommerfugl kobling, gummikobling, deluxe kobling, bar magnet, bøjede ben eller magnetisk bagside.

Hvilken slags finish foretrækker du? Vælg mellem guld, rosa guld, sølv, sort maling eller forskellige antikke finish.

Hvor mange nåle skal du bruge? Du kan bestille så lidt som én pin eller så mange som du vil.

Når vi har modtaget din ordre, vil vores team af ekspertdesignere oprette en prøve af dit brugerdefinerede pindesign til din godkendelse. Når du har godkendt prøven, begynder vi produktionen og leverer dine stifter direkte til din dør!

Partner med The\/Studio to Create Brugerdefinerede pins

Hvis du vil begynde at sælge tilpassede pins, så hjælper vi gerne! Vores strømlinede proces gør detnemt for enhver at designe og skabe deres egne unikke designs i høj kvalitet. Gennemse vores udvalg af brugerdefinerede stifter for at se de mange forskellige stilarter og finish, vi tilbyder. Når du er klar til at bestille, skal du blot udfylde vores bestillingsformular. Vi ser frem til at arbejde sammen med dig!


Send din besked til denne leverandør

  • Til:
  • Dongguan hongde crafts co.,ltd
  • *Besked:
  • Min email:
  • Telefon:
  • Mit navn:
Vær forsigtig:
Indsend skadelig post, blev gentagne gange rapporteret, vil fryse brugeren
Denne leverandør kontakter dig inden for 24 timer.
Der er ingen forespørgsel for dette produkt nu.
Dongguan hongde crafts co.,ltd

Jobtitel: Sales manager

Afdeling: Sales

Firma Telefon: +86 18802610846

E-mail: Kontakt os

Mobiltelefon: +86 18802610846

Internet side: hongdecrafts.danb2b.com

Adresse: Room 601, Building 1, No. 6 Universe Road, Shipai Town, Dongguan City, Guangdong Province

Smart telefonur, Bluetooth-ur
Fuld skærm smart telefon
Stue super cool fisketank
Kvinders Ultra Long Sexy Øjenvipper
Ernæringsmæssig Super Vitamin C Juice Drink
Praktisk udendørs bord
Ultra-smart farveprinter
Udendørs stor fan
Premium rødvin
Ultra-lille praktisk USB-lagringsdisk
top