Arbejdsprincippet for magnetisknålepoleringsmaskine

Udgivelses dato:2024-07-17

Magnetisknål poleringsmaskine er en slags høj-teknisk udstyr, der anvender magnetisk princip til polering, som er meget udbredt til præcisionspolering af forskellige metal og ikke-metal materialer. Denne artikel vil introducere arbejdsprincippet for magnetisknålepoleringsmaskine og dens anvendelse i industriel produktion.

For det første arbejdsprincippet for den magnetiskenålepoleringsmaskine

Magnetisknålepoleringsmaskine er kernekomponenten i den magnetiskenål, som er lavet af høj-renhed ferromagnetisk materiale, har en høj grad af magnetisme. Den magnetiskenål roterer med høj hastighed inde i maskinen, og samtidig roterer eller bevæger emnet sig også med en bestemt hastighed. I området hvore magnetnålen er i kontakt med emnet, magnetnålen genererer en stærk magnetisk kraft på emnet, således at de mikroskopiske buler på emnet slibes væk af spidsen af ​​magnetnålen, og derved opnås effekten af ​​polering.

Arbejdsprincippet for magnetisknålepoleringsmaskine kan hovedsageligt opdeles i følgende aspekter:

1. Magnetisk kraft: Den magnetiskenål har høj magnetisme, som kan producere magnetisk kraft med de mikroskopiske bump på overfladen af ​​emnet, så den magnetiskenål er tæt adsorberet på emnet, og derved realiseres polering.

2. Roterende bevægelse: den magnetiskenål og emnet roterer med en vis hastighed inde i maskinen, så den magnetiskenål er i fuld kontakt med overfladen af ​​emnet for at forbedre poleringseffektiviteten.

3. Arrangement af magnetiskenåle: De magnetiskenåle er arrangeret i henhold til en bestemt lov inde i maskinen for at danne et stærkt magnetfelt, så magnetnålene kan dække overfladen af ​​emnet ensartet for at sikre konsistensen af ​​poleringseffekten.

4. Poleringsvæske: I processen med magnetisknålepolering anvendesnormalt poleringsvæske. Polervæsken indeholder slibemidler, som kan øge friktionen mellem den magnetiskenål og overfladen af ​​emnet og forbedre poleringseffekten.

Send din besked til denne leverandør

  • Til:
  • Guangzhou Fantu trading co.,ltd
  • *Besked:
  • Min email:
  • Telefon:
  • Mit navn:
Vær forsigtig:
Indsend skadelig post, blev gentagne gange rapporteret, vil fryse brugeren
Denne leverandør kontakter dig inden for 24 timer.
Der er ingen forespørgsel for dette produkt nu.
top