Oxidativt, termisk og påvirkningsresistens, høj modstandsdygtighed, lav komprimering, anti-vand og anti-olie egenskaber gummiproduktionstætning.

Oxidativt, termisk og påvirkningsresistens, høj modstandsdygtighed, lav komprimering, anti-vand og anti-olie egenskaber gummiproduktionstætning.

EPDM, med metalkerne, blød skumgummi, sort gummiproduktion er en type dækmateriale med højt-quality, der er vidt brugt i forskellige køretøjer, især dem i racerbranchen. Dette materiale er kendt for sin fremragende ydelse og lange kvalitetskvalitet. I denne artikel vil v...
Mobilon tpu tape tpu præget tape mobi lon tape

Mobilon tpu tape tpu præget tape mobi lon tape

due til dets rene materiale, spandex -webbing har et godt åndbart lag og er blødt at røre ved. God elasticitet, træthedsmodstand, høj tåremodstand, stærk trækstyrke, selvom du strækker den, kan den stadig gendannes til dens oprindelige form uden deformation. Dens unik...
Montering på glas

Montering på glas

compared med den traditionelle ledmoduledisplays, voresnaked eye 3dholographicled screen ermuchlighter, tyndere, har mere end 80%perfect light transmittance og Fremragende fleksibilitet,which can skåret frit, for at imødekomme behovene i forskellige størrelse...
Crystal Oscillator 49us

Crystal Oscillator 49us

quartz krystalresonatorer er opdelt i plug-in krystaloscillator og patch krystaloscillator, med lav pris, bred frekvensområde, let at bruge og installere. quartz krystal Vibrationspakke: 49s, 49s/smd, 49U, 2*6, 3*8, 3*9 Chip Crystal Oscillator Model Størrelse: 1216, 2016, 25...
Zinklegering/brass sko spænde

Zinklegering/brass sko spænde

HIGH-QUALITY ZINC ALLOY OG KOPPER SHOO HARDWARE, ZINC -legering af høj kvalitet, kobberskohardware, kan tilpasses med dit eget logo. Velegnet til alle slags fodtøj. boot blonder kroge blonder fittings metal boot kroge mednitter legering shoe eyelet hooks til f...
Plastik ekstruderingsprofil form

Plastik ekstruderingsprofil form

 our hovedprodukter som følger:  1, pvc plastikprofilform (såsom vinduer, farve co-extrusion, prægning og efter coextrusion, hegnforme og så videre)  2, wpc og PVC/wpc skumform (såsom skab, indendørs og udendørs gulv, industriel palle og så videre) ...
841 Realistic Penis Sleeve Penis Cover Extender Kondomer til mænd Genanvendelig Liquid Silicon Dildo Penis Sleeve Extender til mænd

841 Realistic Penis Sleeve Penis Cover Extender Kondomer til mænd Genanvendelig Liquid Silicon Dildo Penis Sleeve Extender til mænd

ovn*sikkert materiale vil ikke forårsagenogen skade på kroppen, blødt materiale, bringe en mere behagelig følelse for kunder *Vi sender dildoen med robust karton, Ingen mennesker ved, hvad39; s i det, vi vil erklære det som legetøj til brugerdefineret, dit personlige pr...
Justerbar opgavelampe på arbejdsstationen i værelser

Justerbar opgavelampe på arbejdsstationen i værelser

ovnSocket: E12 Candle Base lamping: 25W Type -B -pære \\\\ eller ækvivalent LED -pære\"\"switch: ON\"off Rocker Switch I ledning cord: 8 39; Pantone 260C ledning W45 ° 2 - plug  shade diffuser: hvid elfenben linned hardback, rullet kant    
23 runde rør

23 runde rør

taste detaljer: mynte, jordbær, vandmelon slik, fersken, mango, cola, mango litchi, mynte tyggegummi, fløde tobak, citrusblanding. it kan udsende konstant strøm.
Producent Wholeshandes solcellepaneler System

Producent Wholeshandes solcellepaneler System

ov ovn place of Oprindelsesplads: Anhui Kina  garanti: 30 år  cell Størrelse: 182mm     -/farve : deep blå oem:   acceptable            type: halvcellepaneler ...
PLC -kontrolskab

PLC -kontrolskab

i. Produktintroduktion PLC Control Cabinet kan afslutte udstyrsautomatisering og procesautomationskontrol, produktydelsen er stabil, skalerbar, stærk anti-interference evne. Og kan tilpasses i henhold til brugerbehov, udstyret med menneskelig-machine -interface, for at opnå ...
Ruller på gummi

Ruller på gummi

Hvad er råmaterialerne? all råmaterialer er jomfru gummi, ikke -dæk og andre affaldsgenbrugsgummi. Materialer er ingen forurening i miljøet, anti UV, korrosion og skimmel, ingen skade på huden.   take detnye gummimateriale som råmateriale, ufarligt for miljøet...
AC-ledet gadelys

AC-ledet gadelys

characteristic dette afsnit af gadelampen i henhold til typen af ​​lyskilde: AC Street Lamp og DC Street Lamp. Ved udseende: Luksus og økonomi with Den kontinuerlige udvikling af halvlederinnovationsteknologi, LED Street Lamp bruger AC-led lyskilde, undergraver den traditio...
Tilpasset magnet

Tilpasset magnet

can tilpasses i henhold til kunden\' s tegninger og ydelseskrav zinc plettering,nikkelbelægning, epoxy -plettering, guldbelægning osv. er tilgængelige fast prøvelevering just-in-Time levering multiple forsendelsesmuligheder
Kenlig Hot Sales Power Storage Wall 48V/51.2V/48V 100AH ​​150AH 200AH LITIUM ION LIFEPO4 5KWH 10KWH Solar Energy Storage Battery

Kenlig Hot Sales Power Storage Wall 48V/51.2V/48V 100AH ​​150AH 200AH LITIUM ION LIFEPO4 5KWH 10KWH Solar Energy Storage Battery

product -funktioner:  1. Advanced Battery Management System med dennuværende begrænsende funktion  2. Mere end 6000 høje cykler og 10 års levetid  3. Lavt selv-discharge, fremragende høj-temperaturresistens  4. Høj energitæthed og konverteringseffekt...
TCE-FACTORY Supply Food Grade Metal kan cmyk/pms farve/prægning af tinplate pulvermælk tin dåse

TCE-FACTORY Supply Food Grade Metal kan cmyk/pms farve/prægning af tinplate pulvermælk tin dåse

hi Tilbehør på udkig efter partnere og forhandlere, hvis der ernogen behov, du har med metal dåser, er du velkommen til at kontakte os. mange tak. wish de bedste
K001 lysekrone loftsventilator med lys med fjerntliggende 42 tommer 3 farve med højttalerkrystallventilatoren lysekrone

K001 lysekrone loftsventilator med lys med fjerntliggende 42 tommer 3 farve med højttalerkrystallventilatoren lysekrone

edmund Lighting er en professionel producent af loftsventilatorlys, pendelys og lysekroner. Virksomheden dækker et område på 3.650 ㎡ og har i alt 50+ansatte. Vi er stolte af at tilbyde overkommelige priser uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vores stærk Designteam e...
70 gsm 1

70 gsm 1

Material Type: papgsm 40gsm//4/5 gsm60gsm80gsm100gsm//width:100gsm///width:/  100gsmwidth:\"-\"100gsm  width: 100gsm widthn 12 125 , A3, A4 application: textil, tøj, sportsslitage coating: dobbelt sidebelægning
top