2024 Canton Fair

Udgivelses dato:2024-05-09

HIS ÅR Vi deltog i den anden fase af Canton Fair, denne periode er meget streng, alle, der går ind i udstillingen Få fra De Forenede Stater og Europa.


now Jeg vil gerne rapportere til dig min deltagelse i 2024 Spring Canton Fair and Summary.


1. Udstillingsbaggrund og -mål



as verden' s største handelsbegivenhed, Canton Fair giver en værdifuld displayplatform for virksomheder og en vigtig kanal til at fremme international handel samarbejde. Formålet med vores virksomheds beslutning om at deltage i udstillingen er at udvide markedsandelen, udvide den internationale forretning, forbedre brandets indflydelse og etablere et tættere samarbejde med kunder i ind -udlandet.&#



ii. Forberedelse til udstillingen




in ordre For at sikre effekten af ​​udstillingen, lægger vores virksomhed stor vægt på forberedelsen af ​​udstillingen fra begyndelsen af udstillingsplanlægningen. Først og fremmest oprettede vi et specielt team, der er ansvarlig for planlægningen og organiseringen af ​​hele udstillingsprocessen. Teammedlemmer har en klar arbejdsdeling, hver ansvarlige for forskellige opgaver, såsom standdesign, materialeforberedelse, markedsføring og så videre.



in stand design, vi fokuserer på Innovation og tiltrækning. Vores stand vedtager et moderne designkoncept kombineret med virksomhedens brand image for at vise vores firma

39; s produkter og tjenester. Derudover producerer vi også smukke salgsfremmende materialer, herunder brochurer, prøver, visitkort osv. For at vise vores kunder vores fordele og egenskaber. , hvilket resulterer i ikke godnok display.&#&#


third, situationen under udstillingen



during udstillingen, vores firma sendte et team på 7 personer, inklusive forretnings-, design- og fabriksgeneral manager, vi alle har deres egne opgaver, hver af os har besøgt udstillingen.



during udstillingen, vores produkter og tjenester er blevet meget anerkendt og bekymret af vores kunder. Vores stand tiltrækkede et stort antal besøgende, og vi introducerede entusiastisk vores produktfunktioner og tekniske fordele for dem. Gennem udstillingen har vi etableret kontakter med mange potentielle kunder og yderligere uddybet samarbejde mednogle eksisterende kunder.


4. Resultater og gevinster



during udstillingen, vores virksomhed opnåede en række resultater og gevinster. Først og fremmest demonstrerede vi med succes virksomheden

39; s styrke og innovationsevne og forbedrede brandets opmærksomhed og indflydelse. For det andet har vinået samarbejdsintentionen mednogle indenlandske og udenlandske kunder og underskrevet en række samarbejdsaftaler og ordrer, som har bragt betydelig forretningsværdi til virksomheden.



we modtager hovedsageligt kunder fra Europa, Middle Øst, Østasien og Australien (inklusive Tyrkiet, Japan, Italien og USA osv.)

in tilføjelse, har vi også gennemført i udvekslinger og samarbejde mednogle peer -virksomheder i branchen. Gennem docking med dem lærer vi af hinanden, gør fremskridt sammen og styrker båndet mellem industrisamarbejde og udveksling.&#


hrerough udstillingen, vi fik også et værdifuldt marked Intelligens og kundefeedback. Gennem ansigt

to-face kommunikation med kunder forstår vi deres behov og bekymringer for produkter, som giver en vigtig reference for os at yderligere optimere produktdesign og markedspositionering.



v. Udfordringer og refleksioner i udstillingen--



during udstillingsprocessen, vi stod også overfornogle udfordringer og problemer.



first Af alle er arbejdsintensiteten under udstillingen stor, hvilket kræver, at vi opretholder en høj grad af professionalisme og god mental tilstand.


secondly, kommunikation og forhandling med kunderne kræver flerenuancerede færdigheder og kommunikationsevner. Disse problemer minder os om yderligere at styrke teamtræning og forbedring af personlig evne i det fremtidige udstillingsarbejde, og på samme tid er vinødt til at kende produkterne og priserne grundigt.



in tilføjelse, vi er ogsånødt til at optimere udstillingsplanlægningen og organisationen yderligere. Med hensyn til standdesign kan vi være mere opmærksomme på detaljer og kreativitet, hvilket gør standen mere personlig og differentieret. Med hensyn til salgsfremmende materialer kan vi yderligere forbedre deres kvalitet og attraktivitet for bedre Arbejdstøj skal bæres og matches på forhånd, så vi i udstillingen kan få tøjet til at se bedre ud, vi reflekterer mere professionelt, kan matches mednederdele og hæle.

vi. Udstillingsoversigt og Outlook



by deltager i Kanton -messen 2023, vores virksomhed har gjort mange glædelige resultater, hvilket viser styrken af ​​virksomheden og produktfordelene. Udstillingsaktiviteterne udvider ikke kun markedets indflydelse, øger samarbejdsmulighederne, men bringer også et væld af erfaring og læring for virksomheden. Udvekslingerne og forhandlingerne under udstillingen har etableret et tættere kooperativt forhold til vores kunder hjemme og i udlandet og lagde et solidt fundament for fremtidig udvikling.


there er så mange gæster over hele verden, men det er meget interessant, at hvert produkt faktisk kan være et antal faste gæster i et land. Med udviklingen af ​​netværket vil der også værenogle små B-, Medium B- og store B -kunder, der er aktive på forskellige e

Commerce -platforme. Deres køb er meget forskellige fra traditionelle importørkøb.&#

Send din besked til denne leverandør

  • Til:
  • Fujian Yilong New Material Tech. Co., Ltd
  • *Besked:
  • Min email:
  • Telefon:
  • Mit navn:
Vær forsigtig:
Indsend skadelig post, blev gentagne gange rapporteret, vil fryse brugeren
Denne leverandør kontakter dig inden for 24 timer.
Der er ingen forespørgsel for dette produkt nu.
top