9 ændringer i kroppen efter at have taget NMN

Udgivelses dato:2024-04-10

long-term brug af NMN kan medføre en række potentielle fordele og effekter på grund af dens subtile ændringer, det er vanskeligt at bemærke i en kort periode, herunder men ikke begrænset til de følgendeni aspekter.


1. Oprethold en sund vægt:


research offentliggjort i videnskabelige rapporter indikerer, at NMN kan regulere den metaboliske tilstand af fedtceller ved at aktivere"longevity protein"SIRT1, hvilket øger energien udgifter, der hjælper med at opretholde en sund vægt og reducere fedmeproblemer.


2. Træthedsreduktion:


nmn kan hjælpe med at reducere træthed ved at forbedre cellulær energiforsyning og lindre oxidativ stress.


nad+er ennøglefaktor i intracellulær energimetabolisme, og NMN -tilskud kan øge cellulære energiniveauer og reducere træthed.


3. Forbedre hukommelsen:


by Forøgelse afniveauet fornad+i hjernen hjælper NMN med at forbedreneuronal aktivitet, forbedre hukommelsen og kognitiv funktion og bremse processen med kognitiv tilbagegang.



ingestion af NMN kan hjælpe med at forhindre kognitiv svækkelse og tab af hippocampaleneuroner, og NMN har stort potentiale til Oprethold hjernefunktion og kamprelaterede komplikationer.


4. Boost Immunity:


nmn kan forbedre aktiviteten af ​​immunceller, forbedre immunsystemets funktion, forbedre kroppen' s modstand og reducere og reducere og reducere og reducere og reducere og reducere og reducere og reducere og reducere og reducere og reducere og reducere og reducere og reducere og reducere og reducere og reducere og reducere og reducere og reducere og reducere og reducere og reducere og reducere og reducere og reducere og reducere og reducere og reducere og reducere og reducere og reducere og reducere og reducere og reducere og reducere og reducere og reducere og reducere og reducere immunforbindelsen og reducere og reducere og reducere og reducere og reducere og reducere og reducere og reducere og reducere og reducere Muligheden for sygdom.

studies har vist, at NMN -tilskud kan øge vitaliteten og antallet af immunceller, såsomnaturlige dræberceller og lymfocytter, hvilket er betydningsfuldt for bekæmpelse af vira, bakterier og andre patogener.


5. Forbedring af søvn:


a undersøgelse offentliggjort inæringsstoffer fandt, at NMN spiller en positiv rolle i reguleringen af ​​melatoninniveauer, forbedring af søvnkvalitet hos mænd og fremme af fysisk reparation og bedring under bedring under bedring under bedring under bedring under bedring under bedring under bedring under bedring under bedring under bedring under bedring under bedring under bedring under bedring under bedring under bedring og bedring under bedring under bedring i søvn.


in undersøgelsen af ​​virkningerne af NMN -indtagelse på søvnkvalitet, træthed og fysisk præstation hos ældre voksne, forskerne delte 108 ældre deltagere i fire grupper (NMN premenstrual, NMN postmenstrual, placebo -premenstrual og placebo postmenstrual) og forbrugte 250 mg NMN eller placebo dagligt i 12 uger.


ørerne af undersøgelsen vist Det sammenlignet med før de tog NMN, havde grupperne efter at have taget NMN signifikant forbedring af fysisk kondition og søvngrad.


ingested NMN forbedret effektivtnedre lemfunktion og reduceret træthed i ældre, hvilket resulterede i bedre søvn.


6. Let hårtab:


in Et papir offentliggjort i molekyler, NMN kan hæmme DHT-induceret inflammatorisk respons og oxidativ stress ved at reducere ROS -niveauer, stigende antioxidant enzymaktivitet og og inhibering af aktiveringen af ​​NF-κB p65 inflammatorisk signalveje.


at på samme tid, NMN kan også reducere frigivelsen af ​​inflammatoriske faktorer og celleskade, fremme den Spredning af hårsækceller, forbedrer tilførslen af ​​hårsækknæringsstoffer, hvilket fremmer hårvækst og reducerer hårtab.


7. Forbedring af hudtilstand:


nmn kan forbedre hudelasticiteten og resistensen ved at forbedre kollagenssyntesen og reducere oxidativ stress.


nad+spiller en rolle i cellereparation og antioxidanter, og NMN -tilskud kan hjælpe med at holde huden sund.


research offentliggjort i Immunopharmacology International viser det topiske Brug af NMN forhindrer eksem -symptomer, herunder hudlæsioner, kløe, udslæt og vandtab, ved at blokere ROS.-


in tilføjelse,nmn hjælper med at forbedre hudens elasticitet og fugtindhold ved at fremme kollagensyntese og øge cellulær energiproduktion, reducere rynker og gøre hud yngre og fastere.


8. Øg din energi:


the undersøgelse fandt, at NMN -tilskud øgernadniveauer og forbedrer mitokondrial funktion og derved forbedrer energiproduktionen.+


a undersøgelse offentliggjort i aldrende celle viste også, at NMN hjælper med at forbedre træningskapaciteten og fysisk udholdenhed.


9. Forbedre dit fokus:


nadspiller en rolle i at opretholdenervesundhed og aktivere proteinsyntese.+


as En forløber fornad, NMN kan forbedreniveauet for intracellulærnad+, aktiverenøgleproteiner såsom SIRT1 og SIRT2, fremme celleenergiproduktion, DNA -reparation og antioxidantfunktion, forsinke celle aldring, forbedre sundheden fornerveceller og gør folk mere energiske.+


in tilføjelse, NMN regulerer genekspression, fremmer mitokondrisk funktion og cellesignalering, forbedrer cellekvalitet celler fra skade, forsinkelse af aldring og forbedring af den generelle sundhed og livskvalitet.


Send din besked til denne leverandør

  • Til:
  • Long Life Group Co., LTD
  • *Besked:
  • Min email:
  • Telefon:
  • Mit navn:
Vær forsigtig:
Indsend skadelig post, blev gentagne gange rapporteret, vil fryse brugeren
Denne leverandør kontakter dig inden for 24 timer.
Der er ingen forespørgsel for dette produkt nu.
top