Overfladebehandling af metalnavneplade

Udgivelses dato:2024-07-17

1.BørstningDenne form for overfladebehandling refererer til, at der dannesnogle regelmæssige hårlinjer på produkterne' overflade ved slibning, som er lavvandet i vandret eller lodret retning i forhold til produkterne, having -en  dekorativ effekt, almindeligvis brugt tilnavneplade af aluminium.
2.Polering(diamantskæring)Det er fokuseret på at få en highlight-effekt for bestemte bogstaver eller omkreds, ved at bruge brydningsprincippet for at forbedre overfladekvaliteten og maskere de små ridser på overfladen, hvilket i høj grad kan øge rangeringen af ​​navneplade,når man ser ud.
3.AnodiseringAnodisering er en af ​​de mest varige behandlinger af overfladen, fordi dens lag er en af ​​dele af materialerne. Efter anodisering vil den tilsvarende farve trænge ind i materialerne' porer udgjorde en del af materialerne. På markedet er sølv eller sort populært at vælge imellem,  men enhver farve kan anodiseres efter dit krav. Normalt, efter anodisering, vil dens fire sider have samme farve og havenogle granulat.
4. MaleriMaling er en økonomisk overfladebehandling, der er billigere end anodisering. Den anmodede kun om, at forsiden skulle have samme farve som baggrunden. Normalt blev det sprøjtet med en malerpistol, der matchede pantone-farven.
5. Galvanisering(plettering)Denne overfladebehandling er meget brugt til zinklegering. Sølv krom eller guld farve er en almindelig farve til påføring. Der er et meget tyndt lag belagt på materialerne' overflade ved galvanisering. Det er effektivt mod-slid, anti-korrosion og personificering af udseendet.
Alt i alt afhænger hvordan man vælger den passende overfladebehandling i sidste ende af detaljerne i dit designkrav, og dette skal den sofistikerede mand tjekke og lave. Shunding hardware er gået på dette felt i mere 20 år. Hvis du har spørgsmål til overfladebehandlingen af ​​metalnavneplade, så læg en besked til os, vores eksperter vil tage dine spørgsmål i tide.

Send din besked til denne leverandør

  • Til:
  • Guangzhou Fantu trading co.,ltd
  • *Besked:
  • Min email:
  • Telefon:
  • Mit navn:
Vær forsigtig:
Indsend skadelig post, blev gentagne gange rapporteret, vil fryse brugeren
Denne leverandør kontakter dig inden for 24 timer.
Der er ingen forespørgsel for dette produkt nu.
top