Forskellen mellem keramisk stemplet pumpe og rustfrit stål stempelpumpe

Udgivelses dato:2022-04-11

most er enige om, at en stempelpumpe vil give den bedste ydeevne og lange-term-værdi til applikationer, der kræver vedvarende lavstrøm ved højt tryk. Industriens eksempler kan omfatte kommerciel rengøring, sprøjtning, kemisk injektion og skadedyrsbekæmpelse. Som led i beslutningen om at implementere en stempelpumpe i dit system, skal du overveje, hvilke muligheder og tilbehør der skal vælges. En stor beslutning er valget af pumpemateriale.

nin tilføjelse til pumpens kropsmateriale kræver stemplets materialesammensætningnøje overvejelse. Her vil keramiske og rustfrit stål plungere og deres egenskaber blive evalueret for at hjælpe med at bestemme det mest egnede sted for hver.

What er en stempelpumpe?

plunger pumper: kendt som stempelpumper samt positive Displacement pumper, har et glat cylindrisk stemplet, der fremmer frem og tilbage, skaber tryk og tvingende væske gennem en udløbsventil.

氧化锆陶瓷泵2.jpg

Advantages af keramiske stempelpumper

Lægmanden, keramik Kan virke som et delikat materiale, der ikke er egnet til højtrykspumpeapplikationer. I modsætning hertil er keramiske plungere meget holdbare, især i systemer, der kommer i kontakt med aggressive kemikalier. Generelt kan keramiske plungere koste lidt mere end rustfrit stål, men er påkrævet inogle applikationer.

/nsome keramiske plungere er keramiske belagte, men mange pumper har solide keramiske plundere af aluminiumoxid-zirconia keramik med en glat, ikke

porøs overflade. Keramiske plungere er ideelle til applikationer, der kræver brug af aggressive kemikalier, såsom skadedyrsbekæmpelse, desinfektion og afsaltning. Keramik vil ikke rust og vil ikke forringes,når de udsættes for de fleste kemikalier, saltvand, rengøringsopløsningsmidler og andre aggressive væsker.

Brug af keramisk stempelpumpe

Dust-suppression

atomization og fordampningskøling

soft wash

pest control

disinfect

chemical injection

Reverse Osmosis and Desalination

Advantages of stainless steel plunger pumps

Stainless steel plunger pumps are another popular choice for pumpesystemer. Den iboende mekaniske styrke af rustfrit stål gør det velegnet til applikationer, der skal modstå vibrationer, termisk chok eller chok. For eksempel trækkes pumpeudstyr til en lastbil seng eller til en pumpe under meget højt tryk. Givet, er dernoget crossover med hensyn til applikationer. Som keramiske plungere er rustfrit stålplunger ofte kemisk resistente, for eksempel er de egnede til skadedyrsbekæmpelse.

stainless stålplungerpumpe Brug

hard overflade rengøring

carpet extractor

powerful rengøring

Pest kontrol

hydrostatisk tryk test

lawn og landbrug


\\n

Send din besked til denne leverandør

  • Til:
  • Dongguan Huamin Ceramic Technology Co., Ltd
  • *Besked:
  • Min email:
  • Telefon:
  • Mit navn:
Vær forsigtig:
Indsend skadelig post, blev gentagne gange rapporteret, vil fryse brugeren
Denne leverandør kontakter dig inden for 24 timer.
Der er ingen forespørgsel for dette produkt nu.
Dongguan Huamin Ceramic Technology Co., Ltd

Jobtitel: manager

Afdeling: Sales Department

Firma Telefon: +86-136-9173-1390

E-mail: Kontakt os

Mobiltelefon: +86-176-7451-1727

Internet side: huaminceramics.danb2b.com

Adresse: Room 106, unit 2, building 1, No. 17, headquarters 2nd Road, Songshanhu Park, Dongguan City, Guangdong Province

Smart telefonur, Bluetooth-ur
Fuld skærm smart telefon
Stue super cool fisketank
Kvinders Ultra Long Sexy Øjenvipper
Ernæringsmæssig Super Vitamin C Juice Drink
Praktisk udendørs bord
Ultra-smart farveprinter
Udendørs stor fan
Premium rødvin
Ultra-lille praktisk USB-lagringsdisk
top